t_keshavarz اگه نتونستی دستی تنظیم کنی مدل گوشیتو بگو تا بهت بگم.
t_keshavarz اگه نتونستی دستی تنظیم کنی مدل گوشیتو بگو تا بهت بگم.
دوست عزيز همه حرف من اينه كه هنوز بعضي از سرويس روي بعضي از سيمكارتها فعال نشده و همون طور كه شما گفتيد پس از يه مدت مثلا يكي دو ماه فعال ميشه!!!! (البته من اينجوري حدس ميزنم چون من اوايل همين مشكل را با سرويس پيامگير صوتي هم داشتم اما پس از مدتي حل شد! حالا اينكه اين مشكل را بايد به حساب چي نوشت نميدونم!!!!)
در مورد تنظيم دستي هم موافقم!! اما مساله، سختي يا آسوني تنظيم دستي نبود حرف من چيز ديگه اي بود!!![]()
خيلي ممنون! بحث من چيز ديگه اي بود در هر حال ممنون خيلي آقايي!!!![]()
دوست عزیز فعال بودن رو که هست!!
شما مدل یا imeiگوشیت رو به این صورت
مدل گوشی s یا s imei رو به 2225 پیامک بفرست تنظیمات gprs و mms رو برات می فرستن!![]()
اين روش رو هم قبلا امتحان كردم ميگه مدل گوشي قابل قبول نيست!! ( گوشيم سريال اصليه با گوشيهاي ديگه هم امتحان كردم ولي همين جواب رو ميده )
در ضمن يادم رفت بگم منظورم از فعال نبودن بعضي سرويس ها فعال نبودن سرويس gprs نبود!! آره من ميتونم به gprs وصل بشم. منظورم غيرفعال بودن سرويس دريافت اتوماتيك تنظيمات gprs يا mms بود.
فكر كردم شايد چنين برداشتي از حرف هاي من شده باشه![]()
دوستان من تا حالا 3 تا سيم عوض كردم سيم يك و دو من ياهو رو باز مي كرد اما سيم سوم من اين قابليت رو نداره ؟
در ضمن سيم سه تا از دوستام هم ياهو رو باز ميكنه !!!!!!!!
فقط مال من مشكل داره ؟
سلام لطفا یکی به من کامل توضیح بده چطوری میتونم با ایرانسل لپ تاپ خودمو به اینترنت وصل کنم
اگر کسی اطلاعات کاملی داره بهم ایمیل بزنه.ضمنا میخوام بدونم آیا با بلوتوث لپ تاپ هم میشه به
اینترنت روی موبایلم وصل شد یا حتی میشه با بلوتوث لپ تاپ به بلوتوث موبایلم که سیم کارت ir-tci دارم
وصل بشم و به اینترنت کانکت بشم؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
این تنظیمات gprs و اینترنت چه به درد میخوره ؟
معذرت من ناشی هستم ها .
چون من بدون تنظیمات هم که میتونم وارد سایتی که میخوام بشم .
نکته ی دیگه با اینترنت ایرانسل از سایت رپید شیر اگه اکانت هم داشته باشی کسی دانلود کرده به من بگه سرعتش چقدره![]()
سلا م دوست عزیز
شما وقتی میگی به اینترنت وصل میشی یعنی تنظیمات gprs رو گوشیت نصبه
پس نیازی به این تنظیمات نداری
اگه با موبایل بخوای,فکر نمیکنم ممکن باشه,ولی اگه موبایلتو به کامپیوتر وصل کنی 100% میتونی دانلود کنی
سرعت دانلود با اینترنت ایرانسل حدود 10,11 کیلو بایت در ثانیه هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)