دموی که تایید میکنه کینگ فیشر شدم
![]()
اینم 1 ایتم مخفی دیگه که با فروش 70 تا علف ابی ازاد شد
![]()
سلام
بهت تبریک میگم
دموی دومو اولین نفری هستی که میذاری تو سایت و تا حالا کسی حتی بهشم اشاره نکرده بود
جریانشم اینه که دموی بعد ازدواجته که من ندیدم جایی بهش اشاره کنه که چی شده دیدی و جریان از چه قراره خودت باید کمک کنی
سال چندمی؟
سلام
بله این دمو مال بعد از ازدواجه
اما مال وقتی هست که بچه شروع میکنه به 4 دستو پا راه رفتن یا شاید مربوط میشه به 1 روز قبل از فستیوال 8 بهار
الان سال سوم هستم
سلام
شاید هم بخاطر اینه که بچه ها کمتر Ann رو برای ازدواج انتخاب میکنن.
من که اغلب Elli رو انتخاب میکنم. Ann هم خوبه دختر فعال و پرنشاطی هست.
شب همه قشنگ
جریان دموت باید اینه باشه که قبل ساعت خواستی مثلا 10 صب بری سمت کوه بعد با زنت بری فستیوال اخر شبم بر می گردید همونجا ... البته فکر میکنما
اصلا 7 بهار فستیوال چیزی هست ؟
نمیخوای توضیح بدی جریان از چه قراره ؟
من چندبار خواستم بازی کنم ولی شبیه ساز رو ویندوز سون اجرا نمیشه منم وقت نکردم ایکس پی نصب کنم
دقیقاا مربوت میشه به فستیوال 8 بهار 1 روز قبل صبح زود باید بریم کوه قبل از 11
Last edited by alfa2amir; 02-11-2012 at 14:00.
دوستان یکی این جواب سوال مارو بده :
هدف پایانیه این بازی چیه؟
بچه ی شما تا چند سالگی بزرگ میشه؟
از خونه میاد بیرون و کار میکنه یا فقط در کودکیه و 4دستو پا راه میره؟
البته خودم 5 6 سال پیش بازیو تا وقتی بچه بزرگ شد و روی پاهای خودش راه میرفت بازی کردم اما بازم کوچیک بود
میخوام بدونم این بچه اصلا بزرگ نمیشه؟
سلام
گفتم هم یه نکته ای بگم هم این تاپیکو بیارم بالا
برای رفتن به پارتی چایی هفت کوتوله هفت تا هدیه که بهتره ارد باشه بردارین بین ساعت 3تا 5 برین خونشون با یکیشون دو بار صحبت کنید تا در مورد پارتی باهاتون حرف بزنه بعد بهش یه ارد بدین بهتون میگه با بقیه هم صحبت کنید تا قبول کنن تو پارتی باشین بعد با تک تک کوتوله ها دوبار صحبت و هدیشونو بدین در انتها شما خودتون رو تو پارتی میبینین یه کیک میخورین با چایی موقع رفتن هم بهتون یه کیسه چایی میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)