تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 3195 اولاول ... 1858646566676869707172781181685681068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه amirpsx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

ایکس باکس 360 از سال 2005 اومده ولی پی اس 3 هنوز 1 سال هم از اومدنش نمیگذره 2 سال دیگه آخه کدوم آدمی میره سراغ 360؟؟؟ عمر 360 تمومه.پی اس 3 از هر لحاظ از 360 سر تره(جز گرافیکش که یه مقدار ناچیز از 360 کمتره) Only Ps3
    عزیز من کی گفته که 360 یکمی گرافیکش از ps3 بالاتره .
    به این قسمت ها یه سری بزنید و یه مطالعه ای داشته باشید بعد بگید 360 از ps3 قویتره به جای جنگ و مجادله یکمی از روی علم و منطق حرف بزنین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ایکس باکس 360 از سال 2005 اومده ولی پی اس 3 هنوز 1 سال هم از اومدنش نمیگذره 2 سال دیگه آخه کدوم آدمی میره سراغ 360؟؟؟ عمر 360 تمومه.پی اس 3 از هر لحاظ از 360 سر تره(جز گرافیکش که یه مقدار ناچیز از 360 کمتره) Only Ps3
    سلام
    360 اواخر 2005 عرضه شد(22 نوامبر)، معمولا عمر کنسول ها 5-6 سال هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ps3 تا سال 2010 میتونه از 360 (به خاطر بلوری) جلو بزنه (اگه ماکروسافت تا اون موقع برا 360 hd-dvd نذاره که میذاره )
    مطمئن باش عمو بيلي نمياد دم خونتون تق تق در بزنه بگه بيا 360 با HD DVD Player برو فازش رو ببر.
    بعد HD DVD الآن از بلوري واقعآ عقب افتاده. با اين وضعيت بعيد بتونه تا 2009 بتوه به فرمت وار ادامه بده و بلوري احتمالآ پيروز خواهد شد.(حالا البته جديدآ HD DVD يه تكوني به خودش داده و شرك3 و ترنسفورمر را انحصاري كرده ولي به نظر من براي مقابله با اسپايدرمن 3 و طبق شايعات جنگ ستارگان اصلآ كافي نيست)
    عزیز من کی گفته که 360 یکمی گرافیکش از ps3 بالاتره .
    به این قسمت ها یه سری بزنید و یه مطالعه ای داشته باشید بعد بگید 360 از ps3 قویتره به جای جنگ و مجادله یکمی از روی علم و منطق حرف بزنین.
    پتانسيل گرافيكي ps3 از 360 بيشتره ولي فعلآ با توجه به اوضاع شركتها معمولآ X360 را به عنوان Lead Platform انتخاب ميكنند و سپس بازي را براي ps3 پورت ميكنن.(فروش بيشتر 360 تا الآن و آشنايي بيشتر با بازيسازي براي 360 ) پس انتظار نداشته باشيد SC4 به عنوان مثال روي ps3 بهتر از نسخه ي 360 باشد! اصلآ ps3 كه سهله. بازي از رو 360 براي ps4 (كه البته نيومده) پورت بشه فوق فوقش گرافيكش برابري كنه با نسخه ي 360.بهتر نميشه! آخه Cell كه نميتونه جادو كنه گرافيك بازي رو ببره بالا! بر عكس اين موضوع هم صادقه. يعني بازي از روي ps3 هم براي 360 پورت بشه نسخه ي 360 از نظر گرافيكي از ps3 كم مياره...

در آغاز فعالیت mOhAmMaD PS3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

)
    پتانسيل گرافيكي ps3 از 360 بيشتره ولي فعلآ با توجه به اوضاع شركتها معمولآ X360 را به عنوان Lead Platform انتخاب ميكنند و سپس بازي را براي ps3 پورت ميكنن.(فروش بيشتر 360 تا الآن و آشنايي بيشتر با بازيسازي براي 360 ) پس انتظار نداشته باشيد SC4 به عنوان مثال روي ps3 بهتر از نسخه ي 360 باشد! اصلآ ps3 كه سهله. بازي از رو 360 براي ps4 (كه البته نيومده) پورت بشه فوق فوقش گرافيكش برابري كنه با نسخه ي 360.بهتر نميشه! آخه Cell كه نميتونه جادو كنه گرافيك بازي رو ببره بالا! بر عكس اين موضوع هم صادقه. يعني بازي از روي ps3 هم براي 360 پورت بشه نسخه ي 360 از نظر گرافيكي از ps3 كم مياره...
    کاملا موافقم

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فعلا تو جنگ کنسول ها Wii برنده بوده
    از اون حرفا بود که یه آدم متعصب میخاد بگه من متعصب نیستم

از کجا میگی ؟ همین طور یه چی شنیدی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا همه با PS3 مخالفن در حالی که این همه امکانات داره؟اگر به امکاناتش توجه کنید میبینید 600 تومن قیمت خیلی خوبی برای این کنسوله .الان 1 درایو blue-ray زیر 550 تومن پیدا نمیشه کم کم هم همه ی فیلم ها و بازی ها هم دارن بلو ری میشن دیگه کی میره سراغ DVD؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اصلا شما اینجا چیکار میکنید ؟ ما دوست داریم تو این تاپیک هر چی بخایم بگیم و هیچ کس به
    جز مدیران و همکاران نمیتونه از ما انتقاد کنه پس لطفا شما خودتو از بحث بکش بیرون تا دکمه
    آگاه کردن از مخالفت رو نزدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از اون حرفا بود که یه آدم متعصب میخاد بگه من متعصب نیستم

از کجا میگی ؟ همین طور یه چی شنیدی
    شما هم همينطوري پست بده. هفته ي پيش Wii تونست 360 را از نظر تعداد كنسولهاي فروخته شده كنار بزنه. هم اكنون هم آما فروش Wii نسبت به ps3 و 360 در سطح بسيار بالاتري قرار داره و داره اختلاف كنسولهاي فروخته شده اش با رقبا را بيشتر ميكنه...
    Last edited by SepehrR; 04-09-2007 at 13:41.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

نقل قول :
    مطمئن باش عمو بيلي نمياد دم خونتون تق تق در بزنه بگه بيا 360 با HD DVD Player برو فازش رو ببر.

نه خیر دوست عزیز ! جناب بیل گیتس این کار رو نمیکنه، ولی به جاش HD-DVD Player رو عرضه میکنه به مغازه ها تا ملت بیان بخرنش ! تا دیگه نخواد به خودش زحمت بده بیاد دمه خونه ی من و شما !

No Off Topic Please

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما هم همينطوري پست بده. هفته ي پيش Wii تونست 360 را از نظر تعداد كنسولهاي فروخته شده كنار بزنه. هم اكنون هم آما فروش Wii نسبت به ps3 و 360 در سطح بسيار بالاتري قرار داره و داره اختلاف كنسولهاي فروخته شده اش با رقبا را بيشتر ميكنه...
    به نظر کارشناسی شما فروش بیشتر یعنی برد جنگ کنسول ها ؟
    به نظر من wii اصلا در حدی نیست که بخاد با 360 و ps3 رقابت کنه و فقط به علت قیمت
    ارزان و نو آوری در کنترلر تونسته تا حالا پیش بیاد وگرنه به نظر من نمیشه کاملا به این
    کنسول گفت یه کنسول نسل بعد (با توجه به گرافیکی که بازیاش دارن و بازیایی که براش میان)

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول :

نه خیر دوست عزیز ! جناب بیل گیتس این کار رو نمیکنه، ولی به جاش HD-DVD Player رو عرضه میکنه به مغازه ها تا ملت بیان بخرنش ! تا دیگه نخواد به خودش زحمت بده بیاد دمه خونه ی من و شما !

No Off Topic Please
    کاملا موافقم
    اصلا اینقدر از پست اون دوستمون تعجب کردم که گفتم جواب ندم بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •