تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 946 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام به همه
    من چيزيکه نه الان متوجهش ميشم نه اوقت ها اينه که هدف از دانلود ويروس براي امتحان آنتي ويروس چيه؟!من اينو درک مکينم که نوشتن يه ويروس کار لذت بخشيه.اينم درک ميکنم که داشتن يه آنتي ويروس قدرتمند لذت بخش و اطمينان آوره اما دانلود ويروس براي تست آنتي ويورس يعني چي؟
    سـلام عليکم؛
    اول گفتگو اين را خدمتتون عرض کنم که خيلي خوبه که انسان منطقي باشه، هيچ چيز جاي عقل را نميگيره. خب، من يک سوال دارم از شماي با منطق => دستاورد و هدف يک فرد از فعاليت در انجمن ورزش و اختصاصا تاپيک استقلال و گاهاً پرسپوليس چيه؟؟
    آقايون دارن پول ميلياردي خودشونو ميگيرن، شمايي که مياي اينجا جوش ميزني و وقت گرانبها را صرف ميکني در عوض عايديش براي شما چيه؟؟...... (جواب اين سوال منو بدهيد لطفاً) البته من خودمم جواب ميدم: فقط سرگرمي!!
    عمر گران صرف شد .......، پول و شهرت و زندگي شيرين (به زعم نگاه مادي) در کام ديگريست. چه چيزي کف دست شماست؟؟؟ سرگرمي.....
    خب اگر اينجوريه، برادر! اين تاپيک علاوه بر سرگرمي ؛ چيزهايي براي شما باقي ميزاره که به دردتون ميخوره. آخرش نميگيد وقتم صرف "هيچ" شد....
    اما اون چيزهاي مفيد چيه و دستاوردهاش چيه در ادامه عرض ميکنم:

هر کدوم از شما براساس يه صري ملاک هاي درست و يه سري سلايق شخصي يه آنتي ويورس براي خودتون انتخاب کرديد که البته بعد از گذشت زماني ممکنه اونو عوض کنيد. قطع مسلم هم اينه که هيچکسي بواسطه يه تست ساده خودش نظرش در مورد آنتي ويروسي که توسط تست هاي استاندارد جهاني رتبه بندي شده عوض نميشه.
    بفرض که من نوعي يه ويروسي نوشتم که کومودو نتونست پيداش کنه ولي nod پيداش کرد!!!! خدائي کدوم آدم عاقلي بواسطه اين تست ميگه نود بهتر از کومودوس؟
    بله هر کسي طبق سلايق و نيازهاش انتخاب ميکنه، که ممکنه بعدا با تغيير شرايط و نيازها، آنتي ويروسش رو هم عوض کنه، و البته يکي از اون شرايط و نيازها، خودِ محصول و آنتي ويروس است يعني قدرت محصول در برابر انواع مختلف نمونه ها و انواع حملات رايج و .... اتفاقا کسايي که اينجا فعاليت ميکنند با توجه به اينکه نگاهي به تستهاي جهاني دارند نيم نگاهي هم به تستهاي اينجا هم دارند و اين دو مکمل هم هستند براي اين دست از کاربران. وگرنه همون مکافي که ذکر کرديد از کومودو بهتره..... چه چيزي باعث ميشه شما بگيد به نظر شما کومودو در تامين امنيت يا استفاده يا آپديت يا هر چيز ديگري بهتر است؟ چون خودتون از نزديک نحوه عملکرد را مشاهده کرديد و به خودتون هم بيشتر از بقيه تسترها (چه شخص و چه شرکت) اطمينان داريد.
    بنابراين اينجا ميشه به اين نتيجه رسيد که فرضاً نود بهتر از کومودو است. دليلش رو هم که عرض کردم.......يا بلعکس!
    و اين چيز کوچکي نيست.... يافتن محصولي مناسب.

اين درحاليه که شما کل اين فروم را بگرديد مطالب بسيار کمي در مورد توضيح آپشن هاي آنتي ويروس ها ، بهترين تنظيماتشون ، مقايسه ميزان مصرف رم و ... مشاهده ميکنيد
    اتفاقا، يکي ديگر از دستاوردهاي اين تاپيک همينه.
    از دل همين تستها و بازي با ويروس ... کاربران هر محصولي به تنظيمات مورد دلخواه خودشون ميرسند. و خروجي اين تجربيات دقيقا به شکل برداشتن يک تيک در تنظيمات آنتي ويروسشون يا افزودن يا کاستن يک قانون يا فعال يا غير فعال کردن يک بخش از محصولشون نمايان ميشه... و چه بسيار پستهاي مفيد و آموزشي که در تاپيکهاي ديگه زده شده و حتي انجمنهاي ديگه(ايراني و خارجي)!! که استارتش از همين تاپيک و همين تستها بوده..... پس اين هم يک دستاورد ديگر غير از سرگرمي!
    ضمنا حتي ميشه مسائل و مشکلات محصولات را به کمپانيها ارائه داد، به دليل اينکه خودِ ما داريم از اون محصول استفاده ميکنيم. و اميدوار باشيم در ورژنهاي بعدي حل و فصل بشه.... اتفاقي که اينجا افتاده...به عنوان مثال بزار ورژن 6 کومودو بياد نکته اي رو ميگم.
    امروز سر کارم به همسر رئيس شرکت که داشت آنتي ويروس مک کافي کامپيوترش را آپديت ميکردم گفتم مکافي آنتي ويورس قوي اي نيست و بهتره از کومودو استفاده کنيد. همچين بهش برخورد که انگار حالا خودش مکافي رو نوشته!! وقتي تو همچين جامعه اي زندگي ميکني
    کسي مسئول نيست دنيا رو تغيير بده! ولي من مسئولم که خودم را تغيير بدم...... همه عالم شود گريان تو را چه؟=> تو جام عشق را بستان و ميرو** همان معشوق را ميدان و ميرو
    بنظر من بهتره اول الفباي مسائل رو آموزش بدي
    در همين تاپيک کلي مسائل ابتدايي و الفبا هم گفته شده، دوستاني که پيگير اين تاپيک هستند ميدونند. ضمن اينکه در تاپيکهاي ديگه هم مسائل آموزشي هر آنتي ويروس بيان ميشه و اينجا کارزار کسب تجربه است... اينجا محل لمسه
    البته اين به معني اين نيست که اين تاپيک تعطيل بشه ولي بهرحال بنظر من خيلي حرفاي مفيد تري وجود داره که بايد زده شه.
    با اجازه از آقا مسعود: من و ساير دوستان از هر گونه انتقاد و پيشنهاد استقبال ميکنيم. شما ميتونيد نظرات خودتون را در همين تاپيک در قالب يک پست يا بصورت خصوصي به ناظران و مديران ارائه کنيد.

2. 14 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

----------------------------
    Last edited by Jadda; 30-08-2012 at 08:29.

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام
    باید عرض کنم خدمتتون که من هم با کلا Jadda کاملا موافقم

من روزی که اومدم اینجا صفر صفر بودم اصلا آنتی فقط نود را بلد بودم اون هم فقط اسکن کردن

ولی الان روی یک سوییت دارم وِیژه و اختصاصی کار میکنم و روی بقیه آنتی ها هم اطلاعات کاربردی و مفیدی دارم

الان به اندازه کافی مسلط به تنظیمات آنتی خودم هستم و حتی با اینکه بعضی آنتی ها را کار نکردم ولی اگر الان جلوم بگذارید میتونم تنظیمات دلخواهم را انجام بدم

به نظر من بخش آنتی ویروس و فایروالی که اینجا داریم توی کشور که هیچ ( چون بقیه جا ها کپی کننده اینجا هستند ) حتی در حد بالاتر اعتبار و مطالب مفید و کاربردی دارد

موفق باشید

5. 6 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سـلام عليکم؛
    .............
    با اجازه از آقا مسعود: من و ساير دوستان از هر گونه انتقاد و پيشنهاد استقبال ميکنيم. شما ميتونيد نظرات خودتون را در همين تاپيک در قالب يک پست يا بصورت خصوصي به ناظران و مديران ارائه کنيد.

سلام به شما علی آقای گل
    ما قبلا هم خدمت شما عرض ارادت داشتیم و الان هم با این یوزر هم عرض ارادت مجدد میکنیم. حیف از شما که اینقد منطقی و مودبانه به مسائل میپردازی بیایی و پای بعضی پست های گذشته تنکس بزنی.
    یک چیزیکه همین اول باید بگم اینه که سه چیز با هم غاطی شده اینجا:
    گاهی حرف من به همه انجمن آنتی ویروس تعمیم داده شده، گاهی به همه پست های این تاپیک و نگاه سوم ( که نگاه من بوده ) هدف از عنوان این تاپیکه. دقت کنید دوستان عرض من این بود که چه نیازی هست که همچین تاپیکی وجود داشته باشه و انرژی و وقتی که میشه در تاپیک های دیگه صرف مسائل بسیار مفیدتر بشه صرف اینکار بشه ( هم از جهت منافع شخصی خود پست دهنده ها و هم از جهت منافع فروم )
    عرض بنده هرگز این نبوده و نیست که خدائی نکرده پست های این تاپیک بی فایده یا کم فایده است!!!! اصلا مگه میشه اینهمه دوستان با سواد یه جا باشن و حرف مفید نزنن. من اکثر بچه های این بخش رو میشناسم و با همشون در گذشته ارتباط داشتم. شما، آقا مسعود ، امین، امید و ... هر کدوم از شما ها به تنهائی برای ایجاد یک تاپیک پر بار کافی هستید.
    پس نتیجه اینکه عرض من فقط متوجه عنوان تاپیکه نه پست هاش یا اینکه کل مطالب انجمن آنتی ویروس. اتفاقا خود منم خیلی از این انجمن بهره بردم و البته ضربه هم خوردم و بن شدم :-(
    در مورد ورزش که فرمودید بحث خوب و قابل ارائه ایه ولی خب فکر کنم اینجا جاش نباشه. بطور خلاصه عرض کنم که من که طرفدار استقلالم هدفم از هواداری این تیم اولا و بالذات این نیست که یه آدمی که هیچ فهم و شعور درست حسابی ای هم نداره میلیاردی پول بگیره بلکه اینه که از این هواداری لذت ببر و اتفاقا میبرم. نوججون که بودم ساعتها قبل از بازی های مهم عمرم رو تو استادیوم آزادی هدردادم ولی الان حتی بازی های خیییییییلی مهم را هم به استادیوم نمیرم چون دیگ لذت نمیبرم. برام اهمیتی نداره ک استقلال به حضور من نیازی داره یا نه. برای من لذت بردن خودم مهمه. اینجا دیگه بحث کمک نیست. متاسفانه چیزیکه صریحا اعلام میکنم و پای عواقبشم ایستادم اینه که متاسفانه اکثر مسئولین انجمن ورزش آدمهائی هستن که هیچ درکی از هواداری فوتبال ندارن . اونها فکر میکنن مثل منی که میاد تو اون انجمن پست میذاره هدفش کمک به دیگرانه!!!! و چون ذات کری خونی ورزشی هیچ کمکی به کسی نمیکنه مرتب در این انجمن سنگ اندازی میکنن و اعضای انجمن ورزش حتی نمیخوان سر به تن مسئولاش باشه!!! من وقتی میام میگم بفرض مظلومی مربی بدرد بخوری نیست که هدفم از این پست این نیست که طرفداراش رو از گمراهی نجات بدم. اصلا تو بحث هواداری فوتبال بحث آموزش وجود نداره. پش قیاس این دو انجمن غلطه. یک پست انجمن آنتی ویروس به کل پست های انجمن ورزش میرزه. ولی چاره چیه که بلاهایی بر سر من اومد که مجبور شدم برم تو انجمن ورزش فعالیت کنم.
    شما فوایدی برای این تاپیک فرمودید که اگر درست باشه من نیز بر مفید بودنش اقرار میکنم. ولی تا اونجا که من دیدم چنین چیزی وجود نداشته. جالبه که من یه بار دیدم که حتی خود آقا مسعود هم کامپیوترش بواسطه تست یکی از این ویروس ها ترکیده بود!!!! البته اینم تجربه ایه ولی فکر نکنم قابل انتقال به غیر باشه. من خودم بشخصه معتقدم به اندازه آنتی ویروسم قدرت تشخیص ویروس را دارم !!!! لطفا نخند! جدی گفتم! فرق من با آنتی ویروسم اینه که من real-time نیستم و نمیتونم به سرعت اون متوجه بشم وگرنه بعد از چند دقیقه خودم متوجه ورود آلودی میشم. البته اینو بواسطه تجربه صدباره ام در ترکیدن کامپیوترم بدست اوردم و البته نمیتونم این تجربه را هم به کسی منتقل کنم چون از نوع مسائل تئوری نیست. من با یوزر های قبلیم یه بار گفتم مکافی باعث سوختن مادربرد من شد که همه کلی فحش و فضیحت نثار من کردن که آنتی ویورس چه ربطی به سوزوندن مادربرد داره. واقعا هم حق داشتن. اکثر تجربیات با حرف زدن قابل انتقال نیستن. ولی مباحث آموزشی آنتی ویوروس رو میشه با یه پست 10 خطی کمل توضیح داد. چیزیکه من دوست داشتم به وفور تو این انجمن باشه ولی متاسفانه نیست.

الان یه سوال : چطوری میشه تشخیص داد یه کرک یه نرم افزار واقعا ویورسه یا آنتی ویورس اشتباها اونو ویورس شناخته؟ داداشی خدائی این یه مساله ایه که واقعا مبتلا به اکثر بچه ها هست. ولی اگر لینکی سراغ داری تو این انجمن که بحث مفید و کاملی در موردش شده بده تا منم از گمراهی در بیام.

بازم ازت تشکر میکنم که به ÷ست من توجه نشون دادی.
    خدائی آدمی که مثه من اهل بحث و بعضا کل کل باشه کم پیدا میشه. خدائی هم همیشه سعی میکنم تا اونجا که سوادم اجازه میده با دلیل حرفامو بگم. تعجبم چرا همش اینقد منو بن میکنن . از همون انجمن ورزش هم بیرونم کردن و الان حتی نمیتونم برم پست ها رو بخونم :-(

7. 5 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام آقا شایان، اگر اشتباه نکنم البته؛

در مورد قسمت ورزش و ..... اصلا نمیخوام صحبت کنم. اصلا قصد نقد رو هم ندارم، من خودم چند تا پست اونجا دادم، در آینده هم شاید سر بزنم به اونجا، انجمن ورزش فقط مثال بود. مثالی از سرگرمی سالم از دید من البته(از ق.ل.ی.و.ن که بهتره). و همیشه هم نیازی نیست که همه فعالیتهای بشری ثمره خاصی داشته باشه، که البته اگر اینجوری باشه بهتره، ولی گاهی سرگرمی و تفریح و خوش گذرونی هم لازمه. ثمره اش هم تنوع و عدم تکرار و دوری از روزمره گی است. بگذریم....فقط خواستم بگم اینجا علاوه بر سرگرمی مزایای دیگری هم داره.(حالا شاید بفرمایید ویروس بازی هم شد سرگرمی؟ ج : واسه ما هست)

خود آقا مسعود هم کامپیوترش بواسطه تست یکی از این ویروس ها ترکیده بود!!!!
    به هر حال اتفاقاتیه که میافته. منم شاید گرفتار شده باشم یا سایر دوستان دیگر..... لذتش به همین چیزهاست. البته من نمیخوام چیزی را توجیه بکنم یا فعالیت کسی را در اینجا منع یا تشویق بکنم. به هر حال هر کاربری با خواست خودش وارد این تستها میشه و با این کار توافقنامه نانوشته رو امضا میکنه. ترسی هم از این تستها وجود نداره... روشهای انجام تست هم بیان میشه محیط مجازی و .... اگر ابتدا مسائل ایمنی رعایت بشه (که معمولا هم هر چند وقت در این تاپیک ذکر میشه) اثرات مثبت این تستها بسیار زیاده.
    آقا شایان، متوجه شدی که مطلب را به نوعی در" اندر بی فایده بودن این تاپیک" شروع کردید و حالا به یکباره در یک چرخش به "خطرات این تاپیک" رسیدم!! و داریم از خطرات صحبت میکنیم.
    ضمنا اینم یادم رفت ذکر کنم که یکی دیگر از فایده اینجا اینه که بعد از مدتی شما خودتون تبدیل به آنتی ویروس میشید!! یعنی از بسیاری مشاهده مخربها، آروم آروم ویروسها را از رنگ و بوشون میشناسی!!

الان یه سوال : چطوری میشه تشخیص داد یه کرک یه نرم افزار واقعا ویروسه یا آنتی ویورس اشتباها اونو ویروس شناخته؟ داداشی خدائی این یه مساله ایه که واقعا مبتلا به اکثر بچه ها هست. ولی اگر لینکی سراغ داری تو این انجمن که بحث مفید و کاملی در موردش شده بده تا منم از گمراهی در بیام.
    من اولویت اولم استفاده از نرم افزارهای رایگان است(اینو جدی میگم، اصلا اینجوری راحتترم...). ولی در صورت اجبار، سعی میکنم کرک ها را از سایتهای معتبر تر دریافت کنم. و یه اسکن هم در ویروس توتال انجام میدم و یه کوچولو هم خودم باهاش ور میرم و اگر به نتیجه نرسیدم فایل را به تیم کومودو میدم تا ببینم کرک است یا یک ویروس. توی این تاپیک هم من قبلا گفتم و روشش در پست دوم تاپیک کومودو است.
    در پایان باید عرض کنم که خیلی خوشحال شدم که مجددا شما را زیارت کردم

9. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا!
    علی جان ما رو لو دادی که داداش!
    بزودی روی این یوزر هم یه خط ممتد میکشن :-(
    من تغییر نظر ندادم و اصلا در مورد خطرات اینکار حرفی نزدم. نمیدونم کدوم جمله و عبارتم این رو رسوند. بنظر من شما ها اینقد وارد هستید که این چیزها آسیبی بهتون نزنه
    بذار یه مثال بزنم. اگر تو آمریکا یه جشنی برگزار بشه و یک میلیارد دلار هزینه برداره یه مساله است. اما اگر اگر تو ایران همچین جشنی با همچین هزینه ای برگزار بشه یه مساله دیگست. با اینکه تو آمریکا مردم تفریحات بیشتری دارند و نیاز به برگزاری چنین جشنی کمتر حس میشه ولی برگزاری اون تو ایران بیشتر محل انتقاده چرا که کارهای بسیار واجب تری وجود داره. عرض منم همین بود که با وجود اینکه خیلی از تاپیک های انجمن و فروم خوابیده و خیلی از مطالب مهم و مفیدتر در انجمن وجود نداره چرا چنین تاپیک اینقد باید فعال باشه ( میدونم که کاربرانش دوستش دارن ) در واقع اگر هیچ سوال روی زمین مونده ای تو این تاپیک ها وجود نداشت هیچ ایرادی نداشت که همه مخ های فروم بیان وقتشون رو اینجا بگذرونند اما وقتی خیلی مسائل مهمتر حل نشده بنظر میاد اینکار با روح مسائل آموزشی این فروم در تعارض باشه
    هنوز خود من بیچاره دچار مشکل add-cliker هستم و دیگه حتی جرات ندارم تو فروم های دیگه هم این سوال رو مطرح کنم چون میترسم ماجراهای پارسال پیش بیاد. هنوز هم که هنوزه یاد عصبانیت مستر صالح (wordist) میفتم میترسم :-(

11. 4 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ما قبلا هم خدمت شما عرض ارادت داشتیم و الان هم با این یوزر هم عرض ارادت مجدد میکنیم. حیف از شما که اینقد منطقی و مودبانه به مسائل میپردازی بیایی و پای بعضی پست های گذشته تنکس بزنی.
    من جواب سوال شما رو دادم شما گفتین هدف تاپیک چیه که منم برای شما هدف تاپیک رو گذاشتم ولی شما تحمل نداشتین و اینطور برخورد کردین حالا هم دارین کاربران رو بازخواست میکنید چرا از فلان پست تشکر کرده یا نکرده ,
    پست علی به اندازه کافی کامل بود ولی باز شما دارین حرف خودتون رو میزنید
    عرض منم همین بود که با وجود اینکه خیلی از تاپیک های انجمن و فروم خوابیده و خیلی از مطالب مهم و مفیدتر در انجمن وجود نداره چرا چنین تاپیک اینقد باید فعال باشه ( میدونم که کاربرانش دوستش دارن ) در واقع اگر هیچ سوال روی زمین مونده ای تو این تاپیک ها وجود نداشت هیچ ایرادی نداشت که همه مخ های فروم بیان وقتشون رو اینجا بگذرونند اما وقتی خیلی مسائل مهمتر حل نشده بنظر میاد اینکار با روح مسائل آموزشی این فروم در تعارض باشه
    تمامی کاربرانی که اینجا پست میدن بقیه تاپیک های انجمن آنتی ویروس رو سرپا نگه داشتند و هر کسی که پست میذاره بهترین جواب رو میدن و از این نظر مشکلی در انجمن آنتی ویروس و اورژانس سیستم های آلوده نداریم ولی خب این دلیل نمیشه که این کاربران در بقیه موارد هم تخصص داشته باشن مثلا بتونن مشکل کاربران در تاپیک تورنت رو هم حل کنند !

13. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام مجدد
    یه شوخی بکنم: از لو رفتنت نترس. خط قرمز رو روی یوزر نمیکشن، روی رفتار میکشن. (از سخنان گوهر بار علی!!)
    البته گاهی پیش اومده که بعضیها در اثر بدشانسی و اتفاق بن شدند...مثل شخص شما که در اثر یک حادثه بوده و در واقع بدشانس بودی. خودتو درگیرش نکن... اینجا همه با هم دوستیم. ظرفیت این فروم هم زیاده در چارچوب قوانین البته.

راستش نمیخواستم این پست رو بدم چون تمام حرفهام رو در دو پست قبلیم زدم و این جور مواقع من معمولا به یکباره از صحبت کنار میکشم(ادامه بحث لطمه وارد میکنه به اصل، و همه چیز گم میشه).... ولی اینجا چون نخواستم فکر کنی که" ای بابا، علی هم با من حرف نمیزنه، و اونم زد رفت" تصمیم گرفتم این پست رو بدم.بازم میگم حرفهام رو زدم و حرفهای شما هم تلنگر خوبی بود که دنبال زوایای جدید بگردیم. ضمن اینکه پرداختن یا نپرداختن به سایر مسائل در قسمتهای دیگر مرتبط با فعالیت/عدم فعالیت این تاپیک نیست. اینجا هم مجزا از سایر بخشها داره به کارش ادامه میده. با نقصها و کمبودهاش. و دوستان هم از پیشنهادات استقبال میکنند. ضمن اینکه اصلا هم اعتقاد ندارم به غیر از این تاپیک سایر قسمتهای انجمن آنتی خوابیده، به نظر من اینجوری نیست. دوستان زحمات زیادی کشیدند و میکشند برای تاپیکهای مختلف. که از همه شون باید تشکر کرد. هر تاپیکی بنابر ظرفیتش جلو میره....

موفق باشید.

15. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

17. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

این مخرب کسپر با دیتابیس شناسایی کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما من به شناسایی دیتابیس راضی نشدم و هیچ وقت هم راضی نمیشم : دی ممکن بود این مخرب در دیتابیس نبود و شناسایی نمیشد باید میدیدم قدرت لایه های دیگر این سویت چجوریه!

این مخرب فایلی در این مسیر میسازه

c:\users\appdata\local\637cf7f588e7bb36.exe

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •