خوب نیست آدم با عروسکش جوری رفتار کند که انگار فقط یک عروسک است ، دل ندارد و نمی تواند نفرینش کند . از قضا ؛ آه شان خیلی هم دامنگیر است.
کافه پیانو
خوب نیست آدم با عروسکش جوری رفتار کند که انگار فقط یک عروسک است ، دل ندارد و نمی تواند نفرینش کند . از قضا ؛ آه شان خیلی هم دامنگیر است.
کافه پیانو
ممکنه یه چیزایی رو از دس بدی اما...ببین چی به جاش به دس می یاری .
کافه پیانو
چینی های لیموژ در نبودشان لذت بیشتری به ارمغان آورده بودند تا وقتی که توی گنجه بودند. البته دیگر سرویس چینی نداریم تا برای بچه هایمان به ارث بگذاریم. اما اشکال ندارد. من و فرانسوا تصمیم داریم به فرزندانمان چیز باارزش تری بدهیم. این حقیقت ساده که بهترین راه برای گذر از مسیر زندگی این است که « انسان اهدا کننده ی عمده ی مهربانی باشد.» به آنها خواهیم گفت که ممکن است کسی با کلی اشیا زیبا و قیمتی هنوز بی نوا باشد و گاهی داشتن دستور پخت کیک شکلاتی کافی است تا انسان بسیار خوشحال تر شود.
عطر سنبل،عطر کاج
هزاران مادر در انتظار پسران خود بودند . بیش از بیست سال بود که بی صبرانه منتظر بودند و این هم درست بود که ماهیت انتظار آنها خیلی تغییر نکرده بود . دیگر امروز منتظر پسران زنده خود نبودند ، اما نمی توان در انتظار مرده ها هم نبود .
ژنرال ارتش مرده
آلبانیایی ها همیشه دوست داشتند یا بکشند یا کشته شوند . وقتی برای جنگیدن دشمنی پیدا نکنند ، همدیگر را می کشند!
ژنرال ارتش مرده
خدا عالمه که مردم تو شعرهایشان چه چیزهایی می خواهند بگویند . می شود خاکشان را زیر و رو کرد ، ولی هیچ وقت نمی شود در اعماق روحشان نفوذ کرد .
ژنرال ارتش مرده
عجز و درماندگی ام به خاطر این است که بیش از حد به او فکر می کنم .
ژنرال ارتش مرده
زندگی نه به تو احتیاج داره، نه به من
تو مُردی!
منم شاید بمیرم
ولی مهم نیست
چون زندگی نمی میره!
ما اینجا کلمه ای داریم که خیلی بیشتر از کلمه ی عشق به لجن کشیده شده ... آزادی
نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
کلمات خیلی شیطان هستند. فکر می کنیم فقط به آن هایی که برای ما شایسته هستند اجازه خروج از دهانمان را می دهیم، ولی ناگهان متوجه می شویم یکی از آنها، آن وسط ظاهر می شود. نمی دانیم از کجا آمده است، اصلا آن را خبر نکرده بودیم که آنجا بیاید و یک دفعه همه چیز عوض می شود، آنچه را که قبلا انکار کرده ایم، تایید می کنیم یا برعکس.
مرد تکثیر شده/ ژوزه ساراماگو
چقدر غمانگيز است که مردم به آسانی از تمام يک ملت به خاطر کارهای عده کمی متنفر میشوند...
عطرسنبل،عطرکاج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)