پس اصولا نبايد بتوني پچ 1.20 رو نصب كني و كيت سرور هم همينطور شما از كيت سرور مي توني به درستي استفاده كني؟
پس اصولا نبايد بتوني پچ 1.20 رو نصب كني و كيت سرور هم همينطور شما از كيت سرور مي توني به درستي استفاده كني؟
سلام به همگی
آقا تو bal من چیکار باید بکنم تا تیمی که دلم میخواد بیاد و منو موقع نقل و انتقالات بخره ؟؟
من الان تو نیوکاسل بازی میکنم ولی خیلی دوست دارم برم لیورپول یا منچستر یونایتد !! چیکار باید بکنم؟
Last edited by robert; 12-03-2009 at 17:45.
بله مشکلی در کیت سرور ندارم
سلام این بازی به سیستمم میخوره؟
vga 7200
ram 1 gig
cpu 3.4
اگه منظورت be come legendهستش که خوب باید خیلی خوب بازی کنی وامتیازت بره بالا
ببخشید من یه مشکلی تو be come legend دارم 2فصلی میشه توهر باز 8 میگیرم ولی اسمم تو 5تا از پرامتیاز ترین بازیکنا نیست
7200 geforce هست؟اگه هست میخوره
من که هنوز نتونستم دانلودش کنم
ولی کلا این پچ هایی که gcp خیلی خوب بودن و من ازشون راضیم
قراره این اخری رو هم دانلود کنم
با سلام به دوستان آقا ما خیلی تازه کاریم با هر تیمی بازی می کنیم 4-5 گل میخورم تا حالا هم گل نزدم یه 5 روزی هست میشه
در مورد کلید ها کیبورد یه توضیحی بدید این رقیبا همین طوری میرن طرف دروازه ما هیچ کاری نمی کنیم !!!! یا مثلا همچین که توپ تو دستمه نمی تونم به محوته جریمه تیم مقابل برسم ؟؟؟ یه چندتا راهنمایی بکنید؟؟؟؟ با تشکر
یه سوال مبتدیانه یا شاید مفتضحانه !
من چجوری میتونم دکمه های بازیرو تغییر بده ؟ تو کنترل ستینگ - باتون ستینگ که میرم نمیتونم تغییری بدم و فقط جاهای گزینه ها رو عوض میکنه ولی میخوام مثلا سرعت دکمه w باشه چیکار باید کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)