نه هر كاري مي كنم نميشه . دايم مي چرخه و ميره پشت ساختمونا . كسي Save بعد از اون رو نداره ؟
نه هر كاري مي كنم نميشه . دايم مي چرخه و ميره پشت ساختمونا . كسي Save بعد از اون رو نداره ؟
آقا شما احتمال زیاد از ترینر استفاده میکنی.اگر استفاده میکنی نکن.والا من نمیدونم دیگه...
قیمت ای کارت گرافیک چنده؟
قیمت اینو نداری؟
XFX Geforce 8600GT XXX[/quote]
من براش از اصفهان XFX Geforce 8600GT Fatal1ty را 185000 تومان گرفتم.ورژن XXX هم ندیدم ولی زیاد فرقی ندارند XXX به نسبت خیلی کمی از Fatal1ty بهتره و به چشم نمیاد.نسبت به قیمتش کارت گرافیک خوبیه چون زیاد وقت ندارم باهاش ور برم ولی Gears of War و Blacksite Area 51 و Jericho را که روش تست کردم تونستم روی 1280x1024 همه تنظیمت روی آخر بزارم و FPS متوسط بالای 30 بگیرم ولی فقط Jericho یه خورده اذیت کرد..
نه از ترينر هم استفاده نمي كنم . كد تقلب هم غير فعاله . خودمم گيج شدم و اعصابمو به هم ريخته .
حتما بازيت تقلبيه
![]()
اگه مرحله ي 15 سال قبلو ميگي. نبايد هليكوپتر تو رو ببينه بعد از اينكه داخل كلبه رفتي دوستت از كلبه بيرون ميره از كلبه خارج شو دنبال او برو وقتي صداي هليكوپتر شنيدي سريع برو تو كلبه وهر وقت رفت بيا بيرون.
زدن هليكوپتر جز ماموريته . در مورد تقلبي بودن بازي اونو از فروشگاه آنلاين سايت خريدم . يعني امكانش است ؟ سوالي كه دارم اين علامت نارنجك بزرگ تو صفحه چيه ؟
سلام
من با 8600 gt asus
2 گیگ رم کروشل
سی پی یو 4600 دوئل کر ای ام دی
با های بازی کردم ولی وری های نشد پس مشکل دایرکت ایکس 10 نیست
منم دیروز تمومش کردم واقعا مثل همه نسخه هاش جذاب بود فقط حیف که کوتاه بود فقط 3 روز طول کشید
دوستان من گرافيكم 8500 بود
بازيي تنظيماتشو تا آخر بردم خوب هم اجرا شد ولي تو تنظيمات گرافيك اصلا high نداشت normal بيشترين حالتش بود
مشكل از كجا بوده . لطفا كمك كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)