تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 691 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه hi byee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درود
    لطفا لینک دانلود اپدیت سمیز 3 رو بدین که بتونم پک هارو نصب کنم؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درود
    لطفا لینک دانلود اپدیت سمیز 3 رو بدین که بتونم پک هارو نصب کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی هر پچ که بری لینک دانلودش رو هم از خود سایت EA داده .

البته من میگم بهتره چند وقت صبر کنی تا کلا نسخه 4 بیاد

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی هر پچ که بری لینک دانلودش رو هم از خود سایت EA داده .

نسخه چهار کی میاد

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ببخشید لینک کرک اپدیت 1.66 خرابه

داره خودمونی میشه hi byee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من متوجه شدم که سیمزم کرک razor 1911 نداره
    چی کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Transporter2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من یه مشکلی دارم. وقتی اکسپنشن پک Generations رو نصب می کنم وارد بازی که میشم با این پیغام مواجه میشم: "کارت گرافیک شما در دیتابیس موجود نمی باشد."
    وقتی هم که وارد نقشه شهر میشم تا بتونم خانواده جدید بسازم و خونه انتخاب کنم نقشه خوب رندر نمیشه و بیشتر نقشه سیاه هست و آبجکت ها مشخص نیست. این فقط زمانی رخ میده که فقط Generations رو نصب کنم با بقیه اکسپنشن پک ها مشکلی نداره. در ضمن قبلا این اکسپنشن پک رو داشتم و بازی هیچ مشکلی نداشته. چی کار باید بکنم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام. بعضی موقع ها یه دزد میاد و 1یا2 تا از وسایل خانه ام رو می دزده و می ره هر کاری می کنم نمی توانم جلویش را بگیرم اگه می تونین کمکم کنین. ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

سلام. بعضی موقع ها یه دزد میاد و 1یا2 تا از وسایل خانه ام رو می دزده و می ره هر کاری می کنم نمی توانم جلویش را بگیرم اگه می تونین کمکم کنین. ممنون می شم
    این دزد نیس مامور
    باید از تو صندوق پستی پول بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

لینکو درست نمیکنین؟ 03

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من متوجه شدم که سیمزم کرک razor 1911 نداره
    چی کنم؟
    خوب یه کرک دیگه نصب کن

سلام دوستان. من یه مشکلی دارم. وقتی اکسپنشن پک Generations رو نصب می کنم وارد بازی که میشم با این پیغام مواجه میشم: "کارت گرافیک شما در دیتابیس موجود نمی باشد."
    وقتی هم که وارد نقشه شهر میشم تا بتونم خانواده جدید بسازم و خونه انتخاب کنم نقشه خوب رندر نمیشه و بیشتر نقشه سیاه هست و آبجکت ها مشخص نیست. این فقط زمانی رخ میده که فقط Generations رو نصب کنم با بقیه اکسپنشن پک ها مشکلی نداره. در ضمن قبلا این اکسپنشن پک رو داشتم و بازی هیچ مشکلی نداشته. چی کار باید بکنم؟؟
    معمولا این مشکل زمانی پیش میاد که توی دیتابیس ورژن بازی کارت گرافیک شما وارد نشده ( یعنی کارت گرافیک پس از انتشار نسخه Expansion pack عرضه شده )
    برای جلوگیری از این گونه مشکلات پس از نصب نسخه Base یا همون نسخه اصلی شما آخرین آپدیت موجود رو دانلود و نصب کنین ( یا سعی کنین آخرین Expansion Pack موجودو نصب کنین خودش اتوماتیک بازی رو آپدیت می کنه ) . سپس به نصب سایر Expansion pack ها بپردازین .

مثال :‌ فرض کنیم من Expansion pack های زیر رو دارم و نمی خوام فایل جدیدی رو هم دانلود کنم :
    late night , world advanture , generations , pets , island paradice , supernaturals .

خوب ترتیب نصب باید به این صورت باشه : اول نسخه اصلی . سپس آخرین Expansion pack که عرضه شده و دارم ( در مثال الان Island paradice دیرتر از همه عرضه شده ) . سپس بقیه به هر ترتیبی که دوس داشتین .

معمولا دو نفر به وسایل شما دستبرد می زنن :
    ۱ - دزد محترم ! که همیشه زحمت می کشن شبا تشریف میارن . قبل ورودش هم همیشه یه آهنگ پخش می شه . موقعی می تونین با دزد مقابله کنین که ۱ - خونه باشین ۲ - از نظر قدرت بندی زورتون به دزد بچربه ۳- دزد محترم در حال ترک محل نباشه .

برای جلوگیری از دزدی سیستم ضد سرقت جلوی تمام در های ورودی نصب کنین و یا اگر Pets دارین زمان خواب سگ رو طوری تعیین کنین که شبا بیدار بمونه
    اگر هم سریع موقع پخش آهنگ از خواب بیدار بشین شانستون بیشتره که با پلیس تماس بگیرین .

۲ - روز ها هم یکی هست اگر چند روز از نپرداختن مالیاتتون بگذره از ستاد تشریف میاره !!! چند تا از وسایلاتونو به عنوان جریمه ور می داره .

لینکو درست نمیکنین؟ 03
    لینک ها قدیمی هستند . باید یا از تورنت دانلود کنین یا خودتون مستقیم سازی کنین یا از بازار بخرین

سخه چهار کی میاد
    دو ماه دیگه

یه جور دوستان صحبت می کنند انگار سیمز یه نرم افزار مثل آفیس و این جور چیزاست تا ورژن جدیدش اومد ورژن قبلی میره تو اعماق تاریخ .

۱ - مثلا اگر صبر کنن چی می شه ؟
    ۲ - یعنی حالا که مثلا Need for Speed سری جدید اومده ملت نباید سری های قدیمو بازی کنند ؟
    ۳ - اگر 4 هم بیاد اول کار بدون Expansion pack میاد . هنوز سیمز 2 با قدیمی بودنش به خاطر Expansion pack های منحصر به فردش طرفدارا خاص خودش رو داره و خیلی از چیزا که تو Sims 2 هست تو Sims 3 نیست .( EA نمیاد تمام قابلیت های Sims های قبلی رو به ورژن های جدبد استفاده کنه .
    Last edited by Public Enemy; 11-06-2014 at 15:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •