تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 1138 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود و دو صد بدرود.
    علی آقا این عکس شمع هایی هست که خدمتتون عرض کردم.
    شمع سمت راستی نو هست و وسطی و سمت چپی از همون قدیمی هایی هست که رووو ماشین نصب بوده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز رفتم و به روش اولی که فرمودید وایر ها رو تست کردم یعنی با پیچ گوشتی.همه وایرها برق خوبی رو منتقل میکردن بجز وایر شمع 4 که برقش ضعیف تر از بقیه بود.برق هم قوی بود هم تقریبن رنگش متمایل به ابی بود.چند باری هم برق منو گرفت.

یه موردی که رو شمع ها دیدم دوده بود.البته از اگزوز هم دود سیاه بیرون میاد که فکر میکنم مال تنظیم سوخت و هوا باشه.درسته؟؟

مورد بعدی هم برای تنظیم پلاتین بود.نحوه تنظیمش هم اینطوری بود که تووو عکس میبینیم.یعنی دهنه پلاتین رو نیم میلیمتر در نظر گرفتم.

اینم نمایی بازتر از دلکو.

و یه سوال اساسی هست که در پست بعدی خواهم پرسید.
    Last edited by diyukis; 24-08-2013 at 13:34.

2. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ماشین من 65 سفید هست همجاش سالمه فقط نمیدونم چرا مصرفش اینقدر بالاست دیگه نمیدونم اصلا عیب از کاربراتوره یا جای دیگه لطفا کمک کنید .پست های قبلی شما عزیزان را هم خوندم ظاهرا نام یه کاربراتور ماهر را بردید (شیرازی)من خودمم اصفهانیم ولی تا حالا اسمشو نشنیدم اما نکته ای که گیجم کرده بعضی دوستان ازش خوب گفتند بعضی ها بد بالاخره من میتونم ماشینمو ببرم پیشش یا سارش نمیکنید آدرسی چیزی ازش دارید ؟یا کس دیگه ای که خوب از شورلت سر در بیاره؟
    سلام.
    پیش آقای مکتوبیان هم میتونید برید.مکانیکه کاربرات هم سرویس میکنه.خوش انصاف هم هست.آدرس خواستید پی ام بدید.

4. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همانطوري كه حدس ميزدم شمعهاي فورد ( لينكلن) با نمونه شمعهاي شورلت تفاوتي نداره و كلا استاندارد اونها از نظر اندازه و طول پايه و گام رزوه ها يكي است.
    بنابراين بيشتر بايد روي كيفيت شمعها تكيه كنين كه پيدا كردن نمونه هاي خوب اون هم كمي سخت شده.
    شماره هاي درج شده بر روي بخش عايق شمع( قسمت چيني) مربوط به نوع شمع است كه بر اساس نوع موتور ، گيربكس و داشتن يا نداشتن كولر تعيين ميشه و معمولا در يك كاتالوك يا دفترچه راهنماي ماشين نوشته شده.
    توي كامارو و كاپريس و ايمپالا ( كلا شورلتهاي وارداتي) برچسبي بر روي سيني روي راديات نصب شده كه در همين مورد توضيحاتي داده، شايد لينكلن هم اين برچسب را در موتور يا لاي در و يا داخل صندوق داشته باشه.
    اينجوري بهتر ميشه بر اساس نياز ماشين شمع مناسب خريداري كرد.
    دوده سياه روي شمع نشان از مصرف بالاي بنزين داره كه مربوط به تنظيمات كاربراتور ميشه. احتمالا مصرف خيلي خيلي زياده چون تا حدي زياد بودن مصرف بازهم دوده سر شمع جمع نميشه اما از حد كه بگذره( مثلا 30 ليتر بجاي 18 ليتر در 100 ك م ) اونوقت جمع شدن دوده سر شمع ديده ميشه.
    در مورد پلاتين، بطور معمول فاصله مناسب همان هست كه گذاشتيد( كه البته اينهم با توجه به نوع موتور تعيين ميشه) اما من هميشه براي پيكان بطور چشمي تنظيم ميكردم و خوب هم جواب ميداد( به شرط سالم بودن ميل و صفحه دلكو)
    ............................
    در مورد تنظيم كاربراتور نوا به نتايج خوبي رسيدم كه بعد از كامل شدن دقيقا توضيح ميدم

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دوده سياه روي شمع نشان از مصرف بالاي بنزين داره كه مربوط به تنظيمات كاربراتور ميشه. احتمالا مصرف خيلي خيلي زياده چون تا حدي زياد بودن مصرف بازهم دوده سر شمع جمع نميشه اما از حد كه بگذره( مثلا 30 ليتر بجاي 18 ليتر در 100 ك م ) اونوقت جمع شدن دوده سر شمع ديده ميشه.

منظور از تنظیمات کاربرات که فرمودید،تنظیمات درونی هست یا تنظیمات بیرونی که مشتمل میشه به تنظیم پیچ های سوخت و هوا؟؟؟
    Last edited by diyukis; 24-08-2013 at 14:56.

8. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظور همان تنظيم كلي كاربراتور كه شامل تنظيم سوزن و ژيگلور و تنظيم سوزن دور آرام( بيروني ) است.
    تنظيمات سوزن و ژيگلور خيلي خيلي مهمه و با تجربه اي كه اين چند وقت بدست آوردم، انجام اون روي يك كارب ساده مثل مال نوا، خيلي دقت و تجربه ميخواد و نيازمند چندين بار آزمون و خطا و انجام آزمايشات مختلف هست.
    حالا حساب كنين اين كار براي يه كاربراتور 4 دهنه پيچيده با چندين سوزن و ژيگلور متفاوت براي روشن شدن و شتاب گيري و حركت عادي و سلو و..چقدر ميتونه وقت گير باشه، البته اگر ساختار كلي كارب( بدنه و ميل پولكي ها و دريچه ها و كفي و سيلندر پمپ شتاب و متعلقات ديگه) صدمه نديده باشن و كاملا سالم و درست كار بكنه.

تصور ميكنم بايد دنبال يك بروشور تنظيمات كارب بگرديد( براي همين نمونه كارب لينكلن) و بر اساس اون و با استفاده از مطالبي كه در نت وجود داره و تجربه هاي مشابه ، تنظيم مجدد را انجام بديد.
    سال ساخت ماشين و نام مدل دقيقا چيه؟
    همينطور نام نمونه كاربراتور مورد استفاده.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بروشورهای تنظیم کاربراتو همشو دارم.هم به صورت عکس هم به صورت پی دی اف.تووو کیت کاربراتی هم که خریداری شده دو برگ کاغذ A4 از بروشور برای تنظیمات و اعداد مربوطه بوده.مشکلی از این بابت نیست.
    منتها من زمانی که کاربو باز کردم به همین دلایل و مشکلاتی که الان پیش اومد به تنظیمات قبلی از جمله سوزن ها و ژیگلور دست نزدم.فقط جرم زدایی شده تمیز شد و سوراخ سمبه ها ترمیز و بادگیری شد و دوباره نصب شد که ظاهرن تیرم به خطا رفته و مجبورم دوباره بازش کنم.
    در ضمن مورد دیگه ای هم که هست اینه این کاربراتی که الان روی ماشینم هست کاربرات فابریک موتور ماشینم نیست.موتور ماشینم 460 فورد هست اما وقتی کد حک شده روی کاربرات فعلی رو دکود کردم متوجه شدم این کارب برای موتور 429 فورد مربوط به سال 1971 هست.در حالیکه ماشین من موتور 460 فورد سال 1973 هست.با تمام ان اوصاف قبل فلوت کردن کاربرات و باز کردنش مصرف میانگین ماشین صدی 20 تا 25 بود که برای این موتور و این ماشین با این وزن طبیعی هست.چون توی کاتالوگ ماشین مصرف میانگین شه و جاده با هم، حدود 21 اعلام کرده بود.
    الان هم به نظر میرسه باید دوباره بازش کنم و همه چیو بهم بریزم باز و دوباره تنظیم کنم.
    متاسفانه از صبح وضعیت اینترنت دوباره خراب شده و به سختی میشه فایلی آپلود کرد.قصد داشتم پی دی اف تنظیمات این کاربو بزارم که با توجه به حجم 10 مگابایتی اون فعلن مقدور نیست.
    و اما نوع کاربی که روی فورد ها هست دو نوع هست.هم هالی استفاده میکنند هم موتوکرافت یا اتولایت.
    کاربراتور ماشین من از نوع Autolite 4300 هست.

12. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    یه سوری لوازم جی ام اصل گیر اوردم یه مقدارش رو خریدم ولی بازم جنس بود اما امان از جیب بی پول.
    چون میدونم همین ها هم چند سال دیگه گیر نمیاد از الان شروع کردم به جمع آوری لوازم.
    آفتامات
    ترموستات
    دسته راهنما
    آرم 292 وانت شورولت
    درب دلکو
    فشنگی استوپ پدال
    ای سی رادیو
    سه فیش مربوط به ایرکاندیشن
    همه نو

Last edited by mohamad.hejazi; 24-08-2013 at 18:29.

14. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

................................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:09.

16. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

18. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حالا که دارید گیربکس رو دوباره کامل باز میکنید میشه یه آموزش تصویری برای باز کردن و دوباره بستن اون هم تهیه کنید و اینجا بذارید که ما هم یاد بگیریم.
    (به سرم زده بود برای اینکه یاد بگیرم چطوری یه گیربکس 350 رو اسمبل کنم برم یه گیربکس 350 اتومات خراب بخرم و روی اون یاد بگیرم.)
    ممنون

20. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •