تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 752 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

بلاخره رسید ' به نظر خوب میاد بیسش باعث پایین اومدن کیفیت نمیشه

2. 2 کاربر از rgrgred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من با 50-60 تومن چه مدل هایی رو میتونم بخرم که صداش در حد هدفون آیپاد باشه.؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بلاخره رسید ' به نظر خوب میاد بیسش باعث پایین اومدن کیفیت نمیشه
    مبارك باشه
    البته بيس باعث پايين اومدن كيفيت نميشه ولي چون بيس جزو فركانسهاي پايين هست اگه قوي باشه ميد رو تحت تاثير قرار ميده و باعث كمرنگ شدن اون ميشه ويا به عبارتي اون رو پوشش ميده كه بنظر ميد ضعيف مياد و فكر ميكنيم كيفيت پخش پايين هست.
    منتظر رويوي شما هستيم
    با تشكر

5. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    من با 50-60 تومن چه مدل هایی رو میتونم بخرم که صداش در حد هدفون آیپاد باشه.؟
    البته هدفون ايفون يا ايپاد كيفيت بالايي نداره ولي چون حساسيت بالايي داره (فكر كنم حدود 125db ) باعث ميشه صداي قوي داشته باشه و بتبعيت از اون احساس صداي باكيفيت در صورتي كه قدرت پخش اكثر فركانسهارو نداره.
    پيشنهاد ما بشما با توجه به بودجه اعلام شده
    Creative ep630 با بيس قوي براي سبكهاي الكترونيك و زير شاخه هاش
    Creative ep830 تقريبا براي اكثر سبكها
    Panasonic hje300 تقريبا براي اكثر سبكها
    Sennheiser cx چند مدل از هدفونهاي سنهايزر كه متاسفانه الان به ليست قيمتش دسترسي نداشتم ،بعدا براتون مدل و قيمت رو ميفرستم.
    و يك مدل jvc كه دوستان معرفي كردن كه من متاسفانه فرصت تست نداشتم ولي مورد تاييد دوستان بود.
    موفق باشين

7. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

البته هدفون ايفون يا ايپاد كيفيت بالايي نداره ولي چون حساسيت بالايي داره (فكر كنم حدود 125db ) باعث ميشه صداي قوي داشته باشه و بتبعيت از اون احساس صداي باكيفيت در صورتي كه قدرت پخش اكثر فركانسهارو نداره.
    پيشنهاد ما بشما با توجه به بودجه اعلام شده
    Creative ep630 با بيس قوي براي سبكهاي الكترونيك و زير شاخه هاش
    تقريبا براي اكثر سبكها
    Panasonic hje300 تقريبا براي اكثر سبكها
    چند مدل از هدفونهاي سنهايزر كه متاسفانه الان به ليست قيمتش دسترسي نداشتم ،بعدا براتون مدل و قيمت رو ميفرستم.
    و يك مدل jvc كه دوستان معرفي كردن كه من متاسفانه فرصت تست نداشتم ولي مورد تاييد دوستان بود.
    موفق باشين
    خیلی ممنون داداش.
    یه سوال هم داشتم که این هدفون ها فرقی نداره به کدوم دستگاه وصل بشن برای پخش صدا؟یعنی فرقی داره که به آیپاد وصلش کنم یا به نوکیا ان 82 یا به کامپیوتر؟کلا میشه یه توضیح مختصر در این مورد بدین ؟چون من خیلی مبتدی هستم.

راستی بین
    Creative ep830
    و

Sennheiser cx
    کدوم رو پیشنهاد میدین؟چون این دوتا بیشتر از لحاظ ظاهری بهتر بودن.
    Last edited by hosein ati; 19-04-2012 at 22:18.

داره خودمونی میشه والـ Vallio ـیو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفـ Esf ـهان

پيش فرض

خیلی ممنون داداش.
    یه سوال هم داشتم که این هدفون ها فرقی نداره به کدوم دستگاه وصل بشن برای پخش صدا؟یعنی فرقی داره که به آیپاد وصلش کنم یا به نوکیا ان 82 یا به کامپیوتر؟کلا میشه یه توضیح مختصر در این مورد بدین ؟چون من خیلی مبتدی هستم.

راستی بین
    Creative ep830
    و

Sennheiser cx
    من خودم به ظاهر بیشتر اهمیت میدم ؛ و طبق تجربه ای که داشتم مدل 830 رو ترجیح میدم ، چون سنهایزر های موجود توی ایران اصل نیستند با گارانتی ، فیک هم نیستند ، ولی های کپی هستند !
    اما کریتیو چرا اصلیند !

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون داداش.

راستی بین
    Creative ep830
    و

Sennheiser cx
    بله اين هدفونها براي استفاده پرتابل طراحي شدن ولي با كامپيوتر (بشرط انبورد بودن كارت صوتي،اگر نه بايد مقدار توان خروجيش برسي بشه كه احيانا به هدفون اسيبي نرسه البته مورد خاصي پيش نمياد) و لپ تاپ ميشه استفاده كرد.براي استفاده با پلير پرتابل يا گوشي موبايل فرقي نميكنه فقط شايد با توجه به قدرت خروجي پلير كمي قدرت و حجم صدا متفاوت باشه.
    در مورد creative و sennheiser اگه من بشخصه بخوام انتخاب كنم حتما انتخابم سنهايزر خواهد بود ( البته از تجربه اي كه از هر دو مدل دارم)چون سنهايزر جزو هدفون سازهاي حرفه اي هست و تخصصي تو ساخت هدفونهاي برتر فعاليت ميكنه و بغير از اينها صداي بسيار حرفه اي داره.(زيادي تبليغ شد)البته دليل نميشه تمام هدفونهاش خوب باشه ولي اونايي رو كه امتحان كردم و با بودجه مورد نظرتون همخوني داره رو براتون ارسال ميكنم و تا اون موقع لطفا يه برسي بين مدلهاي قبلي كه بهتون شد رو انجام بدين شايد اونها بيشتر با كاربردتون و سبك موسيقي مورد علاقتون همخوني داشتن. 

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه والـ Vallio ـیو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفـ Esf ـهان

پيش فرض

بله اين هدفونها براي استفاده پرتابل طراحي شدن ولي با كامپيوتر (بشرط انبورد بودن كارت صوتي،اگر نه بايد مقدار توان خروجيش برسي بشه كه احيانا به هدفون اسيبي نرسه البته مورد خاصي پيش نمياد) و لپ تاپ ميشه استفاده كرد.براي استفاده با پلير پرتابل يا گوشي موبايل فرقي نميكنه فقط شايد با توجه به قدرت خروجي پلير كمي قدرت و حجم صدا متفاوت باشه.
    در مورد creative و sennheiser اگه من بشخصه بخوام انتخاب كنم حتما انتخابم سنهايزر خواهد بود ( البته از تجربه اي كه از هر دو مدل دارم)چون سنهايزر جزو هدفون سازهاي حرفه اي هست و تخصصي تو ساخت هدفونهاي برتر فعاليت ميكنه و بغير از اينها صداي بسيار حرفه اي داره.(زيادي تبليغ شد)البته دليل نميشه تمام هدفونهاش خوب باشه ولي اونايي رو كه امتحان كردم و با بودجه مورد نظرتون همخوني داره رو براتون ارسال ميكنم و تا اون موقع لطفا يه برسي بين مدلهاي قبلي كه بهتون شد رو انجام بدين شايد اونها بيشتر با كاربردتون و سبك موسيقي مورد علاقتون همخوني داشتن.
    در مورد هدفونهای سنهایزر باید بگم که بله ، البته اگر اصل باشند ، که توی ایران ....

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در مورد هدفونهای سنهایزر باید بگم که بله ، البته اگر اصل باشند ، که توی ایران ....
    بله نمايندگي نامداران هدفونهاي سنهايزر اصل رو وارد مي كنه بهمراه گارانتي عرضه ميكنه.و در مورد بقيه موجودي بازار تا جايي كه برسي كردم تقلبي داره ولي هاي كپي من بشخصه هيچ جا نديدم البته بعضا فروشنده ها بخاطر اينكه بيشتر سود كنن و فروششون بالا باشه فيك و تقلبي رو بعنوان هاي كپي معرفي ميكنن ولي بجرات ميتونم بگم فعلا تو بازار ايران هاي كپي هدفون سنهايزر موجود نيست يا اصل هستن يا تقلبي .
    البته قضيه هاي كپي يك مقداري پيچيدست و دليلش بخاطر سياستهاي خود شركتهاي اصلي توليد كننده و تقاضاي بازارهاي كشور هاي جهان سوم هست كه جاي بحث طولاني داره ولي مطمعنا فعلا تو بازار ايران جايي باز نكرده كه شايد دليلش وجود نمايندگي انحصاريش باشه. 

14. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Prínce of Persìa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنون از والیو جان و سایر دوستانی که راهنمایی کردن؛
    یه 630 گرفتم و یدونه JVC fx67،
    کریتیو 30 تومن (رنگ سفید از پایتخت) که تا 25 تومنم میدادن اما قابل اطمینان نبود، ضمانتشم "شاب" هست!
    جی وی سی هم همین قیمت از نمایندگیش توی جمهوری،
    از نظر کیفیت صدا مسلما 630 بدون هیچ حرفی برتری داره! فوق العاده سبک و راحت، یه مقدار هم microphonic sound تولید میکنن سیم هاش (در حدی نیست که اذیت کنه) صدای واضح و زنده، بیشتر برای "دوووبس دوووبس" خوبه! ولی سبک های دیگه رو هم در حد راضی کننده ای پخش میکنه.
    از fx67 هنوز اونقدری که بخوام درموردش نظر بدم استفاده نکردم ولی بپای 630 از نظر کیفیت صدا نمیرسه، اما از لحاظ کیفیت ساخت، مسلما بیشتر از قیمتش می ارزه. نحوه قرار گرفتنش در گوش فوق العاده اس :x (این حرف اصلا بمعنی پیشنهاد کردن این هدفون نیست، گوشی فوق العاده خاصی داره که ممکنه برای یکی مثه من راحت باشه، برای یکی اعصاب خرد کن!)
    noise isolating جی وی سی هم بهتر از 630ـه.
    در کل مدل کریتیو برای دوستانی که دنبال یه هدفون خوب میگردن و BooM BooM آهنگ براشون مهمه!(بازم میگم بقیه سبکهارو هم خوب ساپورت میکنه) و مدل جی وی سی برای تنوع!

16. 3 کاربر از Prínce of Persìa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •