تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 542 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

سلام بر دوستان ان95 خوبید من میخواستم گوشیمو عوض کنم و یه ان 95 بگیرم قیمتش میگن تا الان 500.000 تومن شده آیا صحت داره گوشی که الان من دارم 6680 هست و1.5 پیش گرفتم و خیلی هم راضی بوذدم و هستم وحالا سایتی به من معرفی کنید که اطلاعات خیلی خوب از ان 95 بدی ممنون میشم با تشکر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

n95 رو در وییستا نتونستم نصبش کنم داریور می خواد . درایور ویستاشو از کجا گیر بیارم تو سایت نوکیا نبود؟

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا
    یه موضوعی: من با وجود اینکه چیز زیادی تو گوشیم نریختم حدود 400 مگ از مموریم استفاده شده!!
    چیه قضیه ش؟

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست من حتما هم ram هم phone رو یک بار فرمت کن من این کا رو کردم الان هم راضیم....

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاي امير فرخ خان روي صحبتم با شماست .
    اولا من هيج جائي نگفتم من مايه دارم و مايه دار هم نيستم اگر هم 8 ماه N95 دارم بواسطه ماموريت دولتي به ايتاليا بوده و پولش رو هم دولت داده نه من !
    ثانيا نوكـــيا واسه من گوشي توليد نمي كنه اما خيلي بهتر بود به جاي چشم و هم چشم از هم كه كي جه گوشي اي داره هركس بنا به نيازش گوشي بخره - ( من كه مي دونم حالا ي دفه همه به امكانات اين گوشي نياز پيدا مي كنن ) -
    خلاصه اينكه نفس كشيدن نياز همه هست پس خز شدن بر نمي داره اما N95 نياز همه نيست اما سعي مي كنن بخرن پس خز ميشه
    با سلام خدمت تمام دوستان جديد
    اونايي كه منو از ماهها قبل و قتي در اين محل صحبت مي كردن مي شناسن مي دونن كه جه بحث هاي جدي در مورد اين گوشي شده ، من الان 9 ماه هسا كه نوكيا n95 دارم و بيشتر از همه شما معايب و مزاياي اين گوشي رو مي دونم ، حتي شماره تماسم رو گذاشتم و عده اي تماس گرفتن بحث كرديم و ثابت شد صحبت هاي من .
    امروزم دارم به شما مي گم شايعه صداي فلان گوشي بلندتر و كقفيت عكس فلان گوشي بيشتر همه شعر هست .
    خود اونايي هم كه اين حرف رو مي زنن ، اين موضوع را مي دونن . بزرگترين عيب گوشي اين بحث خز شدن هست كه ديگه هيج كاريش نميشه كرد .
    در خصوص N95 ، هم گوشيم رو 2 بار آپديت كردم و هم با GPS گوشي در ايران و خارج از اين كار كردم قبلا توضيح دادم و فرصتي واسه اين كار ندارم به لحاظ شغلم كه بخوام وقت روي اين تاپيك بزارم .
    در حال حاضر هم منتظرم بزودي N97 وارد بازار بشه تا گوشيم رو كه احتمالا اون موقعه 14 ماهه شده بفروشم .
    اونروزي كه من اين گوشي رو خريدم اصلا تقلبي و غير اصل در n95 مفهومي نداشت
    اما مدتي پيش مقالهاي جهت تشخيص گوشي هاي اصل از غير صل نوشتم كه فكر كنم به GSMARENA فرستادم باير سرچ كنيد پيداش كنيد.
    به گوش دل شنو كه به يومن قدوم او تسبيحه اهل هر دو جهان ذكر يا علي است
    اين روز عزيز بر همگي مبارك باشه .
    ديدي دوست من از خريد گوشي اطلاعاتي نداري
    كمپاني نوكيا بعد از عرضه گوشي در مرحله تست الفا مشخصتا خريدار رو يادداشت مي كنه و گوشي نهايي رو واسه اون بصورت رايگان ارسال مي كنه و از شما مي خواد گوشي تست رو برگردونيد .
    اين روند تمام كمپاني هاي بزرگ دنيا هست . امـــــا سوال قشنگي بود ، شايد خيلي ها مثل شما نمي دونستند . من گوشي نهايي رو آبانماه تحويل گرفتم نه گوشي تست رو !!!!
    خودتون حرفای ایشون رو مقایسه کنید...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

amir جان حق با شماست ولی عزیزم لطفا دیگه موضوع رو کش ندید
    این دوستمون هم منظوری نداشته البته من شخصا معتقدم که کیوان جان اطلاعات بیشتری نسبت به همه ما داره
    اینو جدی میگم
    ولی متاسفانه کمی فخر فروشی میکنه!!!
    به هر حال دوستان تاپیک رو به انحراف نکشونند لطفا.
    ممنون

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بله دوستان اخر و عاقبت این بحث ها نتیجه خوبی نداره ... بگذریم

راستی هیچکی از دوستان پیدا نشد یه 10 ثانیه فیلم گفته با دوربین گوشی خودشو اینجا قرار بده تا ببینیم ...؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سامان بزار من برم کافینت برات آپ میکنم ولی کیفیت و سرعت فیلم کلا خوبه بر خلاف عکاسیش!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

تاپیک باید کرد محله جنگ و دعوا یا بهتر به رخ کشیدن سرمایه . حالا سواله ما با این همه اساتید باید بی جواب بمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

دوستان جدا از بحث و جدل بپرهيزيد انصافا هيچ تالاري مثل p30world تا اين حد يه كاربراش آزادي عمل و عقيده و نظر نمي ده اينو از رو تجربه مي گم ...

ضمنا من هم مي خوام ايميت جمين رو بفروشم و د95 رو هم تجربه كنم حالا تو حرفاي شما موندم يه روز مي گيد همه چيش محشره فردا مي گين صداش ضعيفه حالا هم كه دوستمون ميگه عكاسيش خوب نيست ببين چند نفر هستين ان95 گرفتين اگه تونستين يه نظرات متفق القولي در مورد پادشاه موبايلها بدين

به نظر شما ضعف آزار دهنده ان95 چيه؟؟؟؟

راست مي گن تو محيط ساكت يه صداي هوايي از گوشي مياد موقعي كه در گوشتون ميزاريد؟؟؟ امتحان كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •