تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 105 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=naser111;5100248]سلام به دوستان واساتید گرامی من به نگهداری نخل خرما در آپارتمانم خیلی علاقه دارم می خوام خوب پرورشش بدم بزرگ بشه لطفا هرچیزی که دراین زمینه می تونه کمکم کنه بفرمایید خیلی سپاسگذارم[/QUOTE

سلام برای آپارتمان بهتره از نخل فونیکس استفاده کنی و از نخل های زینتی کنتیا که به نخل آپارتمانی معرف هست مناسبه نخل ها تقریبا مناسب هستند برای شرایط آپارتمان در ضمن نخل :
    فونیکس میوه هم میده اگر شرایط نگهداری آن مناسب باشد .

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام.
    اولين پست من در اين فروم و مسلما در اين تاپيك .
    با تشكر از همه ي دوستان با ذوق اين تاپيك.
    من تقريبا تمام تاپيك رو خوندم . ولي هنوز يك سوال برام راجع به خاك مناسب وجود داره. ممنون ميشم جواب بدهيد .
    خاك باغچه ي ما بعد از آبدهي ، آب رو در سطح نكه ميداره و قدرت نفوذش كمه . كه به احتمال زياد به خاطر اين هست كه 2-3 سالي هست كه بيل نخورده . بعد از آبياري و خشك شدن هم ترك ميخوره و احتمالا به خاطر اين هست كه رس بالا داره . درست ميگم ؟
    حال با توجه به صحبتهاي اين تاپيك بايد شن و ماسه به خاك اضافه كنم . براي يك باغچه 3در 4 متر چه مقدار مناسب هست و اينكع اين شن و ماسه رو از كجا تهيه كنم ؟ دستي ؟ يا خريد از گلفروشي ها ؟
    امسال سه گوني كود حيواني ريختم ولي ميدونم كه باغچه از نظر مواد غذايي در وضعيت نامطلوبي قرار داره ، خوشحال ميشم نوع كود و مقدار اون رو هم بهم بفرماييد .
    با تشكر از دوستان.
    خاک باغچه شما متمایل به رسی است وبه خاکهای رسی عنوان خاک های سنگین داده میشه که زهکشی ونفوذپذیری ضعیفی دارد.خاک باغچه شما با توجه به اینکه مدتی به خودش اب ندیده حیات مرده ای داره.شما میتونید با کود دامی این مشکلها رو حل کنید به این صورت که کود پوسیده دامی رو روی خاک بریزیدو در شرایطی که خاک دونم یا گاورو شد با بیل زیرورو کنید.

3. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

صحبت های علی جان کامل هست.

فقط یه چیز بگم.ممکنه داخل این کود ها که می گیرید قارچ باشه که با مخلوط کردن خاکستر (کمی)مشکل پوسیدگی ندارید

داره خودمونی میشه اميرسوكي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    ممنون به خاطر جواب . راستش دكمه ي تنكس براي من وجود نداره . حالا دليلشو نميدونم.
    خب ، از باغبون محل كمك خواستم ، اومد و كلي كود گاوي ريخت و بيل زد .
    هرس بيرحمانه يي هم از درختها كردند . حجم باغچه به 1/3 قبلش رسيد !!
    يك سوال اينكه در اين فصلتابستان و مرداد ، هرس براي درختان مضر نيست ؟‌ خشك نمي شوند ؟
    و سوال دوم اينكه يكي از درختها رو از ريشه درآورديم ! دنبال يك درخت مناسب براي باغچه هستم . بين درخت ميوه و بيد مجنون و گل رز رونده گير كردم . دوستان نظري ندارند ؟
    بازم ممنون.

6. این کاربر از اميرسوكي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام .
    ممنون به خاطر جواب . راستش دكمه ي تنكس براي من وجود نداره . حالا دليلشو نميدونم.
    خب ، از باغبون محل كمك خواستم ، اومد و كلي كود گاوي ريخت و بيل زد .
    هرس بيرحمانه يي هم از درختها كردند . حجم باغچه به 1/3 قبلش رسيد !!
    يك سوال اينكه در اين فصلتابستان و مرداد ، هرس براي درختان مضر نيست ؟‌ خشك نمي شوند ؟
    و سوال دوم اينكه يكي از درختها رو از ريشه درآورديم ! دنبال يك درخت مناسب براي باغچه هستم . بين درخت ميوه و بيد مجنون و گل رز رونده گير كردم . دوستان نظري ندارند ؟
    بازم ممنون.
    سلام
    احتمالا شما یه چند سالی هرس نکردید.
    اگر طرف وارد بوده باشه مشکلی نداره.

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من چندتا کتاب خوب میخواستم در مورد تغذیه کردنه گیاه ،البته علمی باشه اگه میدونین بهم معرفی کنین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    اين كتابا رو توي همين تاپيك پيدا كرده بودم قبلا :

1 - کتاب گیاه افزایی ( ازدیاد نباتات ) ترجمه دکتر مرتضی خوشخوی - انتشارات دانشگاه شیراز - جلد دوم

2 -
    کتاب اصول باغبانی - تالیف دکتر مرتضی خوشخوی - انتشارات دانشگاه شیراز

3 -
    کتاب پیوند در باغبانی ( علمی و عملی ) - تالیف مهندس جمشید حکمتی - انتشارات علمی و فنی

4 -
    کتاب گلکاری - نوشته دکتر احمد خلیقی - انتشارات روزبهان

نميدونم به دردتون بخوره يا نه.
    ممنون.

10. این کاربر از اميرسوكي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من یک کاج مطبق دارم اون روزی که این گیاه رو خریداری کردم نوک شاخه هاش محکم و به سمت بالا بود ولی با گذشت زمان نوک شاخه هاش به سمت پائین افتاده و شل شده ، وقتی به این گیاه در بانکها و خانه ها دقت کردم دیدم اکثراٌ به همین حالت درآمده اند ولی همین کاجها حتی با اندازه خیلی بزرگ در گلفروشی ها همچین مشکلی ندارند . سئوال من از دوستان این است که چرا همچین مشکلی پیش می آید و راه حل آن چیست؟
    ضمناٌ من هفته ای یکبار بهش آب میدهم و با آب غبار پاشی می کنم در مقابل پنجره شمالی است و نور خوبی هم دارد. از وقتی هم که خریداریش کردم 3تا شاخه پائینش زرد شد که ناچار شدم از ته قطعشون کنم . خواهشم اینه که اگر کسی تجربه نگهداری این گیاه را داره به من کمک کنه . متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    نميدونم از توي اين عكسها بشه تشخيص داد يا نه ، ولي اگر امكانش هست ميخواستم بدونم اين گلها چي هستند و اطلاعاتي در موردشون ميخواستم بدونم.
    - امكان كاشتشون در تهران هست ؟
    - فصل گلدهيشون كي هست ؟
    - رسيدن به اين ميزان گلدهي امكانپذير هست ؟
    ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد .

مورد اول :

مورد دوم :

ممنون.

13. این کاربر از اميرسوكي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.
    نميدونم از توي اين عكسها بشه تشخيص داد يا نه ، ولي اگر امكانش هست ميخواستم بدونم اين گلها چي هستند و اطلاعاتي در موردشون ميخواستم بدونم.
    - امكان كاشتشون در تهران هست ؟
    - فصل گلدهيشون كي هست ؟
    - رسيدن به اين ميزان گلدهي امكانپذير هست ؟
    ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد .

مورد اول :

مورد دوم :

ممنون.
    سلام، عکس اولو مطوئن نیستم ولی احتمالا از خانواذه رزاسه اس. ولی عکس دوم گله کاغذیه دونوع گل کاغذی داریم 1. گل کاغذی معمولی 2. گل کاغذی مصری. کاغذی معمولی بصورت پیچهاییی بسیار بلند هس و خاردار و بالا رونده اس ولی کاغذی مصری از رقم قبلی کم رشد تره ولی گلهای درشت و انبوه دارد. تکثیر گل کاغذی از طریق قلمه های چوبی و نیمه چوبی صورت میگیرد و به اسانی ریشه دار می شود.لیکن ریشه زایی در قلمه های کاغذی مصری به مراقبت بیشتری نیاز دارد . هاستفاده از مه پاش و هورمونهای ریشه زایی به ریشه زایی قلمه کمک میکند . گل کاغذی تقریبا در هر خاکی رشد میکنه و به بی ابی مقاومه و لازمه در برابر نور کامل آفتاب کاشته بشه . از لحاظ مقاومت به سرما هم نیمه مقاوم به سرماس

15. 2 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •