تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 905 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان سلمبرای مشکل آمپر آب، که میاد تا خانه 3و وقتی هم بره دما بالا و فن بزنه باز هم روی 3 هست. یعنی اصلا 4 نمیرهشاید اگر 1 ساعت رانندگی کنیم، فقط 1 بار بره روی خانه 4جدیدا این طور شدهامروز ان فشنگی اب که یک فیش داخلش هست رو در اوردم.مقاومتش وقتی ماشین خنک بود 297 اهم بود. روشن کردم هی مقاومتش کم شد تا دیگه نزدیک های 60 اهم رسیدوقتی فن روشن شد، دیدم 55 اهم رسیده و دیگه کمتر نشد و بعدش که فن خاموش شد رفت حدود 60 اهمیعنی تا 65 اهم سریع کم میشد.اما دیگه حدود 65 تا 60 کم نشد و حداکثر رسید به 55 اهم.این الان مشکل داره؟
    راستی سوکت سنسور آب رو هم که سوکت 2 سیم میخوره بهش باز کردم. دیدم خود سوکت و خود فشنگی مقدار خیس هست. طبیعی هست؟
    یا خراب هست و اب میده؟ الان من نمیدانم کدام یک خراب هست!اما فن روشن و خاموش میشه وقتی دما میره بالا.
    منتها نشانگر همیشه 3 هست
    سلام
    اگر فشنگی خیس هست پس یا شل بسته شده یا خرابه و نشتی داره . باید ببینین دقیقاً از کجاش آب میده . اگر از داخل هست پس مشکل داره . شاید با خشک کردنش و تمیز کردنش بشه با چسب دوقلو قوی درستش کرد
    اگر از پیچش هست پس شله
    در مورد دمای آب, ترموستات دما رو ثابت نگه میداره و نمیذاره بالا بره یا پائین بیاد
    اگر درجه ی 3 همون درجه ی نرمالِ آمپر هست پس مشکلی نداره
    مهم اینه که با گرمتر شدن موتور و یا روشن کردن کولر , فن روشن بشه
    اگر هوا خیلی گرم باشه و توی ترافیک باشین و یا کولر هم روشن کرده باشین دما از حد نرمال میره بالاتر که طبیعی هست اما اگر خیلی از حد نرمال میره بالاتر باید موقتاً کولر رو خاموش کنین تا موقع راه افتادن
    اگر بدون کولر توی ترافیک دما از حد نرمال خیلی میره بالاتر پس یا بیرون رادیاتور کثیفه یا خیلی از پره های روزنه های رادیاتور له شده یا آب معمولی توی رادیاتور هست یا آب کم هست یا آب معمولی توی رادیاتوره یا ترموستات استاندارد نیست یعنی مثلا باید 75 درجه باشه اما 82 نصب شده و یا موتور تنظیم نیست و گرمای زیاد تولید میکنه یا پروانه ی فن مشکل داره یا موتور فن مشکل داره و با سرعت کم میچرخه یا واتر پمپ پره هاش و خرده شده و کوچک شده و در دور آرام آب رو خوب به جریان درنمیاره

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیز سلام و وقت بخیر
    من رفتم امروز یک فشنگی حرارت خریدم. چون مقداری نشتی هم از فشنگی فن هم بود. دیگه کار رو یکسره کردم و یک فشنگی فن هم خریدم.
    هنوز نصب نکردم و هوا گرم هست و گذاشتم بعد از ظهر اما یک سوال:
    پارسال پیش همین فرد(یدکی سایپا) رفتم و گفتم فشنگی فن خراب شده و طرف سبز انداخته برای ما و مثل قدیم نیست . و اون موقع یک فشنگی مشکی داد و گفت ماشین شما زیمنس هست و باید مشکی بندازی
    امروز همین فرد کله سبز به ما داد. بهش گفتم این باید مشکی باشه،گفت کله سبز زدن(چینی هم هست) اما در اصل مقاومت ش ، مثل مشکی هست. و مشکلی نداره
    نظر دوستان چیه؟
    سلام
    دوستان امروز مجدد رفتم سوکت فشنگی آب رو باز کردم، دیدم داخل فشنگی خیس هست.
    الان هم کله سبز به ما داده ، یدکی سایپا. بعد هم میگه این همان مشکی هست این سری این طور زدن. میگه روش کد زده . همونه
    فشنگی فن که امروز خریدم. مقاومت ش حدودا 1800 اهم هست. اگر از دوستان کسی لطف کنه ، فشنگی کله مشکی نو داره، مقاومتش اندازه بگیره .. بینیم چقدر هست
    Last edited by Life24; 28-07-2015 at 16:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سریال روی جعبه فشنگی فن 524014 است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    عزیزان سنسور دمای اب پراید شرکتی با کد 524014 ایا مربوط به ساژم هست یا زیمنس؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان، دو سوال داشتم خدمتتون،
    1- بنده یه Infiniti i35 اتومات دارم که از اگزوزش دود سفید میاد بیرون،"دور اگزوز هم کمی خیس هستش"، همچنین آب رادیاتش هم هر یکی-دو ماه خالی میشه، میشه بفرمایید مشکل کجا می تونه باشه؟ ترک سیلندر یا سوختن واشر سرسیلندر؟ یا .....
    2- الان که تابستون هستش و تو اینجا دمـا به 34 درجه هم میرسه، من از روغن 10w-30 استفاده کردم، این کارم اشتباه بوده؟ .... ممنون
    Last edited by ali_yari5; 30-07-2015 at 13:29.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان، دو سوال داشتم خدمتتون،
    1- بنده یه Infiniti i35 اتومات دارم که از اگزوزش دود سفید میاد بیرون،"دور اگزوز هم کمی خیس هستش"، همچنین آب رادیاتش هم هر یکی-دو ماه خالی میشه، میشه بفرمایید مشکل کجا می تونه باشه؟ ترک سیلندر یا سوختن واشر سرسیلندر؟ یا .....
    2- الان که تابستون هستش و تو اینجا دمـا به 34 درجه هم میرسه، من از روغن 10w-30 استفاده کردم، این کارم اشتباه بوده؟ .... ممنون
    هر دو مورد سوختن واشر سرسیلندر و ترک خوردن سیلندر یا سرسیلندر باعث قاطی شدن آب و روغن میشه، اما الان چون آب و روغن هنوز قاطی نشده و فقط آب کم میکنه ممکنه به دلیل سوختن بخشی از واشر سرسیلندر باشه که در نزدیک دهانه یکی از سیلندرها رخ داده و آب فقط وارد همان سیلندر میشه و بخار میشه.

شمعها را باز کنید و ببینید کدام شمع و سیلندر دارای ذرات آب هست؟
    و البته بهترین راه بازکردن سرسیلندر هست که مشخص بشه مشکل از کجاست.
    دمای 34 درجه زیاد نیست و مشکلی نداره . از روغن توصیه شده کارخانه برای اتومبیل استفاده کنید.
    معمولا روغنهای 20W50 بیشترین کاربرد را در خودروهای سواری بنزینی دارن
    Last edited by camaro lt; 30-07-2015 at 22:36.

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان یک مشکل جدید:
    اگر یادتون باشه من واتر پمپ اب میداد و عوض کردم و ترموستات هم چون 3 سال کار کرده بود، با نو عوض کردم و همان 82 درجه فابریک انداختن روش.
    خوب مشکلی که بود (چند روز قبل هم بود)..اینکه امپر اب اکثرا روی 3 بود و روی 4 نمیرفت و در 3 سال اخیر این طور نبود.
    به هر حال داخل سنسور اب سر مشکی خیس بود . از یک جایی اب رفته بود و کار نداریم. امروز خشک کردمش کامل.
    حالا روشن کنم و دما که به نقطه ای برسه که باید فن روشن بشه، فن روشن میشه اما بعد دیگه فن خاموش نمیشه!
    فکر کنم فشنگی خلاص کرده درسته؟ اگر از رله بود. باید موقع خنکی هم فن کار میکرد که این طور نیست

یعنی الان خنک هست . روشن کنم فن یکسره نیست. وقتی یکبار فن بزنه. دیگه خاموش نمیشه. فکر کنم سنسنور دمای اب دستور نمیده که خاموش بشه فن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لازم به ذکر است که اتصال بدنه روی گیربکس و بدنه رو تمیز و محکم کردم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تکراری . لطفا حذف شود . .......................,,
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-08-2015 at 14:02.

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلامدوستان یک مشکل جدید:اگر یادتون باشه من واتر پمپ اب میداد و عوض کردم و ترموستات هم چون 3 سال کار کرده بود، با نو عوض کردم و همان 82 درجه فابریک انداختن روش.خوب مشکلی که بود (چند روز قبل هم بود)..اینکه امپر اب اکثرا روی 3 بود و روی 4 نمیرفت و در 3 سال اخیر این طور نبود.به هر حال داخل سنسور اب سر مشکی خیس بود . از یک جایی اب رفته بود و کار نداریم. امروز خشک کردمش کامل.حالا روشن کنم و دما که به نقطه ای برسه که باید فن روشن بشه، فن روشن میشه اما بعد دیگه فن خاموش نمیشه!فکر کنم فشنگی خلاص کرده درسته؟
    اگر از رله بود. باید موقع خنکی هم فن کار میکرد که این طور نیست
    یعنی الان خنک هست . روشن کنم فن یکسره نیست. وقتی یکبار فن بزنه.
    دیگه خاموش نمیشه. فکر کنم سنسنور دمای اب دستور نمیده که خاموش بشه فن
    سلام

ممکنه رله مشکل داره و قطع نمیکنه
    وقتی فن روشن میشه رله ی فن رو همون موقع بردارین . باید فن فوراً خاموش بشه
    رله ی فن رو با یک رله ی دیگه که شبیه خودش هست (توی جعبه فیوز ) عوض کنین
    اگر مشکل حل شد پس پلاتین توی رله نیچسبیده و کنده نمیشده . رله رو باز کنین و پلاتینش رو با سمباده ی نرم تمیز کنین
    اگر با تعویض رله هم مشکل حل نشد پس به احتمال زیاد سنسور آب مشکل داره
    موقع کار کردن فن , میتونین یک تکه یخ بچسبونین به قسمت فلزی سنسور . اگر فن خاموش شد پس سنسور حساسیتش کم شده

شاید هم شما اشتباه میکنین و رله و سنسور سالمه و به دلیلی دیگه مثل کثیفی بیرون رادیاتور یا وجود آب معمولی در سیستم یا رسوبات زیاد توی سیستم که باعث حرکت کند آب میشه

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •