تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 4105 اولاول ... 17957962966967567667767867968068168268368972977911791679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه AnGelS.Of.WaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

تو هیچ ارگانی به سرباز محل نمیزارن! دیگه احترام جای خود. ما حکم بارکش رو داریم تو نظام همین! - البته با عرض شرمندگی- همینکه گفتم. بسم الله بگید و خدمتو شروع کنید زیاد به فکر ارگانو اینا نباشید که نرید زیر منت! بعد تو یگان بکوبن تو سرت که بله تو به خاطر فلانی اینجایی و اینا.

!

نه ارتش اينجو ري نيست سرباز قديمي واسه خودش ابهت داره تا جاييكه وقتي يه كادري جديد مياد تو يگان سرباز قديمي اصلا حسابش نميكنه .
    يادمه موقع ترخيصم يه ستوان وظيفه جديد تو برگه تسويه حساب يگانيم يه امضا داشت برگه ام رو دادم به يه سرباز جديد گفتم برو جا دكتر بگو اين تصفيه فلانيه امضاش كن . اونم رفته بود دكتره گفته بود چرا خودش نيومده كه شما اومدي واسه امضا . اين سربازه هم ور داشته به دكتره گفته : اخه يقلوي اون اگه خودش بياد اينجا كه برقش خشك ميكنه تو رو .... جديد . يارو هم سريع امضا كرد
    به اين ميگن ابهت يه سرباز قديمي تو ارتش

2. این کاربر از AnGelS.Of.WaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

توی ارتش فرقی نداره چه سرباز معمولی باشه چه درجه دار پایه خدمتیت که پایین باشه زیاد تحویلت نمیگیرن . ممکنه هواتو داشته باشن یکم ولی اونقدر نه که اون طرف که یک سال خدمت کرده .
    الان مثلا من ساعت فوق فوقش 4 کارم تموم میشه . کسی رو میشناسم که ساعت 5 و 6 کارش تموم میشه بچه تهرانم هست!
    اللبته جا با جا فرق داره. ولی داستان اینکه از جدیدا کار میکشن توی همه ارگانی هست. طرف باید یه جورایی توجیه بشه که چیکار داره میکنه..!

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داستان داشنگاه رفتن بعد از رفتن به خدمت واسه زمانی هست که شما قبل از اینکه اعزام بشی به خدمت کنکور بدی و در حین خدمت جوابش بیاد که قبول شدی. اونقوت از خدمت معاف میشی تا درست تموم بشه.
    ولی در حین خدمت نمیتونی واسه کنکور ثبت نام کنی وبری.

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------

الان میخوان کاری کنن که طرف اول بره خدمت بعد بره دانشگاه... فکر کنم میخوان اینطروی کنن.
    معافیت تحصیلی رو از 24 سال کردن 20 سال.
    در حین خدمت هم میشه کنکور داد و موقتا از ادامه ی خدمت مرخصی گرفت. منتها قضیه ی این دوستمون فرق میکنه چرا که اول باید اعزام بشه و بعد در حین خدمت واسه کنکور هم بخونه (که واقعا کار سختیه و مرد میخواد) و روز کنکور مرخصی یه روزه بگیره و کنکور بده و بعدش برگرده پادگانشون و منتظر باشه که اگه قبول شد از اول مهر بهش معافیت تحصیلی بدن. اینجوری که ایشون داره صبر میکنه تا کنکور اصلا نمیتونه تو کنکور شرکت کنه چرا که وضعیت نظام وظیفه اش مشخص نیست و شازمان سنجش حتی اگه ایشون درصدهای بالایی هم تو کنکور بزنه، ایشون رو مجاز به انتخاب رشته نمیکنه.

موفق باشین.
    90/10/19
    ممنون من فردا میرم ببینم وضعیتم چطوریه امیدوارم تا تیر سال بعد اعزام نشم که بتونم کنکور بدم ...
    مثلا یکی که ممکنه 6 ماه از معافیت تحصیلیش گذشته باشه چند وقت بعد اعزام میشه ؟ چقدر غیبت میخوره ؟

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

دوستان به من بگید خدمت بین کسی که لیسانس داره با کسی که دیپلم خیلی فرق میکنه ؟ بعد مرخصی های خدمت چطوریه ؟ چند وقت یه بار مرخصی میدن میتونیم برگردیم خونه ؟ میزارن از پاسگاه بریم بیرون یا مثله زندانی میمونیم ؟
    شاید تصمیم گرفتم برم سربازی خیال خودمو راحت کنم سال بعد اگه بشه 24 ماه دیگه قوره بالاقوز ! زودتر برم شرش کنده شه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

توی ارتش که میدونم خیلی فرق داره. توی نیرو انتظامی هم همینطور ولی توی بعضی بخش هاش درجه دارا کارشون بیشتره.
    مرخصی هم معمولا هر ماه 2.5 روز هست که هر سه ماه یک بار میتونی بری مرخصی . معمولا طبق حضورت بهت مرخصی میدن مثلا سه ماه حضور داشته باشه تا 15 روز میتونی بری مرخصی.
    بسته به یگان و درجه ات هم داره. اگه هر روز بخوای بری خونه و نیمه وقت باشه شاید مرخصی سخت بدن. بسته به فرمانده ات داره.
    ولی کسانی که شهرستانی هستن بهتر بهشون مرخصی میدن چون خوب شهر خودشون نیست.
    من چون تهران بود بعد از 10 ماه خدمت تو یگانم تازه مرخصی گرفتم. چون خوب هر روز خونه بودم تقریباً

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

توی ارتش که میدونم خیلی فرق داره. توی نیرو انتظامی هم همینطور ولی توی بعضی بخش هاش درجه دارا کارشون بیشتره.
    مرخصی هم معمولا هر ماه 2.5 روز هست که هر سه ماه یک بار میتونی بری مرخصی . معمولا طبق حضورت بهت مرخصی میدن مثلا سه ماه حضور داشته باشه تا 15 روز میتونی بری مرخصی.
    بسته به یگان و درجه ات هم داره. اگه هر روز بخوای بری خونه و نیمه وقت باشه شاید مرخصی سخت بدن. بسته به فرمانده ات داره.
    ولی کسانی که شهرستانی هستن بهتر بهشون مرخصی میدن چون خوب شهر خودشون نیست.
    من چون تهران بود بعد از 10 ماه خدمت تو یگانم تازه مرخصی گرفتم. چون خوب هر روز خونه بودم تقریباً
    منی که خودم نیروی انتظامی خدمت کردم بهت میگم که هیچ فرقی نداره بلکه حتی خدمت تو نیروی انتظامی برای سربازان درجه دار(لیسانسه) به مراتب سخت تر هستش

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من چند جا برای امریه سر زدم، خیلی از سازمانها و ارگانها امریه قبول میکنن،جالب بود برام اکثرا فقط لیسانس میخواستن و کاری هم با معدل و بسیج و ... نداشتن

اما یه چیز بدجور تو ذوقم زد.همه جاهایی که رفتم گفتن اولویت با ممدجویان کمیته امداد و اونهایی هست که به نحوی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران داشته باشن و متاهل بودن هم شانس قبولی درخواست امریه رو زیاد می کنه.

استانداری، دادگستری، سازمان میراث فرهنگی،آموزش پرورش،جهاد دانشگاهی،جهاد کشاورزی،نهاد کتابخانه های عمومی همه شون دقیقا این حرفا رو بهم زدن

فکر کنم یه بخشنامه یکسان از نظام وظیفه بهشون دادن و ازشون خواستن به همه اینارو بگن

مرسی از پستت
    حالا بین اینایی که گفتی کدوماش بهتر و راحت تر از بقیس؟
    خبر داری؟
    اینا همشون ارتش حساب میشن درسته؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی از پستت
    حالا بین اینایی که گفتی کدوماش بهتر و راحت تر از بقیس؟
    خبر داری؟
    اینا همشون ارتش حساب میشن درسته؟
    همه شون که خوبن فقط اولویت بندی دارن بر اساس علاقه و محیط کاری

مثلا من خودم اصلا از دادگستری خوشم نمیاد ولی از جهاد دانشگاهی خوشم میاد. بستگی به خود ادم داره

منظورت چیه اینا ارتش حساب میشن؟ امریه که باشی شما میری در اون سازمان مثل کارمند کار میکنی و روی پادگان رو نمی بینی

اما اینکه آموزش چطوریه اطلاعی ندارم. فکر کنم مثل بقیه سربازا 2 ماه آموزش رو در یک پادگان می بینی و برای ادامه خدمت به اون سازمان میری.

11. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منی که خودم نیروی انتظامی خدمت کردم بهت میگم که هیچ فرقی نداره بلکه حتی خدمت تو نیروی انتظامی برای سربازان درجه دار(لیسانسه) به مراتب سخت تر هستش
    تایید میشه تو نیرو انتظامی فقط پایه خدمتی حرف اول و اخر رو میزنه نه درجه و نه مدرک

13. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تایید میشه تو نیرو انتظامی فقط پایه خدمتی حرف اول و اخر رو میزنه نه درجه و نه مدرک
    والا پایه هم هیچ حرفی نمیزنه...تا روز و ثانیه آخر باید حمالی کنی و مثله یه تازه وارد ازت کار میکشن
    دوره ما یه سرباز روز آخر خدمتش بهش متهم داده بودن که ببره تحویل بده بین راه تصادف میکنه و هردوشون کشته میشن!!!!

15. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا پایه هم هیچ حرفی نمیزنه...تا روز و ثانیه آخر باید حمالی کنی و مثله یه تازه وارد ازت کار میکشن
    دوره ما یه سرباز روز آخر خدمتش بهش متهم داده بودن که ببره تحویل بده بین راه تصادف میکنه و هردوشون کشته میشن!!!!
    یگان ما خیلی فرق میکنه از مویه سر بگیر تا مرخصی و پست

17. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •