گوشی موترولا مدل a1200 چطور؟ من که دستم گرفتم گوشی خوشگلی بود...!!!
قیمتش هم 255.000 تومان بود(البته چینی بود).
گوشی موترولا مدل a1200 چطور؟ من که دستم گرفتم گوشی خوشگلی بود...!!!
قیمتش هم 255.000 تومان بود(البته چینی بود).
از corvette عزیز ممنونم...
با سلام و تشكر
منظوزتون از محافظ LCD همون برچسب ضد خش LCD هست ؟
يعني به فروشنده بايد بگه محافظ LCD بده ؟
یه لنز پاک کنهایی هست که معمولا برای تمیز کردن لنز دوربین استفاده میشه. یه تیکه پارچه از جنس جیر. یه دونه من دارم که با یه بار کشیدن روی صفحه پاکش میکنه. و بر خلاف پارچه های معمولی و حتی دستمال کاغذی بعد از یه مدت شیشه رو مات نمیکنه. از جمهوری و یا ناصر خوسرو میتونی بخریش. بهترین نوعش اونیه که مارک یاشیکا داره و رنگش آبی تیره هست
Last edited by سهراب مموتی; 10-11-2007 at 01:33.
همونه. فقط یه پیشنهاد میکنم بهت. به هیچ وجه از جمهوری نخرشون. من یه دوربین h9 جمهوری قیمت کردم که کمترین قیمت برای رنگ مشکیش 490 تومن بود همونو تو ناصر خسرو 465 تومن خریدم. محافظ ال سی دی تو جمهوری بود 18 تومن تو ناصرخسرو خریدم 3 تومن. کیف برای دوربین اون مدلی که من خریدم 5 تومن تو جمهوری 25 تومن بود. جالبه نه؟
آدرسش هم : ناسر خوسرو ابتدای خیابون باب همایون
1200 گوشیه خیلی خوبیه عزیز.
خاهش پس مشکلتون حل نشد. ؟؟ اگر با فلش مشکلی ندارین یه فلش بزنین. اما اگر نمیخاید تا من ببینم راه
دیگه هست یا نه.
بله عزیز. از علاعدینم میتونی بخری .میگی محافظه lcd .قیمتش هم 2500 هستش. بگو برا n73 میخام که به
v3x هم میخوره.![]()
سلام. یه برنامه واسه zoom کردن روی عکس.
یه سوال دیگه کسی میدونه گزارش تحویل sms درv3xچه طوری فعال میشه؟؟؟؟/
سلام برایه zoom باید گوشیت ریفلش یا فلشه کامل بشه تا بتونی نرم افزاری نصب کنی که تا حدی کاره zoomیه سوال دیگه کسی میدونه گزارش تحویل sms درv3xچه طوری فعال میشه؟؟؟؟
رویه تصاویر برات انجام بده.
وقتی sms رو نوشتی میری به options>message option و از اونجا Delivery report رو on میکنی. و done رو
میزنی. توجه کن که این پروسه برایه هر sms باید تکرار بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)