به نظر من rs پایونیر ولی باز نظر دوستان رو هم ببین .
به نظر من rs پایونیر ولی باز نظر دوستان رو هم ببین .
اين بلندگو ها رو دوست عزيزم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام ساختن
متاسفانه فعلاً مشخصاتش رو نميتونم پيدا کنم
با تشکر از شما
ولی چندتا سوال داشتم و اینکه این مدل ها جدای از تعداد باندها که واقعا خیلی زیاده آیا آمپلی فایر داخلی چه دیجیتال و چه آنالوگ داره یا نه؟
دیگه اینکه آیا میشه player و باندهای اونو جدا بگیریم یعنی فقط همون A/V را داشته باشه؟چه مدلی را پیشنهاد میکنید ؟
اصلا توی این رنج قیمت بغیر از پایونر برند دیگه ای هم هست ؟
نظرتون در مورد مدل nx -G7 یا nx-G9 از JVC چیه ؟
سلام بر همه
من خرداد امسال یه گیرنده لومکسی 1007 خریدم (82 تومن) که چند روزه سوخته و کار نمی کنه ... فقط چراغ سبز گیرنده روشنه و هیچ کانالی نمی آره و اصلا ال سی دی نشون می ده no signal و گیرنده خاموش هم نمی شه که ساعت رو نشون بده و اون نقطه سبز قرمز بشه ...
گارانتی پاژنگ داره باید حالا چیکار کنم ؟
منظورم اینه یعنی واقعا مجانی عوضش می کنن یا تعمیرش می کنن یا باید پول بدیم (گارانتیش هم تا پایان امساله)
لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه
ممنون
دوست عزیز خروجی RF که گیرنده های دیجیتال دارند، تصویرش آنالوگ است!
در اصل فقط یک خروجی گذاشتند که اگر خواستی به دستگاه های دیگه وصل کنی ولی اگر بخواهی تلویزیون دیجیتال را ببینی با آن خروجی RF نمیشه.
یعنی اگر تلویزیون ورودی A/V نداشته باشه، خریدن دستگاه گیرنده دیجیتال بی فایده است!
داداش ولی سوای کیفیت، شبکه های جدید رو می گیره! این طور نیست؟؟
من زیاد وارد نیستم ولی اگه منظورت گیرنده باشه نه .
چرا نشه خوب در این صورت فقط امپ مد نظرته ؟ ببین مارک خوب زیاده و خوب یکی تو موزیک تخصصی یه و یه مارک توی سینما ولی اگه هم موزیک و هم سینما بخوای پایونیر توی قیمت های معقول چیز های خوبی داره و پیشنهاد من vsx-821 یا 921 پایونیر هست .
دنون ومارتاز و ...
نمیدونم. دوستان کمکش کنید![]()
سلام
با تشکر از پاسخ دوستان به سوالام
سوالی در ارتباط با ARCکه آقا رایان بالا گفت داشتم.میخواستم بدونم این چه ویژگیه و اینکه آیا آمپ 520پایونیرهم این امکان رو داره ؟TV NX710 SONYچه طور؟
ممنون از لطفتون![]()
Last edited by amir-2012; 15-08-2012 at 06:24.
شما کل بودجتون برای تهیه سیستم چقدر هست؟فقط برای آمپ می خواید هزینه یا با بلندگو؟
سلام
قابلیت ARC به قابلیت کانال بازگشت صدا گفته میشه.یعنی با استفاده از کابل HDMI که برای ارسال تصاویر به تلویزیون استفاده میشه با همون کابل سیگنال صوتی برنامه های تلویزیون هم به سیستم صوتی شما برگشت داده میشه.
من مشخصات آمپ 520 رو نگاه کردم.این قابلیت ذکر نشده بود البته معمولا آمپ هایی که سه بعدی هستند و HDMI ورژن 1.4 رو پشتیبانی می کنند این قابلیت رو دارند.من مشخصات تلویزیون هم نگاه کردم ولی ندیدم که به این قابلیت اشاره کرده باشه البته شما باید دفترچه محصولات خریداری شدتون رو مطالعه کنید تا مطمئن بشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)