سلام
من این معادله رو توی متلب زدم نوشت این معادله جواب صریح نداره
-
-
سلام
من این معادله رو توی متلب زدم نوشت این معادله جواب صریح نداره
اختلاف دما برابر تفاضل دو تا تابع دما هست.که هر کدوم از این تابع ها پیوسته ان پس تفاضلشون هم پیوستست.(در حقیقت تغییرات پیوسته دما نسبت به تغییر مکان روی کره زمین رو دونسته شده فرض می کنیم.که خوب معقول هم هست)
من هم یک حرکت دلخواه در نظر گرفتم!و بنابر این برای همه حرکتها کار میکنه!شاید اینجوری دیگه مبهم نباشه:
شما یک حرکت دلخواه در نظر بگیر.قطار از a به b رفته. و پنج روز دیگه هم از b به a برگشته.
حال فردا راس ساعت هشت یک قطارو از a به b بفرست.به طوری که دقیقا مثل رفتن قطار اولیه بره این مسیرو.یه قطار هم از b به a بفرست که دقیقا همون جوری که قطار اصلی از b به a برگشته برگرده این مسیرو.حالا واضحه(؟) که این دو تا قطار از کنار هم رد میشن. ساعتی که این دو تا قطار از کنار هم رد میشن دقیقا همون ساعتی از روزه که قطار اصلی در رفت و برگشت در یک مکان بوده.
این مساله رو فقط این شیفت زمانی پنج روزش یکم غیر بدیهیش کرده!و گرنه حکم واضحه(؟)!
من نمیدونم متلب چیه ولی این جز سوالای سالای قبل دانشگامون بود
متلب بزرگترین و مهم ترین نرم افزار محاسبات ریاضی جهان هست .
حتما حذفش کردن ، شما از استادتون بپرسین ببینی قضیش چی بوده
دقیقا همونی رو زدم که شما نوشته بودیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم اگه اشتباه می کنم خوشحال می شم اگه بهش اشاره کنین
معادله دیفرانسیل بحث شده جواب داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره راه حلش باید فکر کنم
آها من وای پریم رو به توان دو نرسوندم تو پرانتز ... بنده خدا متلب کارش درسته ! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشین . من یه سری تمرین انتگرال داشتم ولی این 5 تاشو مشکل دارم اگه لطف کنین حل کنین . ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1.
2.
3. ولفرم جواب نداد !
4.
5.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.خواهشمند است جواب دیفرانسیل توابع زیر را بدست آورید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)