تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 1126 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اينا هم دارن شورش رو درميارنا! ميترسم يه روزي برسه دخترا رو ببينيم از ترس فرار كنيم به خيال اينكه آدم فضايين :-L
    اصلا دختر داريم اينجا؟

2. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

امتحان مبانی دادم درحد.بعد امتحان هم دوستام هم دخترا جمع شدیم محض رضای خدا 1نفر قبول نمیشد
    از این ترم دانشگاه ما دختر و پسر رو جدا کرده واسه امتحان.من ترم اول هستم ولی دوستان میگفتن ترم های قبل باهم امتحان میدادن.برای بقیه هم همینطور شده؟
    سلام محمد رضا . امتحان مبانی در حد لالیگا یا در حد تیم غنا ؟

تستی بود یا تشریحی یا تستی و تشریحی ؟

ما که درهم امتحان میدیم ... این ترم رو هنوز خبر ندارم . اولین امتحانم دوشنبه ( صنعتی 2 ) ..... ولی فکر نمیکنم جداسازی صورت گرفته باشه .....

اگه جدا کنن که خیلی بد میشه آدم حداقل بلدم نباشه اونجا با دختر کنار دستیش حرف میزنه لااقل یکم روحیش خوب میشه

اينا هم دارن شورش رو درميارنا! ميترسم يه روزي برسه دخترا رو ببينيم از ترس فرار كنيم به خيال اينكه آدم فضايين :-L
    اصلا دختر داريم اينجا؟
    نه راحت باش
    Last edited by Eblis 2011; 05-01-2013 at 21:35.

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جل‌الخالق.....
    ما اونور پوست‌خودمون رو می‌کنیم برا ۱۲ اونوقت اینجا ملت دارن با ۶ پاس میشن.... بعد تازه میگن پیام نور از علمی کاربردی سخت تره!!

رفقا من نرم‌افزار کاردانی رو گرفتم!
    میخواستم بپرسم که این ورودی بی‌کنکور که میگن، من میتونم برا کارشناسی شرکت کنم توش؟! نرم‌افزار رو میخوام ادامه بدم اگر بشه....
    یه کمی از پیام نور هم برام بگین ممنون میشم!
    معدل کاردانی هم ۱۶.۹۴ می‌باشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

جل‌الخالق.....
    ما اونور پوست‌خودمون رو می‌کنیم برا ۱۲ اونوقت اینجا ملت دارن با ۶ پاس میشن.... بعد تازه میگن پیام نور از علمی کاربردی سخت تره!!

رفقا من نرم‌افزار کاردانی رو گرفتم!
    میخواستم بپرسم که این ورودی بی‌کنکور که میگن، من میتونم برا کارشناسی شرکت کنم توش؟! نرم‌افزار رو میخوام ادامه بدم اگر بشه....
    یه کمی از پیام نور هم برام بگین ممنون میشم!
    معدل کاردانی هم ۱۶.۹۴ می‌باشه!
    جان ؟ کدوم ملت با 6 درسو پاس کرده ؟ شما اونو به من نشون بده

بچه ها از میان ترم 6 صحبت کردن .... ما پیام نوری ها با میان ترم 6 + امتحان پایانی که میدیم ( 14 نمره داره ) کلا بتونیم درس رو 11 پاس کنیم ( از 14 پایانی به زور 5 بشیم ) هنر کردیم . شما داری میگی علمی کاربردی سخت تره ؟
    Last edited by Eblis 2011; 05-01-2013 at 22:06.

7. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

جل‌الخالق.....

بله؟صدا قطع و وصل میشه.درست شنیدم؟دوست من علمی کاربردی میخونه نرم افزار.جزوه ی 20صفحه ای برای مبانی دادن بهش و از همون امتحان گرفتن و با افتخار میگه 18 شدم و تازه نمره ام دست استاده.برای پیام نور کتاب 600 صفحه ای رو میذارن جلوت بخونی و امتحانش تستی هست و سراسری و به هیچ وجه دست استاد نیست.با 6 کی پاس شد؟؟؟صحبت از میان ترم بود برادر

9. 2 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام محمد رضا . امتحان مبانی در حد لالیگا یا در حد تیم غنا ؟

تستی بود یا تشریحی یا تستی و تشریحی ؟

ما که درهم امتحان میدیم ... این ترم رو هنوز خبر ندارم . اولین امتحانم دوشنبه ( صنعتی 2 ) ..... ولی فکر نمیکنم جداسازی صورت گرفته باشه .....

اگه جدا کنن که خیلی بد میشه آدم حداقل بلدم نباشه اونجا با دختر کنار دستیش حرف میزنه لااقل یکم روحیش خوب میشه
    نه در حد تیم ملی زورآباد کرج
    25تا تستی 5تا تشریحی که کسی رو ندیدم تشریحی ها رو نوشته باشه

آره اتفاقا به دوستم میگفتم حداقل دختر بغل دستمون میشست ما که درس رو بلد نبودیم حداقل اونارو می دیدیم دلمون باز میشد روحیه میگرفتیم

شانسو داشته باش ترم پیش اندیشه 100برگ بود این ترم شد 230برگ.ترم پیش دختر و پسر امتحان میدادن الان جدا کردن.خب بگین نمیخواین مدرک لیسانس رو بدین دیگه این کارا چیه!!!
    Last edited by hp722; 05-01-2013 at 22:18.

11. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نه در حد تیم ملی زودآباد کرج
    25تا تستی 5تا تشریحی که کسی رو ندیدم تشریحی ها رو نوشته باشه

آره اتفاقا به دوستم میگفتم حداقل دختر بغل دستمون میشست ما که درس رو بلد نبودیم حداقل اونارو می دیدیم دلمون باز میشد روحیه میگرفتیم

شانسو داشته باش ترم پیش اندیشه 100برگ بود این ترم شد 230برگ.ترم پیش دختر و پسر امتحان میدادن الان جدا کردن.خب بگین نمیخواین مدرک لیسانس رو بدین دیگه این کارا چیه!!!
    اگه امتحاناهای ما هم تفکیکی باشه من به نشانه ی اعتراض برگه سفید تحویل میدم آخه چه وضعشه . مگه میشه دختر و پسرا رو از هم جدا کرد
    پس با این حساب این درسو افتادی . البته خدارو چه دیدی شاید هر25 تا تست رو درست زدی ( کلید اسرار )

13. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

حالا 3شنبه امتحان فارسی دارم.باید بشینم اونو بخونم.خودخوان هم هست

امروز رفتم دانشگاه.زود رفته بودم و یه گوشه نشستم.بعد چندتا از دخترای کلاس که داشتن رد میشدن منو دیدن و اومدن کلی تشکر میکنن ازم منم موندم خدا اینا چرا اینجوری میکننبعد یکیشون برگشت گفت ممنون من 6گرفتم زبان رو تازه 2زاریم افتاد که تقلب کردن از من و من بهشون رسونده بودم.بعد یکم گذشت دوستام اومدن و یکیش میگه دمت گرم رسوندی 6 گرفتم.من موندم همه از من تقلب کردن استاد بهشون داده 6 ولی به خود من داده 5 و نیم.الله اعلم

15. 2 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

حالا 3شنبه امتحان فارسی دارم.باید بشینم اونو بخونم.خودخوان هم هست

امروز رفتم دانشگاه.زود رفته بودم و یه گوشه نشستم.بعد چندتا از دخترای کلاس که داشتن رد میشدن منو دیدن و اومدن کلی تشکر میکنن ازم منم موندم خدا اینا چرا اینجوری میکننبعد یکیشون برگشت گفت ممنون من 6گرفتم زبان رو تازه 2زاریم افتاد که تقلب کردن از من و من بهشون رسونده بودم.بعد یکم گذشت دوستام اومدن و یکیش میگه دمت گرم رسوندی 6 گرفتم.من موندم همه از من تقلب کردن استاد بهشون داده 6 ولی به خود من داده 5 و نیم.الله اعلم
    واسه ی فارسی به جزئیات زیاد توجه کن . نمونه سوال دوره های قبل رو هم مرور کنی خیلی کمکن میکنه ....

آره این اتفاقات تو مدرسه زیاد برام میفتاد ... خودم به دوستام میرسوندم ، اونا میشدن 18 من میشدم 15 :| ...... تو دانشگاه هم که سر امتحان پایانی زبان خارجه بود ... اینقدر سخت بود که همه از ترس زرد کرده بودن اما من خوب خونده بودم .... به دخترای پشت سریم گفتم اونا قبول شدن اما دوستای دیگشون که نزدیک من نبودم افتاده بودن ترم بعدش سر کلاس هی میگفتن آقا دمت گرم ، که رسوندین ....

17. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

منم ترم 3 هستم و فعلا سه روزه داريم ساختمان داده ميخونيم :دي
    اين ذخيره هم خيلي درس خوبيه! من قبل اينكه بخونمش هي ازش ميترسيدم ميگفتم كي ميخواد اينو پاس كنه ولي وقتي نشستم خوندمش ديدم تستاشو چقدر آسون ميدن! ميان ترمم كه 6 داده

ساختمان تا کجا خوندی ؟
    ذخیره که 7 بهمن امتحانش ... از الان خوندی ؟

چرا دختر هم اینجا داریم ... sansi خانم

امتحان مبانی دادم درحد.بعد امتحان هم دوستام هم دخترا جمع شدیم محض رضای خدا 1نفر قبول نمیشد
    از این ترم دانشگاه ما دختر و پسر رو جدا کرده واسه امتحان.من ترم اول هستم ولی دوستان میگفتن ترم های قبل باهم امتحان میدادن.برای بقیه هم همینطور شده؟
    نه والا این کارا دیگه واسه چیه ؟

19. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •