سلام
لطفا بگید جریان این پینگ چیه مثلا بعضی ها میگن پینگمون بالا است یا پائینه خوب چه فرثی دارن و چه مشکلی ایجاد میکننه لطفا راهنمائی کنید
سلام
لطفا بگید جریان این پینگ چیه مثلا بعضی ها میگن پینگمون بالا است یا پائینه خوب چه فرثی دارن و چه مشکلی ایجاد میکننه لطفا راهنمائی کنید
سلام من 128 پارس آنلاین دارم خیلی هم راضیم ترافیک 3 گیگ ماهی 16400 تومان وشب ها هم رایگانه سرعت دانلود تو روز از 146 kb پائین تر نمی یاد وشب ها هم سرعتش خوبه بین 50_130 هستش
به مدت زماني گفته مي شود که يک Packet از ISP به مقصد يک Host قوي (مثلا" سایت yahoo) در اينترنت ارسال شده و پس از دريافت پاسخ مناسب دوباره به ISP باز مي گردد. هرچه اين زمان کمتر باشد پهناي باند از کيفيت بهتري برخوردار است.
سلام
کسی می دونه پشتیان های تلفنی چقدر حقوق می گیرند؟این ها که شیفتی کار می کنند
میخوام ببینم مگه وبگردی چقدر از اکانت کم میکنه ؟؟؟من احساس میکنم یه مقدار زیاد کم میشه چون روزا به اون صورت دانلودی ندارم !
این مشکل خیلی از کاربرا مخصوصا در روزهای اخیر هست.
علتها:
1- وجود ویروس و تروجان
2- آپدیت شدن برنامه ها
3- دزدی و سرقت حجم
من آنتی ویروس Nod32 دارم به نظرتون جواب نمیده ؟ باید یه آنتی تروجان هم نصب کنم نه ؟
آخه واسه من جای تعجبه که مثلاً یه سایت فوقش میتونه چند کیلوبایت باشه ؟ دیگه اینجوری نباید باشه که تو یه روز بخاطر وبگردی 100 مگ کم شه !!!!!
من هم ESET Smart Security دارم در کنارش Trojankiller رو هم نصب کردم وقتی که اسکن می کنم اغلب اوقات یکی دوتا تروجان پیدا می کنه مخصوصا پچ نرم افزارها که برای کرک هستن. حتی ممکنه تروجان توی رجیستری باشه.
من یه پیشنهاد دیگه دارم برنامه DUMeter رو هم نصب کن این برنامه لحظه به لحظه و به صورت روزانه و ماهانه گزارش مصرف حجم رو نشون می ده هم آپلود و هم دانلود (یادت باشه وبگردی هم یه نوع دانلود محسوب می شه سایت ها شامل عکس ها و متن و ویدئو و ... هستن) مثلا ببین وقتی می خوای یه وبگدری ساده توی همین p30world کنی چقدر از حجمت کم میشه .
نه بابا فک نکنم به این راحتیا بدن !
منم پرسیدم گفتن 256 فقط برای اعضای هیت علمی دانشگاها میدن اونم به زور![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)