تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 1849 اولاول ... 17957962966967567667767867968068168268368972977911791679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

زنگ بزن پشتیبانی بگو برات روی 8 مگ میبندن من خودم 1 مگ داشتم روی 8 بسته شده بود
    روی 100 مگ بسته بشه ولی وختی محدودت می کنند چه فایده

2. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کی گفته کف قیمت هست ؟ تمام سروی سهای اینترنتی دارن سقف قیمت رو اعلام میکنند اینو خود مقررات رادیویی اعلام کرد من خودم باهاشون صحبت کردم طرف حساب کرد گفت اصل سرویس 1 مگ 3 ماه 18 گیگ میشه 32000 تومان که اینا 73000 تومان دارن میدن که روی 41000 تومان پول مردم دارن مانور قیمت میدن تا مشتری بگیرن یعنی تا 41000 دولت دستشون رو باز گذاشته اینو خود مقررات رادیویی حساب کرد و گفت حالا شما میگی کف قیمت ؟ زنگ بزن بپرس تا خودت متوجه بشی اینا چه جانورانی هستند .
    در ضمن حجم اضافی درد کسی نمیخوره شما میری 1 گیگ بگیری 3600 تومان ؟ اینا همش کشکه من بمیرم 3600 به 1 گیگ نمیدم پول مفت ندارم به مفت خورها بدم پس ببین کجای کار مشکل داره و تحقیق کن بعد بگو کفه یا سقفه اگر من از مقررات رادیویی امار نمیگرفتم عمرا این چیز رو میگفتم هر کس به شما گفته کفش هست بگو بیاد ثابت کنه
    من به عنوان کارشناس فروش شرکت های وب حدمت شما عرض کنم که قیمت سرویس های 8 مگ رقابتی هست کدام شرکت 8 مگ با 16 گیگ ححم را میده 45 تومان؟ اگر سراغ داری معرفی کن اما تعرفه های سرعت های پائین تر گران تر است.از این کف تر پیدا نمی کنی دوست عزیز
    Last edited by mehdidotcom; 18-05-2014 at 00:23.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفت سرویس نانحدود های وب به هیچ عنوان محدود نمیشه
    ولی وقتی به واحد فروش پارس انلاین زنگ زدم گفتن که بعد از 20 گیگ سرعت رو کم میکنن

قضیه چیه ؟!
    واقعا های وب محدودیت سرعت نداره ؟!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفت سرویس نانحدود های وب به هیچ عنوان محدود نمیشه
    ولی وقتی به واحد فروش پارس انلاین زنگ زدم گفتن که بعد از 20 گیگ سرعت رو کم میکنن

قضیه چیه ؟!
    واقعا های وب محدودیت سرعت نداره ؟!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
    دوست عزیز ، نامحدود های وب اسمی هست. شما مثلا 128 بگیرید سرعت دانلودتون میشه 16 کیلوبایت. اگر شب و روز هم دانلود کنید 1 گیگ نمیشه. شرکت لزومی نداره اینو محددو کنه !

6. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر وقت 8 مگابایت شما از وب سایتی مثل مایکروسافت و یا بهتر سرور شخصی و با استفاده از مرور گر حداقل 500 کیلوبایت دانلود داد بنده حرف امثال شما و شرکت های دیگر رو باور می کنم
    آقای کارشناس کیفیت خط به پینگ و تک کانکشن مربوط میشه نه حجم اینترنت که نهایت سقف دانلود رو می شه با برنامه ای مثل idm هم پر کرد

8. 3 کاربر از jjjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

هر وقت 8 مگابایت شما از وب سایتی مثل مایکروسافت و یا بهتر سرور شخصی و با استفاده از مرور گر حداقل 500 کیلوبایت دانلود داد بنده حرف امثال شما و شرکت های دیگر رو باور می کنم
    آقای کارشناس کیفیت خط به پینگ و تک کانکشن مربوط میشه نه حجم اینترنت که نهایت سقف دانلود رو می شه با برنامه ای مثل idm هم پر کرد
    من فقط یه کاربرم ولی حرف شمارو که دیدم گفتم براتون تست بگیرم با همین شرایطی که گفتید ؛ یعنی تک کانکشن از سرور مایکروسافت.

البته پینگ تعریفی نداره!

10. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

عجبا
    های وب بیشتر از حجم مصرفی محاسبه میکنه
    432 مگ دانلود کردم که با آپلود اینا شد 440 مگ .
    ولی تو پنل زده 470 مگ

12. 4 کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من میخوام بیام های وب فردا یا پس فردا نت این ispکه الان دارم قطع میشه خواستم بدونم الان پول رو بریزم ونت رو بخرم بعد اون بسته ها خوبه برای اول بخرم یا سرعت 1 مگش مشکلی نیست زودتر پول بریزم اگه هنوز تخلیه نشده خطم ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دقیقا همینطوره. دقت کردین پشتیبانی از روی بیسوادی یا از روی زرنگی میخواد تست بگیرین میگه برید فلان سایت ایرانی با دانلود منیجر ببینید چنده بعدش مثلا 250 میگه خوبه دیگه . ما دنبال سرعت تک کانکشن هستیم که 8 مگابیت بده اونم از سرورهای معتبر خارجی. وقتی نرم افزاری اپدیت می کنیم تک کانکشن مهمه چون با دانلودمنیجر که نمیشه از اول نصب کنیم کلی حجم و بکاپ از بین میره. ما با گوشی یا تبلت کار می کنیم تک کانکشن مهمه. کسانی که اهل بازین تک کانکشن مهمه. نباید بیشتر از ظرفیت و بصورت اشتراکی کاربر گرفت که وقتی اوج مصرف سرویس ها داغون بشن. دنبال کمیت نباید باشن و کیفیت و بالا ببرن مثل بروز کردن تجهیزات و خرید پهنای باند خارجی و..... توی تهران واقعا افتضاح این دوستانی هم که تست خوب قرار میدن برای شهرستان های اکثرا خلوته. تهران با 15 میلیون جمعیت و این پهنای باند کم گنجایش این همه کاربر نداره. های وب هم که کلا داره تبلیغ میزنه رو درو دیوار. پینگ نشانه کیفیت سرویس هست و نداشتن تایم اوت که اینم منهدم میشه تو اوج مصرف معمولا ظهر به بعد.

عجبا
    ولی تو پنل زده 470 مگ
    بله صحت داره من چندین بار امتحان کردم و این و تایید می کنم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

عجبا
    ولی تو پنل زده 470 مگ
    ولش بابا زیاد سخت نگیر

17. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •