روی 100 مگ بسته بشه ولی وختی محدودت می کنند چه فایده![]()
روی 100 مگ بسته بشه ولی وختی محدودت می کنند چه فایده![]()
من به عنوان کارشناس فروش شرکت های وب حدمت شما عرض کنم که قیمت سرویس های 8 مگ رقابتی هست کدام شرکت 8 مگ با 16 گیگ ححم را میده 45 تومان؟ اگر سراغ داری معرفی کن اما تعرفه های سرعت های پائین تر گران تر است.از این کف تر پیدا نمی کنی دوست عزیز
Last edited by mehdidotcom; 18-05-2014 at 00:23.
وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفت سرویس نانحدود های وب به هیچ عنوان محدود نمیشه
ولی وقتی به واحد فروش پارس انلاین زنگ زدم گفتن که بعد از 20 گیگ سرعت رو کم میکنن
قضیه چیه ؟!
واقعا های وب محدودیت سرعت نداره ؟!
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
دوست عزیز ، نامحدود های وب اسمی هست. شما مثلا 128 بگیرید سرعت دانلودتون میشه 16 کیلوبایت. اگر شب و روز هم دانلود کنید 1 گیگ نمیشه. شرکت لزومی نداره اینو محددو کنه !
هر وقت 8 مگابایت شما از وب سایتی مثل مایکروسافت و یا بهتر سرور شخصی و با استفاده از مرور گر حداقل 500 کیلوبایت دانلود داد بنده حرف امثال شما و شرکت های دیگر رو باور می کنم
آقای کارشناس کیفیت خط به پینگ و تک کانکشن مربوط میشه نه حجم اینترنت که نهایت سقف دانلود رو می شه با برنامه ای مثل idm هم پر کرد
من فقط یه کاربرم ولی حرف شمارو که دیدم گفتم براتون تست بگیرم با همین شرایطی که گفتید ؛ یعنی تک کانکشن از سرور مایکروسافت.
البته پینگ تعریفی نداره!
![]()
عجبا
های وب بیشتر از حجم مصرفی محاسبه میکنه
432 مگ دانلود کردم که با آپلود اینا شد 440 مگ .
ولی تو پنل زده 470 مگ![]()
سلام من میخوام بیام های وب فردا یا پس فردا نت این ispکه الان دارم قطع میشه خواستم بدونم الان پول رو بریزم ونت رو بخرم بعد اون بسته ها خوبه برای اول بخرم یا سرعت 1 مگش مشکلی نیست زودتر پول بریزم اگه هنوز تخلیه نشده خطم ؟![]()
دقیقا همینطوره. دقت کردین پشتیبانی از روی بیسوادی یا از روی زرنگی میخواد تست بگیرین میگه برید فلان سایت ایرانی با دانلود منیجر ببینید چنده بعدش مثلا 250 میگه خوبه دیگه . ما دنبال سرعت تک کانکشن هستیم که 8 مگابیت بده اونم از سرورهای معتبر خارجی. وقتی نرم افزاری اپدیت می کنیم تک کانکشن مهمه چون با دانلودمنیجر که نمیشه از اول نصب کنیم کلی حجم و بکاپ از بین میره. ما با گوشی یا تبلت کار می کنیم تک کانکشن مهمه. کسانی که اهل بازین تک کانکشن مهمه. نباید بیشتر از ظرفیت و بصورت اشتراکی کاربر گرفت که وقتی اوج مصرف سرویس ها داغون بشن. دنبال کمیت نباید باشن و کیفیت و بالا ببرن مثل بروز کردن تجهیزات و خرید پهنای باند خارجی و..... توی تهران واقعا افتضاح این دوستانی هم که تست خوب قرار میدن برای شهرستان های اکثرا خلوته. تهران با 15 میلیون جمعیت و این پهنای باند کم گنجایش این همه کاربر نداره. های وب هم که کلا داره تبلیغ میزنه رو درو دیوار. پینگ نشانه کیفیت سرویس هست و نداشتن تایم اوت که اینم منهدم میشه تو اوج مصرف معمولا ظهر به بعد.
بله صحت داره من چندین بار امتحان کردم و این و تایید می کنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ولش بابا زیاد سخت نگیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)