منظور تعداد کانکشن ها در نرم افزار مدیریت دانلود است. فایل را به چند قسمت تقسیم میکند و هر قسمت را جدا دانلود میکند. من دو تا 16 کانکشنی برای دانلود گذاشتم که میشه 32.
منظور تعداد کانکشن ها در نرم افزار مدیریت دانلود است. فایل را به چند قسمت تقسیم میکند و هر قسمت را جدا دانلود میکند. من دو تا 16 کانکشنی برای دانلود گذاشتم که میشه 32.
سرعت وبگردی چند روزه کم تر از حالت عادی شده.
من مودم کله قندی دارم از 3 تا خط وایمکس فقط یکیش روشنه به نظرتون برای تقویت آنتن مودم اکسس پوینت بگیرم یا طرح ویژه مبین نت دکل آنتن مبین نت 6 تا کوچه با ما فاصله داره
اکسس پوینت یا طرح ویژه چه جوری میخواد آنتن شما رو زیاد کنه؟!
باید بری توی کنترل پنل مودم و رمزش رو عوض کنی. من الآن مودم tp link ندارم نمیتونم کمکت کنم. توی تاپیک مودم ها مطرح کن اونجا حتما کمکت میکنند.
Last edited by old_snake1370; 28-03-2012 at 19:11.
بچه ها من یه مودم گرفتم برای تست، به من گفتن تا 5 مگابایت اینرتنت داره، بعد باید طرح رو فعال کنن.
اما من بیشتر استفاده کردم و اینترنتم قطع نشده!!
رفتم قسمت ecare اونجا همه چیزو نوشته بود DEMO
بعدا شر نشه برام؟ دانلود کنم؟
توی قسمت ecare دقیقا کجاش نوشته سرعتت چنده و چقدر از حجم ات مونده؟ من که پیدا نکردم، جلو همه چیز DEMO بود
چند روزه سرویس من به شدت دچار افت میشه
پینگ شاید به مدت نیم ساعت میپره و تایم اوت میده یا اگه نده نوسان شدید داره ... کلا توی عید سرویس خیلی بدیه ..
منظورم این بود آیا اکسس پوینت باعث میشه آنتن تقویت بشه بفیه خط هاش پر بشه یا برم طرح ویژه بخرم شاید مودم اونا بهتر باشه
هیچ کدوم ز اینا آنتنت رو تقویت نمیکنه. برای تقویت 2 راه داری:
1- یا مودمت رو توی خونه جابجا کنی تا یه جای خوب پیدا کنی
2- مودم بیرونی بگیری که به نظر من اصلا به صرفه نیست
چه جوری میشه تو نرم افزار تعداد کانکشنارو تغییرداد؟
یه کم واضح تر توضیح بده. چطور 32 تا کانکشن همزمان میگیری؟؟ من با idm دانلود می کنم تعداد ساخت کانکشن هم بیشتر 16 تا بیشتر نمیشه. الان شبها چقدر حجم دانلود میکنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)