سلام دوستان...از نظرکیفیت صدا 5800 بخرم یا w995 sony erricson بادوربین 8
سلام دوستان...از نظرکیفیت صدا 5800 بخرم یا w995 sony erricson بادوربین 8
5800 به نقل از مشهورترین رفرنس حرفه ایی صدا:
ولی هیچی از اون یکی نمیدونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی قسمت بلوتوث گزینه ی Remote SIM Mode که میشه روشن و خاموش کرد برای چیه؟
بابا تاپیک ترکید دی:
اسپویلر واسه چیه پس؟
به نظرتون میارزه اینو بفروشم N97 بخرم؟
تفاوت کلی دارن با هم؟
من منع کلوپ N97 رو کردم؛ حالا اینجا این مدلی شد!!!
عکس با حجم و اندازه بالا فقط باعث سنگینی تاپیک و سردرگمی و آزار دیگران به ویژه دارندگان اینترنت ذغالی دایل آپ خواهد شد!!!
اگر یک بار دیگه مشاهده کنم که کسی عکس با حجم و اندازه بالا در پست های خودش قرار داده، خودم با دست خودم گزارش فرد خاطی رو رد می کنم!!!!
{{ برای اطلاع: فتوشاپ از سال 1990 برای مکینتاش و از سال 1993 برای ویندوز ساخته شده و هم اکنون هم آخرین نگارشش CS5 هست. حداقل کارش هم اینه که می شه باهاش عکس ها رو ری سایز کرد!!!! }}
و درباره باطری: کاری به این نداشته باشین که مدار جریان شارژ پس از 1:30 قطع می شه؛ مدار قطع نمی شه؛ چون گوشی و شارژر خنک می شن این طور فکر میکنیم. در حالیکه جریان هنوز برقراره. منتهی چون فقط مشغول پتانسیل سازی هست نه شارژ، انقدری حرارت تولید نمی کنه که گرم بشن. باطری برای بار نخست 16 ساعت و برای بار دوم پس از تخلیه کامل، می بایست 8 ساعت در شارژ باشه. پس از اون هم فقط به اندازه ای که تا پر شد از برق جدا بشه
شاد باشین![]()
بچه ها من برای انگیجم یه برنامه نیم وجبی داشتم که از اس ام اس ها بک آپ مانند میگرفت روی فایل text سیو میکرد
جلب بود
برای این ورژن سیمبین هم چنین چیزی هست؟
بک آپ خودش رو نمیخوام
داریوش جان رفتار شما خوب نبود...
شما میتونستی صبر کنی تا من انلاین بشم و به محض اینکه میدیدم برای بچه ها مشکل لود شدن صفحه ایجاد شده خودم عکسا رو ریسایز میکردم ....یا شما میتونستی به من پیغام خصوصی برای این کار بدی!
من هم چون فرصت کافی نداشتم و هم میخواستم سریعتر اون دو عکسو برای دوستمون که خواسته بود اپلود کنم فرصت کم حجم کردنش رو نداشتم!!
اما این طرز صحبت شما بسیار ناامید کننده بوداطلاعات شما هم درمورد فتوشاپ خیلی عالیه...!!
باز هم متاسفم برای این برخورد...
اين براي منم سواله .. اگر كسي جواب بده خيلي خوبه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز این حرفت پایه و اساس نداره هاو درباره باطری: کاری به این نداشته باشین که مدار جریان شارژ پس از 1:30 قطع می شه؛ مدار قطع نمی شه؛ چون گوشی و شارژر خنک می شن این طور فکر میکنیم. در حالیکه جریان هنوز برقراره. منتهی چون فقط مشغول پتانسیل سازی هست نه شارژ، انقدری حرارت تولید نمی کنه که گرم بشن. باطری برای بار نخست 16 ساعت و برای بار دوم پس از تخلیه کامل، می بایست 8 ساعت در شارژ باشه. پس از اون هم فقط به اندازه ای که تا پر شد از برق جدا بشه
درباره این موضوع بحث زیاد شده
میتونی تاپیکاشو بخونی خودت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)