من نمی فهمم آقایون چرا فقط تایپ می کنند و یه نگاهی به اسم کلوپ نمیندازن... اینجا فقط بحث ٌw810 -ه نمیدونم با چه زبونی باید نوشت تا به کلوپ خودتون مراجعه کنین؟!؟!؟!؟!؟!![]()
![]()
![]()
![]()
من نمی فهمم آقایون چرا فقط تایپ می کنند و یه نگاهی به اسم کلوپ نمیندازن... اینجا فقط بحث ٌw810 -ه نمیدونم با چه زبونی باید نوشت تا به کلوپ خودتون مراجعه کنین؟!؟!؟!؟!؟!![]()
![]()
![]()
![]()
گوشی برون سونی اریکسون چی هست?
خيلي مسخره است.!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نمیدونمهنوز راه حلی برای افزایش ظرفیت Sms بر روی W810 پیدا نشده؟![]()
یکی از بروبچ پی سی ورلد گفت که یکی از رفیقاش اینکار رو کرده
ولی ما هرچی تو وبسایتهای معتبر خارجی گشتیم همه گفته بودن نمیشه!!!
دوست عزیز به خاطر همین قاطی کردن مدلها با هم خیلیها رو 750 تست میکنن ، بعد میارن اینجا میزارن، بعد اونایی که 810 دارن هم این کار رو میکنن بعد گوشیشون دیگه کار نمی کنه!! بعد که میان اینجا میگن، جوابشون اینه که رو 750 تست شده جواب داده!!!! این مسخره تره!!! این دو تا مدل ربطی به هم نداره! درضمن صدای 810-ه که مشکل داره و کمه ، برای همین هم این تاپیک درست شده! وگر نه اسمشو میذاشتن " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو نمیگم چون خوشم نمیاد تاپیک بزنین! برای اینه که اگه خودتون پست های قبلی رو ببینی متوجه میشی که خیلییا ننوشتن که با چه مدلی تونستن پدر گوشی رو در بیارن!! نمیخوادم حالا بالا بیاری (()) !
![]()
![]()
![]()
من صداشو زیاد کردم ... 2 تا پیچ پشت گوشی هست که با چهارسو باز میشه ... ایپیکر گوشی رو بردار یه دونه دیگه بخر ... ازون 16 تومنی هاش نه ...22 تومنیش بخر...بزار روش و دوباره قاب رو ببند...دقت کن پیچ های 6 پر رو دست نزنی
با این کار صدای گوشی n برابر میشه ..!!!
تبصره: توصیه میشود به افراد مجرب واگذار شود
توصیه: به کسی دیگه نگو تا خز نشه
اعلام وضعیت: اگه خراب شد به من مربوط نیست
تهدید: صداش واقعا جوری بلند میشه که مجبور میشی صدای زنگت رو نصف کنی !!!!!!
با سلام من اشتباها از برنامه زیر برای گوشی پنج شده استفاده کردم چی کار کنم تا گوشی از اول روشن شه
حالا گوشیتون رو خاموش کنید ..مموری و سیم کارت رو در بیارین ...باطری رو سر جاش بزارین... برنامه xs++ رو اجرا کرده روی start کلیلک کنید بعد کلید c روی گوشی رو نگه دارید و کابل usb رو به گوشی وصل کنید(کلید c رو تا زمانی که گوشیتون شناخته بشه نگه داربد) بعد که برنامه گوشیتون رو شناخت یه اطلاعاتی از گوشیتون رو نشون میده ...
قسمت flash main framwer رو تیک بزنین بعد آدرس فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو بهش بدین ...این فایل که تو پلاگین sefp بود اکسترکت کردین اینجا programs/far/plugins ...این فایل یه قفل شکن هست که باید روی main فلش بشه....در آخر روی flash کلیک کنید...یه 5 ثانیه طول میکشه بعد وقتی پیغام finishing flash داد stop رو بزنید بعد yes رو انتخاب کنید بعد با پیغام unplog the phone کابل رو از گوشی جدا کنید. باطری رو در بیارید و دوباره جا بزنید...//.حالا گوشی دیگه روشن نمیشه و میتونید با far رو اون تغییرات انجام بدین....
براي روشن شدنش بايد فايل REST رو با فار روش فلش كنيد.
ولي اين روشي كه شما انتخاب كردي واسه كا750 هست و به ندرت روي w810 درست كارميكنه!؟و ممكنه با ريختن فايل REST هم گوشي روشن نشه و مجبور بشيد كل فايل main رو روش فلش كنيد.كه اون موقع رجيستر گوشي ميپره
من فایل مین را روی گوشی انتقال دادم اما ریجستر گوشی پرید
ایا روشی هست که بشه گوشی رو خودم با سریال ریجستر کنم؟؟؟
در ضمن گوشیم الان در حالت میزیک اونلی فاقد صداست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ali65; 18-06-2007 at 12:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)