سلام مثل اینکه کسی دوست نداره از طرفدارش طرفداری کنه ...
این چی میگه ؟
بازی من fullrip
![]()
سلام مثل اینکه کسی دوست نداره از طرفدارش طرفداری کنه ...
این چی میگه ؟
بازی من fullrip
![]()
دیشب بازی رو خریدم و تا ساعت 3 صبح 6 تا بازی کردم .....
گرافیک که بهتر شده و چهره ی بازیکنان هم میشه گفت عالیه و میشه گفت خوبه ...
فقط یه چیز که هنوز درست نشده سختی بازی من از اون 6 تا بازی 15 دقیقه ای همرو بردم البته با بارسا و حریفهاهم هم تیمهای قوی بودند ولی پاس های تو در عالی شده .....
در کل برای من قابل قبوله .......
بوسیله نرم افزار GGS می تونین کیت ها رو وارد کنین...فقط کافیه کیت ها رو بر حسب شماره اونها وارد برنامه کنینکیت ها رو چگونه وارد بازی کنیم؟
مثلا شما یک کیت دانلود کردین که سام فایلش اینطوریه unnamed_1788 بعد شما بوسیله نرم افزار GGS فایل dt0c.img رو باز می کنین و عدد 1788 رو توی کادر بالای لیست فایل ها وارد می کنین کیت مورد نظر شما پیدا که شد با همین فایل جایگزینش می کنین...البته اگه لیست تیم ها و شماره رجیستر کیت های اونا رو بدونین خیلی بهتره ...البته اکثر کیت هایی که دانلود می کنین خودشون با شماره رجیستر همون تیم ثبت شدن
سلام صفحه کلید بازی رو می خواستم ممنون میشم ...
یا هم کدوم ها هستش ؟
a پاس هوایی
s پاس
d شوت به طرف دروازه
e سرعت
خواهش می کنم بگین .............![]()
PES2008
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES2009
PES2010
خودتون مقایسه کنید هر سه عکس در استادیوم خود کونامی گرفته شده به تیم های مشابه!!!
یه باگ باحال !
![]()
کسی نمیتونه جواب من رو بده 2 روزه جواب نگرفتم،حتی با حالت LOW هم فریز داره و تمام برنامها رو بستم. آیا با دانلود درایور 100% حل میشه؟
سلام
ببخشید ولی واقعا توی این تاپیک شلوغ گشتن کار سختیه
میشه بگید مشکل لرزش شماره بالا سر بازیکنا رو چطوری حل کنم ؟
من با کیبورد بازی نمی کنم اما فکر کنم همون ها باشه. تنظیماتش هم توی settings.exe ، کنار فایل اجرایی بازی هست
نمی خواد بریزیش بابا اصلا بیخیلش شو فقط اعصاب آدم رو خورد می کنه
دکمه s کیبردتم احتمالا می شکنه
مشکل من اینه که بازی uninstall نمی شه وقتی تو add remove دکمه remove رو می زنی همین جوری گیر کرده
خدا وکیلی تا حالا تو هیچ بازی ای انقدر اعصابم خورد نشده بودکونامی نیشسته باگ نوشته به جا بازی خدا وکیلی wnining eleven 6 خیلی بهتر از این آشغاله .... مخم ترکید آشغال یا پاس نمی ده هر چی می زنی یا دوتا دوتا می ده
...پبشنهاد می کنم شما هم پاک کنین بره یا مستر لیگو بیخیل شین هی بارسا رئال بزنین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)