فرقی نداره. هر کدوم براتون بهتره رو می تونید انتخاب کنید. لازم نیست کارت شبکه وایرلس تهیه کنید.
فرقی نداره. هر کدوم براتون بهتره رو می تونید انتخاب کنید. لازم نیست کارت شبکه وایرلس تهیه کنید.
سلام
مودم شما میتونه همزمان به بیشتر از 15 تا سیستم با wireless و به چهار تا سیستم با LAN اینترنت برسونه. اگه کارت شبکه داری که حله ، اگه هم نه با 10 تومن جور میشه.
----------------
خوب نویزه داداش . . .با اسپلیتر حل میشه
یادمه یه مطلب خوندم درمورد قابلیت مودم ها که وقتی سیستم بیکار میمونه ، واسه مسائل امنیتی DC میشه. دیدمش بهت میگم. (ولی موضوع نویز رو جدی بگیر)
Last edited by a6l3i; 30-03-2010 at 12:06.
[QUOTE=a6l3i;4792673]تو پست اول راهنمای یک سری مودم ها (از جمله )602 به فارسی و انگلیسی هست.
Configuration به معنای پیکربندی هستش. و تو ایران (به اشتباه) بجای تنظیم مودم از کلمه ناقص کانفیگ کردن مودم استفاده میشه! که تو مودم های وایرلس از طریق 192.168.1.1 انجام میشه.
راهنما ها رو اجرا کنید مشکلی بود در خدمتیم
-------------------------
اقا من همه ی اون دسترات انجام می دم ولی بازم کار نمی کنه
سلام دوستان
بعد از یک ماه بالاخره خط ما هم رانژه شد و adsl ما هم وصل شد. و سوال های ما شروع شد
مودم من asus wl600 g هستش ، تنظیمات اولیه رو هم انجام دادم یعنی فقط انجایی که دو تا عدد میخواست رو وارد کردم و تیک pppoe رو زدم و یه کانکشن ساختم و یوزر پسورد رو وارد کردم و وصل اینترنت شدم.حالاسوالات
1- اسپلیتری که روی مودم بود یه فیش تلفن میخوره به سرش یه فیش مستطیلی می خوره که من هیجا نتونستم تبدیلش رو پیدا کنم . باید بیخیال این اسپلیتر بشم و یکی دیگه بگیرم؟؟؟؟؟
2- ما تو خونمون 4 ، 5 تا تلفن وصله باید برا هر کدومشون یه اسپلیتر بگیرم؟؟؟
3- با این تنظیماتی که من کردم فقط یه کامپیوتر میتونه وصل اینترنت بشه در حالی که من میخوام 2 کامپیوتر بصورت شبکه و یه لپتاب و یه موبایل به صورت وایر لس وصل بشه، لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام .
خوبی علی جان .
نظرت در مورد این مودم که یکی از دوستانومون هم خریده چیه ؟
قیمتش چنده ؟
مخلصیم .
سلام دوستان
[QUOTE=Nava4;4795533]1- خط تون رانژه شده؟ وقتی مودم رو میزنی وضعیت چراغ ها چیه؟
2- این پست من رو بخونین ، مراحل رو توش گفتم. نشد ، دقیقا بگید چه ارورری میده یا مشکل کجاست؟
---------------------
مبارکه ، ایشالله سالها واست خبرهای خوش بیاره . . . (خدائیش راحت کانکت نشد؟ من که حالی میکنم با Firmware محشرش.)
1- تونستی یه عکس از بذار یا اسمشو بگو ببینیم چه ریختیه؟ درحالت استاندارد باید یه سوکت ورودی واسه Line داشته باشه و دوتا خروجی RJ11 :
2- بستگی به نویز خط و مدار داخلی تلفن ها داره. ما از 4 تا تلفن خونمون ، فکس نویز مینداخت که واسش گذاشتم. مابقی رو نه. ولی اگه روزی مشکل DC داشته باشم واسه همشون خواهم گذاشت.
بقول عزیزان ، واجب نیست ولی مستحبه !
3- تنظیم دیگه ای نداره. کافیه با LAN یا wireless بهش وصل شی. ( البته تو تمام سیستم ها تنظیمات Internet Protocol (TCP/IP رو بذار رو اتومات. الآن که میگی نمی تونی وصل شی مشکل کجاست؟ هم رو پیدا نمی کنن؟
تو 192.168.1. رو Clientها کلیک کن ، ببین مودم چیا رو شناخته؟
الآن تو لیست من ، 3تا لپ تاپ و 1 موبایل با wireless و 1 سیستم با LAN وصل هستن.
---------------------
با SAMSUNG عزیز خط رو خط شدم.
راستش WAG120N از محصولات خوب Linksys هستش و تو تاپیک زیاد ازش شکایت نشده که نشون دهنده ی خوب بودنشه. مخصوصا با ظاهر فضائیش!
قیمتش رو نمی دونم ولی شخصا مودم های آنتن دار رو ترجیح میدم و نمی دونم چرا Cisco این رو اینجوری زده و مطمئنم روی برد تاثیر داره. یه مثال واضح ریموت کنترل ماشین یا تلفن های بیسیم. زمانی که آنتن شون داخل یا خوابیده باشن به طور محسوسی بردشون کم میشه.
Last edited by a6l3i; 30-03-2010 at 12:50.
سلام دوستان
من یک مودم asus am602 دارم که از وایرلس پشتیبانی نمیکنه . حالا اگر بخوام با موبایل به اینترنت بصورت وایرلس وصل بشم غیر از خریدن یک مودم دیگه یا خریدن اکسس پوینت راه ارزونتری هم وجود داره ؟
ممنون از راهنمائی تون
جسارت نشه ولی گوشیهای موبایلی که مال عهد چپق بود از بس بزرگ بودند به گوشت کوب معروف بودند و آنتن هم داشتند ولی الان گوشی ها کوچک شده و آنتن هم ندارند و کاراییشون هم بیشتر شده. مودم لینکسیس در مقایسه با Asus با دو آنتن خارجی بردی بیشتری در عمل داره.
قیمتش تا قبل عید 85 هزار تومان با گارانتی اصلی ساخت سیستم بود.
سلام
نه ، شما فقط می تونید با یه Accesspoint یا یه مودم ADSL وایرلس شبکه بیسیم راه اندازی کنید
دمش گرم.![]()
این رو عملا تجربه کردین یا تو سایت معتبری خوندین ؟ (ممنون میشم مدل ها رو هم بگین )
Last edited by a6l3i; 30-03-2010 at 14:32.
ممنون از پاسختون
این عکس تقریبا شبیه اسپیایتر من هستش ولی من اون کابل بغلش رو ندارم و در اصل دنبال همون کابل هستم
در مورد سوال دوم هم باید بگم که من بدون اسپیلیتر هم مشکل با اینترنت ندارم ،فقط رو تلفن ها نویز شدید افتاده. به نظر شما با یه اسپیلیتر که سر راه مودم بذارم حل میشه؟؟؟
در مورد سوال سوم هم مشکل رو پیدا کردم (من تو تنظیمات خود مودم باید یوزر و پسورد رو قرار میدادم) الان یه سوال دیگه دارم
چیکار باید بکنم که کامپیوتری که با لن وصله همیشه وصل نباشه ،یعنی پسوردی چیزی بخواد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)