تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 720 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در همه برند ها مشاهده میشه تنها مختص سامسونگ نیست .

قیمت oled ها یک طرف عمر کم ساب پیکسل های ابی که تنها 20 هزار ساعت هست هم طرف دیگه
    فعلا 4k ها خیلی زودتر از oled بازار اش رونق خواهد گرفت هم به دلیل عدم مشکلی خاص در طراحی( اگر محتوای 4k رو نادیده بگیریم) و هم تنوع بسیار اش
    تقریبا همه برندهای مطرح محصولات 4k دارن بر خلاف oled که تنوع بسیار کم داره و یه چند برند خاص مثل سامسونگ و lg تنها در اش فعالیت دارن
    در کل فکر نمیکنم دو یا 3مدل oled بیشتر وجود داشته باشه
    oled 4k هم که فعلا برای مصرف کنندگان خرید اش در حد یک رویا هست تا چندین سال اینده.
    وضوح تصویر خیلی اهمیتی نداره ! مخصوصا ایمکه محتوا هم نداریم واسه این وضوح !

چیزی که به چشم انسنان میاد قبل از وضوح ، کنتراست تصویر هست . حالا 8k هم بزنن ! آخرش led هست و مشکلات خودش رو داره !

عمر کم subpixel آبی موضوعی حل شده هست ! الان توی گوشی ها هم دیگه چند وقتیه از آرایش RGB معمولی استفاده میکنن (مدل های oled) ولی تا همین اواخر برای افزایش عمر صفحه نمایش از آرایش Pentile استفاده می شد تا کمبود عمر ساب پیکسل آبی جبران بشه .

در کل یه oled با رزولیشن 1080 حتی به 8k از نوع lcd می ارزه !

2. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

وضوح تصویر خیلی اهمیتی نداره ! مخصوصا ایمکه محتوا هم نداریم واسه این وضوح !

چیزی که به چشم انسنان میاد قبل از وضوح ، کنتراست تصویر هست . حالا 8k هم بزنن ! آخرش led هست و مشکلات خودش رو داره !

عمر کم subpixel آبی موضوعی حل شده هست ! الان توی گوشی ها هم دیگه چند وقتیه از آرایش RGB معمولی استفاده میکنن (مدل های oled) ولی تا همین اواخر برای افزایش عمر صفحه نمایش از آرایش Pentile استفاده می شد تا کمبود عمر ساب پیکسل آبی جبران بشه .

در کل یه oled با رزولیشن 1080 حتی به 8k از نوع lcd می ارزه !

افزایش subpixle در وضوح 4k و در نتیجه افزایش جزییات به شرطی که سورس 4k موجود باشه به راحتی نمیشه از اش گذشت
    ولی رزولیشن اصلا قرار نیست صعف کنتراست رو پوشش بده و حتی یک fhd میتونه شارپی به مراتب بیشتر از 4k داشته باشه به عنوان
    مثال f8000 حتی از x900 هم شارپ تر هست. ولی به هر حال مشکلات lcd نه با وضوح بالاتر حل میشه و نه local dimming و نه باب هیچ تکنیک دیگه ای.
    در oled ها هنوز هم مشکل عمر ساب پیکسل ابی وجود داره به عنوان مثال در سامسونگ ke55s9 از ارایش خاصی برای ساب پیکسل ها استفاده شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو این روش پیکسل های بر خلاف چینش رایج به شکل عمودی , در این پنل به شکل افقی چیده شده
    و نکته اینجاست ساب پیکسل ها هم اندازه نیستن و ساب پیکسل ابی بزرگتر از مابقی ساب پیکسل هاست که گفته شده هدف این روش افزایش طول عمر ساب پیکسل ابی هست
    نتیجه: حتی در RGB OLED هم معضل ساب پیکسل ابی وجود داره)

ولی در lg ea980 چینش متفاوت هست در این پنل با اضافه کردن یک دیود نوری سفید در عمل چهار ساب پیکسل وجود خواهد داشت برای هر پیکسل
    یک ساب پیکسل با فیلتر ابی یکی با فیلتر قرمز یکی با فیلتر سبز و یکی هم بدون فیلتر( WRGB)

Last edited by magiteq1; 18-04-2014 at 14:25.

4. 4 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره موفق شدم تی وی LED پاناسونیک مدل TX-L42FT60E رو تو بازار پیدا کنم کیفیتش فوق العاده و نگفتنی هست. این مدل که با TX شروع میشه قطعاتش و پنلش ژاپنی هست و در کشور چک مونتاژ میشه اما مدل TH یا در ایران یا مالزی و تایلند مونتاژ میشه. من کیفیت تصویر هر دو مدل TX و TH رو کنار هم دیدم و واقعا با هم یه تفاوت فاحش دارن. در مدلی که با TX شروع میشه کیفیت نگفتنیست و هیچ جایی برای ایراد باقی نمیذاره این مدل 1600 هرتز هست و من هیچ لرزش و کشیدگی در تصویر ندیدم وقتی فلش بهش وصل کردم و یه فوتبال رو تو اون دیدم واقعا شگفت زده شدم چون همون فوتبال رو توی مدلهای w804 سونی و خیلی تی وی های دیگه بازار دیده بودم و هیچ کدام به این کیفیت و روانی تصویر نبود. این تی وی خیلی باریک و زیبا هست که باز هم از این نظر بی رقیبه و پشت تلویزیون رو که دیدم خیلی با کیفیت و از جنس فلز بود برعکس تی وی های دیگه که از جنس پلاستیک کهنه هستن، سه پورت HDMI و سه پورت USB داشت که یکی از USBهاش USB3 بود. من تو تعمیر کارهای تی وی چند تایی آشنا دارم و همه میگن اکثر تی وی های بازار رو چین میزنه اما این TX خوشبختانه در چک مونتاژ میشه. خلاصه که از لحاظ کیفیت تصویر فکر نکنم هیچ کدام از تی وی های LED تو این رنج قیمتی و یا حتی تا بالاتر هم قابل رقابت با این مدل باشن. دو فروشگاه که با هم فامیل بودن یکیشون قیمت رو 4700 میگفت و اون یکی اول 4400 گفت بعد از کلی چونه و پیدا کردن یه آشنا تا 4 تومن هم بدون گارانتی راضی شد. ولی قیمت اون TH رو 3400 میگفت که البته نباید اینهمه اختلاف قیمت توی یه مدل باشه ولی چون فقط همون دو تا فروشنده این مدل رو دارن، هر قیمتی که دلشون میخواد میگن حالا دوستان ببینن تو شهر خودشون این مدل رو پیدا میکنن که قیمتش پایین تر باشه . اگه بود یه خبری هم به من بدن.
    Last edited by 1580; 22-04-2014 at 13:08.

6. این کاربر از 1580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی یه سوال از دوستان
    تو مدلهای پاناسونیک (مثلا همین مدل بالا که گفتم) چطور میشه ساعت کارکرد داخلی تلویزیون رو چک کرد. یعنی از کدام قسمت منوی تی وی میشه آوردش

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این آرایش pentile هست که الان خیلی رو بورسه واسه oled ها و ظاهرا عمر subpixel آبی تو این آرایش تا حد زیادی بالاتر می ره . ولی بهترین آرایش همون RGB هست که امیدوارم تلویزیون های پانا هم از همین RGB معمولی استفاده کنند ...

9. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این آرایش pentile هست که الان خیلی رو بورسه واسه oled ها و ظاهرا عمر subpixel آبی تو این آرایش تا حد زیادی بالاتر می ره . ولی بهترین آرایش همون RGB هست که امیدوارم تلویزیون های پانا هم از همین RGB معمولی استفاده کنند ...

کدوم tv oled از این ارایش استفاده کرده؟
    تو این ارایش هم ساب پیکسل ابی بزگتر هست نسبت به بقیه
    در کل در تمام ارایش ها تمرکز بر روی ساب ابی هست

11. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله مشکل روی sub آبی هست .

تلویزیون های oled که شمارشون به تعداد انگشت های دست هم نمی رسه جناب . pentile الان روی تقریبا تمام صفحات oled از 2009 به بعد استفاده شده ( از جمله گوشی های سامسنوگ و نوکیا و سونی)

13. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تلویزیون پاناسونیک
    TX-L42FT60E رو خریدم و حالا دو تا سوال از دوستان دارم که ممنون میشم راهنمایی کنند یکی اینکه چطور میتونم ساعت کارکرد این تلویزیون رو پیدا کنم یعنی از کدام منو میشه اینکار رو انجام داد و سوال دوم هم اینکه کجا میشه یه کالیبراسیون دقیق از این تی وی پیدا کرد. خیلی گشتم چیز خاصی ندیدم ممنون میشم دوستان کمک کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من تلویزیون پاناسونیک
    TX-L42FT60E رو خریدم و حالا دو تا سوال از دوستان دارم که ممنون میشم راهنمایی کنند یکی اینکه چطور میتونم ساعت کارکرد این تلویزیون رو پیدا کنم یعنی از کدام منو میشه اینکار رو انجام داد و سوال دوم هم اینکه کجا میشه یه کالیبراسیون دقیق از این تی وی پیدا کرد. خیلی گشتم چیز خاصی ندیدم ممنون میشم دوستان کمک کنند.
    مدل tv ایت رو پیدا کن و پروفایل کالیبره اش رو بهت میده

داره خودمونی میشه shetabandeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام, دیروز از یک فروشگاه پاناسونیک در شیراز قیمت 42TX-FT60 رو پرسیدم گفت ندارم ولی میتونم بیارم. قیمت هم گفت 3900 تا 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •