تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 827 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چرا WD element را بهشون معرفی نکردین؟تفاوتش با سیگیت و ultra WD چیه؟

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چند روزی هست که یک سیلیکون پاور A80 خریداری کردم
    سرعتش بد نیست با usb3 در ویندوز 8 سرعت انتقال پوشه های حجیم حدود 70 تا 80 متغیره
    یک فایل Activate Warranty داره کسی میدونه به چه کاری میاد ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روزی هست که یک سیلیکون پاور A80 خریداری کردم
    سرعتش بد نیست با usb3 در ویندوز 8 سرعت انتقال پوشه های حجیم حدود 70 تا 80 متغیره
    یک فایل Activate Warranty داره کسی میدونه به چه کاری میاد ؟
    در مورد سوال آخر برای product registration در سایت اصلی Silicon Power جهت lifetime warranty هست که فکر نمیکنم برای کاربران ایرانی کاربردی داشته باشد .

4. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من امروز عصر رفتم که هارد Seagate Backup plus Slim 1T بخرم. فروشنده به من Seagate Backup plus 1T به قیمت تومان240نشونم داد و گفت همین Seagate Backup plus Slim 1T هست ولی روی جعبش اصلا تایپ نکرده بود چه حروف بزرگ و چه کوچک ( Slim) و بدون اینگه بهشم بگم خودش گفت این هارد روی بعضی از گیردنده های دیجیتالی کار نمی کند ولی توی لپتاپ وکامپیوتر کار میکنه و من رفتم مغازه دیگه اونهم یه هارد 1TSeagate Backup plus نشونم داد ولی این یکی پشتش به صورت برچسب زده بود:
    Seagate Backup plus Slim 1T من با اینگه خیلی دوست داشتم بخرم .دندون رو جیگر گذاشتم بیام با شما استادان عزیز مشورت کنم ببینم همین هارد را بخرم ؟ و لطفا یک عکس از پشت وروی جعبه این هارد بزاریت تا من خیالم راحت بشه همین هارد هست تا بگیرمش.
    Last edited by hot_boys2005; 07-06-2014 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز عصر رفتم که هارد Seagate Backup plus Slim بخرم. فروشنده به من Seagate Backup plus به قیمت تومان240نشونم داد و گفت همین Seagate Backup plus Slim هست ولی روی جعبش اصلا تایپ نکرده بود چه حروف بزرگ و چه کوچک ( Slim) و بدون اینگه بهشم بگم خودش گفت این هارد رو بعضی از گیردنده های دیجیتالی کار نمی کند ولی توی لپتاپ وکامپیوتر کار میکنه . و من رفتم مغازه دیگه اونهم یه هارد Seagate Backup plus نشونم داد ولی این یکی پشتش به صورت برچسب زده نوشته بود
    Seagate Backup plus Slim 1T من با اینگه خیلی دوست داشتم بخرم .دندون رو جیگر گذاشتم بیام با شما استادان عزیز مشورت کنم ببینم همین هارد را بخرم ؟ و لطفا یک عکس از پشت وروی جعبه این هارد بزاریت تا من خیالم راحت بشه همین هارد هست تا بگیرمش
    روی جعبه هارد اکسترنال مدل نامبر نوشته میشه . برای مدل یکترابایتی Seagate Backup plus Slim و برای Region EMEA (که در ایران فراوانتر هست) مدل نامبرها به شکل زیر هست . اگر این مدل نامبر نوشته شده روی جعبه ، مثل موارد گفته شده هست پس مدل درستی انتخاب میکنید .

مشکی : STDR1000200
    قرمز : STDR1000203
    سفید : STDR1000201
    آبی : STDR1000202

شکل جعبه ها ممکنه کمی متفاوت باشه مثل مدلهای WD my passport ultra که سابقاً جعبه سفید رنگ داشتند ولی بعداً با جعبه آبی رنگ وارد بازار شدند. توصیه میکنم با گارانتی معتبر انتخاب کنید .

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی روی جعبش چه بزرگ و چه کوچیک ننوشته Slim اشکال نداره؟ و گارانتی معتبر مثلا کدوم شرکتهاست؟
    Last edited by hot_boys2005; 08-06-2014 at 01:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی روی جعبش چه بزرگ و چه کوچیک ننوشته Slim اشکال نداره؟ و گارانتی معتبر مثلا کدوم شرکتهاست؟
    ظاهراً روي مدلهاي يكترابايت پرتابل كلمه Slim نوشته نشده ولي براي اطمينان مدل نامبر نوشته شده روي جعبه كفايت ميكند . ميتونيد با گارانتي سـازگـار انتخاب كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شکل جعبه ها ممکنه کمی متفاوت باشه مثل مدلهای WD my passport ultra که سابقاً جعبه سفید رنگ داشتند ولی بعداً با جعبه آبی رنگ وارد بازار شدند. توصیه میکنم با گارانتی معتبر انتخاب کنید .
    جعبه سفیدهای WD my passport Ultra یک کیف پارچه ای دارد که در جعبه های آبی نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چرا WD element را بهشون معرفی نکردین؟تفاوتش با سیگیت و ultra WD چیه؟
    آقا عطا سوال پرسیدیم،میشه بگید تفاوت element با my passportچیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا عطا سوال پرسیدیم،میشه بگید تفاوت element با my passportچیه؟
    به لينك زير مراجعه كنيد . تفاوت ايندو مدل بطور كلي و در قالب يك جدول گفته شده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نداشتن تنوع رنگ ، نداشتن هيچ نرم افزاري جهت بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك ، نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري از خصوصيات مدلهاي WD Elements هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •