تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 131 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

موبی دیک یا وال سفید

هرمان ملویل
    پرویز داریوش

ناخدا آهاب یک صیاد وال است که یکی از پاهای او را وال سفید مشهوری به نام موبی دیک قطع کرده است . اهاب از حس انتقام به مرز جنون رسیده و می خواهد هر طور شده موبی دیک را بکشد ......
    داستان کلا به شرح سفر وال گیرها و توضیحات و تشریحات مختلف وال می پردازه ..... چهارچوب داستان قشنگه و اخرش هم خوب جمع شده اما واقعا نثر سنگینی داره . من خیلی بدم اومد لغات قدیمی نثر سنگین ادم یاد بوستان سعدی و اینجور چیزها می افتاد .... اصلا فکر نمی کردم این قدر مقاومت کنم که بتونم بخونمش ...
    به نظرم بهتره همون فیلمش را دید فقط

ملویل از نویسندگانی بوده که بعد از مرگ به شهرت می رسه

2. 3 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توجیه فلسفه برای دخترم
    روژه‌پل دروا
    ترجمه :ترانه وفايي
    ناشر: قطره، ایران بان

این کتاب به توضیح مفهوم کلی فلسفه و مبنای کار اون به یک زبان ساده پرداخته و برای کسانی که می خواند تازه فلسفه رو شروع کنند مناسبه.....در کتاب بیشترهدف از علم فلسفه و معنای لغوی اون و همین طور یک سری از مفاهیم ساده و اولیه فلسفه بیان شده .... البته توضیحات مختصری هم راجع به بزرگان علم فلسفه و افکار اون ها داده اما بحث اصلی کتاب بیشتر راجع به حقیقت جویی علم فلسفه و اینکه اصلا حقیقت چیه است...

کتاب به صورت پرسش و پاسخ هایی یه که بین یک پدر و دخترش که تازه می خواد با فلسفه آشنا بشه نوشته شده و از این نظر خوندنش بسیار ساده و مطالبش کاملا ملموسه.....

4. 4 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کتاب: انقلاب روسیه , نوشته جان.ام.دان , انتشارات ققنوس. ( از مجموعه تاریخ جهان)
    اگر روی یک خط صاف 10 نقطه وجود داشته باشه (همه گی در یک راستا), بیشترین احتمال عقلانی اینه که نقطه شماره 11 هم روی خط و در همان راستا باشه.
    نه فقط کتاب انقلاب روسیه , بلکه تمامی مباحث تاریخ همچین خاصیتی دارند و به آدم قدرت پیشگویی آینده رو می دن. اما این کتاب رو برای این انتخاب کردم چون به نظر می یاد مردم ما علاقه بیشتری نسبت به دیکتاتوری و وجوه اون دارن. این کتاب یک نمونه تیپیک دیگر از از ادعاهای آزادی خواهانه و انحرافات خودخواهانه از آرمان اصلیه. کسی که کتابهایی از این دست رو بخونه نمونه مدلی در دست داره که می تونه با مطابقت دادن اون با هر گونه فعل و انفعالی در هر جای جهان, حقیقت مستتر در جریان رو استخراج کنه.
    در کل, اکثر کتابهای این ناشر با نام مجموعه تاریخ جهان, با وجود حجم کم (150 صفحه), چگالی بالایی دارند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نی ها در باد

گراتزیا دلدا
    هما رامشک

افیکس خدمتکار یک خانواده روستایی قدیمی می باشد . این خانواده در حقیقت تنها از 3 دختر خانه تشکیل شده و پدر و مادر و خواهر کوچک تر فوت کرده اند . افیکس گناهی در ارتباط با این خانواده مرتکب شده که سعی در جبران آن دارد تا از عذاب وجدان رهایی یابد . بعد از مدتی خواهر زاده این خواهرها به پیش انها می اید و علاقه ای بین خاله و خواهر زاده ایجاد می شود و ........
    متوسط بود . خیلی واضح نبود به عقیده من که می خواهد محوریت داستان روی کدام موضوع باشه.....
    موضوع اصلی کتاب های دلدا اصولا احساس ندامت و عذاب وجدان و دوگانگی هست

از همه اثار ترجمه شده دلدا به جز پیچک حرف زدم تو این تاپیک . قشنگ ترینش هم به نظرم کتاب راز مرد گوشه گیر بود . اما خوشبختانه اخر شهریور یک خبری خوندم که نوشته بود دو اثر جدید دیگه ازش اقای فرزانه ترجمه کرده و به دست انتشارات داده

7. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خاطرات خانه اموات

داستایوفسکی
    مهرداد مهرین

داستایوفسکی در این کتاب حیات بشر عالی ترسیم کرده است.درباره ی شدت اثری که این کتاب در ذهن خواننده می گذارد ذکر همین موضوع بس است که موقعی که امپراطور نیکلا یعنی همان جلادی که موسس خانه ی اموات بود، آن را خواند به گریه افتاد!

او در این کتاب یک قسمت از ماجرای محبوسیت خود در زندان سیبری را شرح می دهدو در ضمن زندانیان دیگر را معرفی و سرگذشت تلخ آنان را به روشی بدیع و موشکافانه حکایت کرده و پرده از اسرار درونی انسان بر می دارد.

جایی خواندم که نوشته های داستایوفسکی مانند تریاک است، که برای دانا حکم تریاق را دارد و برای نادان یک زهر بنیان افکن است.

به نظر من"خاطرات خانه اموات" گر شاهکار داستایوفسکی نباشد، در نوع خود شاهکار است.

9. 3 کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شاهي

پيش فرض

دوستان عزيز من زيبا ترين رمان عمرم رو "وقتي نيچه گريست " مي دونم ... و البته رمان زيباي " بوف كور "

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مرگ قسطی

لویی فردینان سلین
    مهدی سحابی

کتاب بازگوکننده زندگی فردینان از کودکی تا سن 18 سالگی یعنی زمانی که برای خدمت سربازی رهسپار می شود می باشد .
    فردینان کودکی از خانوده ای فقیر است . در تمام مدت فردینان به دنبال یافتن کار است و دائما با بدشانسی مواجه می شود . پدر و مادر وی او را مقصر می دانند و دائما به او سرکوفت می زنند در مورد همه چیز درس ، کار ، مشکلات خانواده ، چاق نشدنش و ........
    خیلی کتاب قشنگیه . فوق العاده زبان روانی داره و البته یک مقادیری رک هست و خیلی بی پروا همه زوایای شخصیت خانواده اش را نشان داده . واقعا توضیحاتش ملموس و قشنگه. کاملا می تونید فضا را و ادمها را تصور کنید . یک جور مایه های طنز هم توی لحنش دیده می شه . من پیشنهاد می کنم بخونیدش

این کتاب هم جز کتاب هایی بوده که در زمان انتشار ازش استقبال سردی شده و سال ها بد بوده که اون را به عنوان یک شاهکار ادبی به حساب اوردن

12. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

روزی از روزهای زندگی

مانلیو آرگه تا
    پری منصوری

داستان یک برهه وحشت از زندگی مردم ال سالوادور را نقل می کنه . داستان چندین راوی داره که همه اونها مردمی روستایی و ساده هستند .
    در داستان مردم روستایی را می بینیم که در اوج فقر زندگی می کنند و ان را معیشت خدا می دانند می بینیم که این مردم کم کم اگاهی پیدا می کنند قوی می شوند و قیام می کنند .
    اوایل شاید به نظرتون داستان ساده ای بیاد چیزی که خیلی واضح و شاید ساده لوحانه داره می گه ما فقیریم و ادم به دنبال هنر نویسنده اس که خوب این که مثل یک مصاحبه ساده روشن و واضح می گه وضعمون بده ... اما کم کم داستان جون می گیره..... جایی که می گه اونها کشیش را کشتن و ما فهمیدیم خط قرمزی نیست کشتن کشیش هم مثل بقیه ، می شه اون را هم کشت و از اون به بعد بزرگ ترین معصیت را هم معصیت حساب نمی کردیم ... یک جوری ساده و واضح ریختن دیوار عرف را نشون می ده ... کافیه کاری را یک بار بکنی تا ببینی می شه ..... وقتی اون زن شوهر شکنجه دیدشو می بینه و اون را انکار می کنه و می گه حتی پاهام نلرزید صدام هم صاف بود ..... اینکه بتونی به خاطر اوج عشق یه یک نفر واقعا این قدر بی رحم بشی که ازش بگذری خیلی تصویر جدید و قشنگی بود و بعد بگی " من حتی تردید هم نکردم . صدایم هم نلرزید " ....... قشنگه . اصلا تا تمومش نکنید نمی تونید بذاریدش زمین

این کتاب جزء متون معتبر درسي آكادميك در كشورهاي آمريكاي لاتين می باشد .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تبعید و سلطنت

آلبر کامو
    محمدرضا اخوند زاده

كتاب مطابق با عقايد كامو يك ديدگاه اگزيستانسياليزم داره . مبحث اصليش به تنهايي ادمها و برخوردشون با تقدير و زندگي اشاره داره. به نظر من البته يك جورايي هم اشاره داره به مسئله تصميم گيري و انتخاب و عدم توانايي انسان در برابر سرنوشتي كه جلوي روش هست
    به نظر من کتاب قشنگی بود. خوشم اومد . خیلی هم تامل برانگیز بود

کتاب دارای 6 داستان است
    1- هرزه زن: اين زن در عمل هيچ كار اشتباهي انجام نمي ده . تنها در ذهن خودش سوالي را مطرح مي كنه . در حقيقت در پايان داستان اون را به خاطر فكرش يك گناهكار مي خونه . زن داستان تنها از حالت زني متاهل و درگير زندگي شده بارديگر بيرون امده افكار جواني در او زنده شده و متوجه مي شود هنوز براي مردان ديگر جذاب است .... بد نبود

2- مرتد یا ضمیر سرگردان : کامو انسان ملحدی بوده و عقیده داشته ایمان مذهبی نوعی خودکشی است . این داستان هم یک جورایی به همین مسئله نگاه می کرد . اين داستانش فوق العاده بود . تنهایی و سرگشتی و سرنوشت محتوم

3- گنگ ها : تقدير و مشكلات همگاني اشاره داره .. به اينكه اگه فكر كني تقدير يكسان همه مرگه متوجه مي شي مهم ترين اولويت هاي فعلي زندگيت سلامتيت و كانون خانوده ات هستن .... بد نيست

4- میهمان: اينم خيلي قشنگه ..... مفهومي از تنهايي درك نشدن ... انتخاب تصميم گيري ....

5- ژونا یا هنرمندی در حین کار : خيلي قشنگه ...... داستان نقاشي كه با هنرش زندگي مي كنه نقاش نهايتا از سردرگمي در مي ياد و تصميم مي گيره و البته تصميمش هم يك جور ابهامه ...

6- نذر یا صخره ای که حرکت می کند :خوب بود

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض

و بالاخره عقاید یک دلقک!
    فقط میتونم یه کلمه بگم : فوق العاده بود
    فک کنم اینقد دربارش گفتن که من درباره کتاب توضیح ندم ...

یه چیزی نمیذاره قبول کنم ماری واقعا وجود داره ... هانس اینقدر خوب خیال پردازی میکنه که تشخیص واقعیت و خیال تقریبا غیر ممکنه ... حتی برا خودش :

" بعضی وقتا نمیدانم آن چیزی را که واقعا خودم عینا تجربه میکنم ، واقعیت دارد یا نه ... نمیتوانستم قسم بخورم که آن پسرک را در ازنابروک دیده ام ، اما میتوانستم قسم بخورم که با لئو تکه چوبی را از وسط اره کرده بودم ... این که من قادرم حتی جزئیات را مو به مو به یاد آورم ، ضمانتی برای واقعی بودن افکار من نیست ..."

به نظر من ماری هم یه خیال و رویا بود ... با این تفاوت که هانس بیشتر بهش پرداخته بود...

16. 4 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •