سـلام عليکم؛
اول گفتگو اين را خدمتتون عرض کنم که خيلي خوبه که انسان منطقي باشه، هيچ چيز جاي عقل را نميگيره. خب، من يک سوال دارم از شماي با منطق => دستاورد و هدف يک فرد از فعاليت در انجمن ورزش و اختصاصا تاپيک استقلال و گاهاً پرسپوليس چيه؟؟
آقايون دارن پول ميلياردي خودشونو ميگيرن، شمايي که مياي اينجا جوش ميزني و وقت گرانبها را صرف ميکني در عوض عايديش براي شما چيه؟؟...... (جواب اين سوال منو بدهيد لطفاً) البته من خودمم جواب ميدم: فقط سرگرمي!!
عمر گران صرف شد .......، پول و شهرت و زندگي شيرين (به زعم نگاه مادي) در کام ديگريست. چه چيزي کف دست شماست؟؟؟ سرگرمي.....
خب اگر اينجوريه، برادر! اين تاپيک علاوه بر سرگرمي ؛ چيزهايي براي شما باقي ميزاره که به دردتون ميخوره. آخرش نميگيد وقتم صرف "هيچ" شد....
اما اون چيزهاي مفيد چيه و دستاوردهاش چيه در ادامه عرض ميکنم:
بله هر کسي طبق سلايق و نيازهاش انتخاب ميکنه، که ممکنه بعدا با تغيير شرايط و نيازها، آنتي ويروسش رو هم عوض کنه، و البته يکي از اون شرايط و نيازها، خودِ محصول و آنتي ويروس است يعني قدرت محصول در برابر انواع مختلف نمونه ها و انواع حملات رايج و .... اتفاقا کسايي که اينجا فعاليت ميکنند با توجه به اينکه نگاهي به تستهاي جهاني دارند نيم نگاهي هم به تستهاي اينجا هم دارند و اين دو مکمل هم هستند براي اين دست از کاربران. وگرنه همون مکافي که ذکر کرديد از کومودو بهتره..... چه چيزي باعث ميشه شما بگيد به نظر شما کومودو در تامين امنيت يا استفاده يا آپديت يا هر چيز ديگري بهتر است؟ چون خودتون از نزديک نحوه عملکرد را مشاهده کرديد و به خودتون هم بيشتر از بقيه تسترها (چه شخص و چه شرکت) اطمينان داريد.هر کدوم از شما براساس يه صري ملاک هاي درست و يه سري سلايق شخصي يه آنتي ويورس براي خودتون انتخاب کرديد که البته بعد از گذشت زماني ممکنه اونو عوض کنيد. قطع مسلم هم اينه که هيچکسي بواسطه يه تست ساده خودش نظرش در مورد آنتي ويروسي که توسط تست هاي استاندارد جهاني رتبه بندي شده عوض نميشه.
بفرض که من نوعي يه ويروسي نوشتم که کومودو نتونست پيداش کنه ولي nod پيداش کرد!!!! خدائي کدوم آدم عاقلي بواسطه اين تست ميگه نود بهتر از کومودوس؟
بنابراين اينجا ميشه به اين نتيجه رسيد که فرضاً نود بهتر از کومودو است. دليلش رو هم که عرض کردم.......يا بلعکس!
و اين چيز کوچکي نيست.... يافتن محصولي مناسب.
اتفاقا، يکي ديگر از دستاوردهاي اين تاپيک همينه.اين درحاليه که شما کل اين فروم را بگرديد مطالب بسيار کمي در مورد توضيح آپشن هاي آنتي ويروس ها ، بهترين تنظيماتشون ، مقايسه ميزان مصرف رم و ... مشاهده ميکنيد
از دل همين تستها و بازي با ويروس ... کاربران هر محصولي به تنظيمات مورد دلخواه خودشون ميرسند. و خروجي اين تجربيات دقيقا به شکل برداشتن يک تيک در تنظيمات آنتي ويروسشون يا افزودن يا کاستن يک قانون يا فعال يا غير فعال کردن يک بخش از محصولشون نمايان ميشه... و چه بسيار پستهاي مفيد و آموزشي که در تاپيکهاي ديگه زده شده و حتي انجمنهاي ديگه(ايراني و خارجي)!! که استارتش از همين تاپيک و همين تستها بوده..... پس اين هم يک دستاورد ديگر غير از سرگرمي!
ضمنا حتي ميشه مسائل و مشکلات محصولات را به کمپانيها ارائه داد، به دليل اينکه خودِ ما داريم از اون محصول استفاده ميکنيم. و اميدوار باشيم در ورژنهاي بعدي حل و فصل بشه.... اتفاقي که اينجا افتاده...به عنوان مثال بزار ورژن 6 کومودو بياد نکته اي رو ميگم.
کسي مسئول نيست دنيا رو تغيير بده! ولي من مسئولم که خودم را تغيير بدم...... همه عالم شود گريان تو را چه؟=> تو جام عشق را بستان و ميرو** همان معشوق را ميدان و ميروامروز سر کارم به همسر رئيس شرکت که داشت آنتي ويروس مک کافي کامپيوترش را آپديت ميکردم گفتم مکافي آنتي ويورس قوي اي نيست و بهتره از کومودو استفاده کنيد. همچين بهش برخورد که انگار حالا خودش مکافي رو نوشته!! وقتي تو همچين جامعه اي زندگي ميکني
در همين تاپيک کلي مسائل ابتدايي و الفبا هم گفته شده، دوستاني که پيگير اين تاپيک هستند ميدونند. ضمن اينکه در تاپيکهاي ديگه هم مسائل آموزشي هر آنتي ويروس بيان ميشه و اينجا کارزار کسب تجربه است... اينجا محل لمسهبنظر من بهتره اول الفباي مسائل رو آموزش بدي
با اجازه از آقا مسعود: من و ساير دوستان از هر گونه انتقاد و پيشنهاد استقبال ميکنيم. شما ميتونيد نظرات خودتون را در همين تاپيک در قالب يک پست يا بصورت خصوصي به ناظران و مديران ارائه کنيد.البته اين به معني اين نيست که اين تاپيک تعطيل بشه ولي بهرحال بنظر من خيلي حرفاي مفيد تري وجود داره که بايد زده شه.