تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 1137 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من دارم فیزیک پایه گاج سفید می زنم(تست های ستاره دار) ولی بعضی از تست ها خیلی آسون هستند٬ احساس می کنم وقتم تلف میشه. همین کتاب رو ادامه بدم یا برم روی یه کتاب دیگه؟ نظرتون چیه؟
    بعد سطح تست های رمزینه مهربان چطوره؟ آسون که نیستند وقتمون نلف شه؟

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه کسی جواب سوال منو هم بده ،ثواب داره!!!!!
    سلام عزیز

سایت خیلی سبز گفته پایان مراحل تالیف ! ولی به نظرم منظورش حداقل چند ماه دیگه باشه. به نظرم از همه کتابای فیزیک، فیزیک پیش گاج بهتره. هم تستاش زیاده و هم درسنامه های جامعی داره. من که کاملا می فهمم !

---------- Post added at 04:02 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------

من دارم فیزیک پایه گاج سفید می زنم(تست های ستاره دار) ولی بعضی از تست ها خیلی آسون هستند٬ احساس می کنم وقتم تلف میشه. همین کتاب رو ادامه بدم یا برم روی یه کتاب دیگه؟ نظرتون چیه؟
    بعد سطح تست های رمزینه مهربان چطوره؟ آسون که نیستند وقتمون نلف شه؟
    تست های ستاره دار رو بزنی، وقت تلف نمیکنی + تست های کنکور بجز بخش خازن و مقاومت و مدارهای RC در همین حد و حتی ساده تر هستن (مثلا تست های کنکور ریاضی 10 سال گذشته، ازشون واقعا زیبا و آموزنده ان، مثل گزینه 2 ) + بعضی تست های که ستاره ندارن خیلی جالبن و نباید از کنارشون رد شد !

3. این کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بهترین کتاب: کتاب درسی
    مدت مدیدی گذشت تا این رو فهمیدم.
    و متاسفم که دیر فهمیدم.

کتابهای کمک درسی جز کتاب تست (و نه تستهای تالیفی) رو نخرید تا به مافیای آموزشی ایران کمک نکنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

با کتاب درسی توی کنکور بیشتر از 60 درصد نمیتونی بزنی اکثر درسارو
    این چیزیه که توی مخ شما فرو کردن.

6. این کاربر از *PiNk PaNTHeR* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تست های ستاره دار رو بزنی، وقت تلف نمیکنی + تست های کنکور بجز بخش خازن و مقاومت و مدارهای RC در همین حد و حتی ساده تر هستن (مثلا تست های کنکور ریاضی 10 سال گذشته، ازشون واقعا زیبا و آموزنده ان، مثل گزینه 2 ) + بعضی تست های که ستاره ندارن خیلی جالبن و نباید از کنارشون رد شد !
    خب از کجا بفهمم کدوماش جالبن؟
    ------------------------------------------------------------
    سطح تست های مهربان ساده تر از کنکور نیستند که؟

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    لطفا برای درس های ریاضیات سال دوم حسابان دیف 1و2 هندسه جبر و احتمال 1و2 هندسه تحلیلی گسسته فیزیک پایه و پیش 1و2 مناسبترین کتابهارو معرفی کنید، از لحاظ آموزشی، نکات و درسنامه بهترین و روان ترین کتاب باشه
    ؟تست و درس باهم بخرم بهتره یا برای آموزش کتاب جدا بخرم؟
    آیا کتاب درسی حسابان تغییر کرده؟ چون من سال دوممه میخوام کنکور بدم؟ تغییرش زیاده یا کمه؟ با همین کتاب خودم سر کنم؟
    خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
    .
    اون درس هایی رو که میدونید بگید
    لطفاً

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

میخواستم بدونم این احمد مصلایی برای فیزیک پیش 2 هم میخواد کتاب بزنه یا نه؟

چون یه نگاه به فیزیک پیش 1 جلد اول انداختم و میخوام از ترم بعد تستاشو بزنم.حالا میخوام بدونم برای فیزیک پیش 2 هم امیدی هست کتاب تالیف کنه؟اگه نزنه چه کتابی رو بگیرم؟
    سلام.
    کتاب فیزیک پیش 2 خیلی سبز رو مصلایی باز تالیف نمیکنه همون کتاب چاپ میشه و قرار نیست ویرایش بشه.
    بعد از تالیف فیزیک پیش 1 جلد دوم قرار هست فیزیک سال اول و دوم دبیرستان تالیف بشه (این طور که تو وبلاگشون نوشتن)
    حتی کتاب فیزیک کم حجم و قوی خیلی سبز رو اگه اشتباه نکنم مهندس نوکنده داره تالیف میکنه.
    موفق باشی

-----------------------
    دوستان کتاب اموزش حسابان خیلی سبز چند روز هستش چاپ شده
    کتاب ریاضیات تجربی خیلی سبز ویرایش جدید هم اومده و با تخفیف به فروش میرسه (تو وبلاگ خیلی سبز زده)
    Last edited by lmohsen; 07-01-2011 at 20:31.

10. این کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با کتاب درسی توی کنکور بیشتر از 60 درصد نمیتونی بزنی اکثر درسارو
    كاملا درسته ولي عكس اين قضيه هم صادقه و خيلي درس ها رو بدون كتاب درسي حتي 40% هم نميشه زد به فرض كه همه كتاب هاي گاج و مبتكران رو خونده باشي ولي كتاب درسي شيمي رو نخونده باشي ( مخصوصا شيمي پايه ) خيلي از سوالات رو كه مستقيما از متن كتاب طرح ميشن + سوالاتي كه تو گزينه هاشون جمله هاي كتاب درسي هستن رو ميتوني بزني فقط رياضي و فيزيك هستن كه ميشه گفت كتابهاي كمك آموزشي كفايت ميكنن

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.
    کتاب فیزیک پیش 2 خیلی سبز رو مصلایی باز تالیف نمیکنه همون کتاب چاپ میشه و قرار نیست ویرایش بشه.
    بعد از تالیف فیزیک پیش 1 جلد دوم قرار هست فیزیک سال اول و دوم دبیرستان تالیف بشه (این طور که تو وبلاگشون نوشتن)
    حتی کتاب فیزیک کم حجم و قوی خیلی سبز رو اگه اشتباه نکنم مهندس نوکنده داره تالیف میکنه.
    موفق باشی
    این کتاب فیزیک کم حجم کی میاد کتاب فروشی ها

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

این چیزیه که توی مخ شما فرو کردن.
    این چیزیه که به چشم خودم دیدم .
    همه چیزو که نمیشه زیر سوال برد .
    وقتی یه چیزی رو همه میگن حتما دلیلی داره که کلیشه شده و الزاما هم دلیلش این نیست که یه مشت میخوان سر ما رو شیره بمالن !
    با کتاب درسی شما هیچوقت نخواهی تونست به اون سطح تسلطی که لازمه برسی . چرا ؟ چون اولا که کتاب درسی خیلی خیلی مختصر توضیح داده خیلی جاها رو
    دوما کتاب درسی 50 درصدش بر عهده ی معلمه که تمرینای کتابو حل کنه و جواب بده که معمولا نمیده
    سوما طراحای کنکور طراح های کتاب های درسی نیستن !
    چهارما خیلی از تست هایی که برای کنکور طرح میشه از همین کتابای کمک درسی ممکنه نشات بگیره ! نمونه : تستای زیست که از خیلی سبز طرح شدن یکی دو بار

نتیجه : تا وقتی چیزی رو ازش مطمئن نیستید نگید تا بقیه گمراه نشن . هر وقت شما با مطالعه ی فقط کتاب درسی شدی زیر 500 اونموقع بیا و بگو تا بقیه هم استفاده کنن

من قبول دارم خیلی از رتبه های اول کنکور میان و جلو تلویزیون میگن ما فقط کتاب درسی رو خوندیم
    اما همینا میرن پس فردا برای کتابای کانون و گاج تبلیغ میکنن ...

14. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •