كرك رو هم كپي كردم همون پيام رو ميده
كرك رو هم كپي كردم همون پيام رو ميده
مدل کارت گرافیکت چیه عزیز ؟نوشته شده توسط moslem.b
آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کردین ؟
==============
کرک چی رو کپی کردیننوشته شده توسط shakerifar
![]()
کدوم پیغام رومیده![]()
من كرك بازي harrypotter4 رو نصب كردم باز هم اين پيام رو داد
please insert a correct cd/dvd
سلام من بازی سیمز رو نصب کردم و کراک اون رو هم توی محل نصب شده کپی کردم و وقتی اجراش کردم این ارور رو داد :
the application has crashed you must terminarte
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این اروری که بهتون داده طبیعتا بخاطر اینه که کرک بازی درست کپی نشدهنوشته شده توسط shakerifar
موقعی که کرک رو کپی میکردین پیغام replace رو بهتون داد مثل عکس
=============
مشخصات سیستمتون رو بنویسیدنوشته شده توسط roksana
![]()
من مشکل دارم در بازی درایور 3 کند اجرا میشه و به نظر میرسه بازی فریمش کمه مثلا یه ماشین داره راه میره انگار یه کم یه کم جلو میره لطفا من و راهنمایی کنید تو تنظیمات نمایش هم دستکاری کردم ولی فایده نداشت
cpu 2400
128 radeon 9200 ati
768 ram
خیلی ممنون.
کارت گرافیکتون برای اجرای بازی ضعیف هست و بخاطر اینه که اینجوری میشهنوشته شده توسط MARTIN
کاریش هم بعید میدونم بشه کرد![]()
ممنون از جواب دادن سریع شمانوشته شده توسط omid
به نظر من با توجه به گفته شما این بازی خیلی بد طراحی شده چون خیلی از بازی هایه با گرافیک تر خیلی راحت اجرا میشن این که گرافیک خیره کننده ای نداره.خیلی دوست داشتم درایور 3 رو بازی کنم چون واقعا درایور 2 جالب بود ولی نشد .......
Last edited by MARTIN; 24-04-2006 at 00:20.
با سلام
و تشکر به خاطر سایت پربارتان.
من در بازی doom3 يك مشكلي دارم و اون در مرحله اي هست كه فكر مي كنم مرحله 17 باشه...بله 17 كه من نمي تونم اين مرحله رو رد كنم يعني تا اونجايي كه يه پل هست كه خراب شده و دورو برش هم به رنگ قرمز هست پيش مي رم ولي نمي دونم چه طور از روي اون پل رد بشم تا به اون دري كه اون طرف پل هست برسم.
اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شوم
100% تایید میشهنوشته شده توسط MARTIN
من حتی با fx5200 هم راحت نمیتونستم بازی رو اجرا کنم و این از مشکلات این بازی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)