زیرنویس scarface رو گرفتم ولی نه km و نه jet هیچکدوم نشونش نمیدن.احتمال داره زیرنویس خراب باشه؟
فقط یه زیرنویس داره مال فارسی سابتایتل کسی دانلود کرده اینو؟ همین مشکل براش بوده؟
زیرنویس scarface رو گرفتم ولی نه km و نه jet هیچکدوم نشونش نمیدن.احتمال داره زیرنویس خراب باشه؟
فقط یه زیرنویس داره مال فارسی سابتایتل کسی دانلود کرده اینو؟ همین مشکل براش بوده؟
سلام
درستش کردم همون رو از پیوست دانلود کنید
فقط یک مشکلی هست رنگ فونت این زیرنویس خاکستری هست و واقعیتش من حوصله ی عوض کردن رنگش رو دیگه نداشتم و میتونید از آموزشی که توی انجمن هست برای اونکار استفاده کنید
اگه تغییر دادین بذارین بقیه هم استفاده کنند
سلام
سعی کردم از این روش برای تغییر رنگ استفاده کنم ولی نشد.اگه روش دیگه ای هم هست بگید.
در ضمن چطوری این زیرنویس رو درست کردید چون چندتا زیرنویس دیگه هم دارم به همین درد گرفتارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
رنگ: سفید
سلامدر ضمن چطوری این زیرنویس رو درست کردید چون چندتا زیرنویس دیگه هم دارم به همین درد گرفتارن.
از همون روش تغییر رنگ برای زیرنویس های معیوب استفاده کنید
به احتمال 90% باعث میشه که زیرنویس به نمایش دربیاد
روش دیگه اینه که زیرنویس به فرمت sup تبدیل بشه و بعد دوباره به sub/idx برگردانده بشه
سلام
من چنتا زیر نویس دانلود کردم وقتی میخوام ازش استفاده کنم درست نشون نمیده مثلا اینجوری نشون میده
æ Çíä ãÇãæÑíÊ ãÍÑãÇäå ÈÑÇí íå ¿
باید چی کار کنم؟
جالبه خیلی این سوال پرسیده میشه!
اینجا رو ببینید فک کنم مشکلتون حل بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوزم سونه این کارو کردم ویندوز ترکیدمجبور شدم ویندوز عوض کنم
![]()
سلام
نحوه ی تغییر یونی کد در ویستا و Xp رو که در سون اعمال نمیکنند که !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سون
سلام
خسته نباشيد
راستش يه سوال کابردي و شايد عجيب دارم
گاهي اوقات وقتي ميخوان در يک صحنه(يک قطعه از زيرنويس) مکالمه ي دو نفر رو نشون بدن از خط تيره قبل از ضحبت هر شخص استفاده ميکنن
مثلا:
-سلام هري!حالت چطوره؟
-سلام رون،خوبم،تو خوبي؟
قاعدتا بايد اين خط تيره در اول هر ديالوگ بياد ديگه!نه؟ولي در بعضي از زيرنويس ها که داراي اشکل هستن تا حدودي،ميبينيم که اين خط تيره ها در آخر ديالوگ هاي ميان!
مانند شکل زير:
سلام هری!حالت چطوره؟-
سلام رون،خوبم،تو خوبی؟-
بايد چکار کرد؟چطور ميتونم اينا رو درست کنم؟آخه کار دشواريه که بخوايم دستي اينو درست کنیم
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)