تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 1081 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با درود

من این نرم افزار رو نصب کردم

Kaspersky.Internet.Security.2010.v9.0

ولی توی بخش راهنمایی ها آموزشی رو برای وارد کردن کلید ها پیدا نکردم. چگونه می تونم برای این نسخه از نرم افزار کلید وارد کنم؟
    در این قسمت وارد بشید

روش فعالسازی نرم افزار:
    برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد.

key هارو هم دوستان در همین انجمن قرار داده اند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ببخشيد چه جوري ميتونم پوشه آبديتهاي كاسپر 2009 را جابجا كنم تا بعدا دوباره از اول نخوام آبديت كنم در ضمن من از تريال استفاده ميكنم كه بعد يكماه با كرك كردن آن دوباره يكماه تريال فعال ميشه ايا بعد از هربار كرك بايد از اول آبديت كنم يا آبديتها باقي ميمونه ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ببخشيد چه جوري ميتونم پوشه آبديتهاي كاسپر 2009 را جابجا كنم تا بعدا دوباره از اول نخوام آبديت كنم در ضمن من از تريال استفاده ميكنم كه بعد يكماه با كرك كردن آن دوباره يكماه تريال فعال ميشه ايا بعد از هربار كرك بايد از اول آبديت كنم يا آبديتها باقي ميمونه ممنون

این تاپیک رو بخون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه اپدیتی کردین اگه ویندوز رو عوض نکنین و یا پاک نکنید برنامه رو باقی میمونه

استفاده از key معتبر هم خوبه ها میتونی استفاده کنی.

موفق باشید

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    من صفحه اول را خواندم اما يك چيز را نفهميدم و اون اينكه فايل آپديت بصورت افلاين را از كجا بايد دانلود كنم

مثلا براي نورتون من از سايت زير فايل را دانلود ميكردم و بعد انرا اجرا و نورتون اپديت ميشد اما براي كسپر چجوريه

کد:

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما اگر ورژن خوبی از 2010 رو نصب کرده باشید و اکتیو کرده باشید همیچن مشکلی نباید پیش بیاد.
    ورژن جدید این محصول 9.0.0.736 هست که هیچ مشکلی نداره و هم در ویندوز7 کار میکنه. هیچ وقت هم کرکی برای کسپر اجرا نکنید که خرابش میکنه. با یک key سالم و معتبر اکتیوش کنید.

اگر تمام موارد سالم و درست اجرا کردین شاید مشکل از ضعیف بودن سیستم مورد نظر هست. کسپرسکی علاوه اون امنیت تضمین شده ای که میده به سیستم ' نیاز به سیستم مناسب داره.
    اکثرا روی سیستم هایی که ضعیف هستن کسپرسکی رو نمیرزند.

(در آخر این مورد رو هم بگم که رد کردن کانکشن به اینترنت و هنگ کردن سیستم در این موارد خودش نشان دهنده یک ویروس و برنامه مخرب هست )

ممنونم بابت جواب دادن
    من الان نود 32 رو نصب کردم و از نظر اتصال به اینترنت هیچ مشگلی ندارم حتی وقتی اسکن هم میکنم ویروسی پیدا نمیکنه حتی با آنتی ویروس آنلاین prevx هم چیزی پیدا نمیشه کسپر 2007 که روی سیستمم نصب بود هیچ مشگلی نداشت ولی وقتی 2010 رو نصب کردم اینطوری شد وقتی که کانکت اینترنت رو میزنم کامپیوترم هنگ میکنه حتی ماوس هم حرکت نمیکنه که باید از پایین ریستارت کنم الان نود 32 نصبه آپدیت هم هست ولی زیاد راضی نیستم سرعت رو میاره پایین از کسپر خیلی راضی بودم و اگه بتونم کسپر رو نصب کنم حاضرم دوباره کسپر رو نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه بتونید بگید که کامپیوترم ویروسی هستش چطوری پیدا کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ممنونم بابت جواب دادن
    من الان نود 32 رو نصب کردم و از نظر اتصال به اینترنت هیچ مشگلی ندارم حتی وقتی اسکن هم میکنم ویروسی پیدا نمیکنه حتی با آنتی ویروس آنلاین prevx هم چیزی پیدا نمیشه کسپر 2007 که روی سیستمم نصب بود هیچ مشگلی نداشت ولی وقتی 2010 رو نصب کردم اینطوری شد وقتی که کانکت اینترنت رو میزنم کامپیوترم هنگ میکنه حتی ماوس هم حرکت نمیکنه که باید از پایین ریستارت کنم الان نود 32 نصبه آپدیت هم هست ولی زیاد راضی نیستم سرعت رو میاره پایین از کسپر خیلی راضی بودم و اگه بتونم کسپر رو نصب کنم حاضرم دوباره کسپر رو نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه بتونید بگید که کامپیوترم ویروسی هستش چطوری پیدا کنم؟

نخیر. حالا که میگید وقتی نود32 آپدیت کردین و مشکل کانکشن ندارید و هیچ ویروسی هم پیدا نمیکنه نود به نظر من یعنی سیستم شما ویورسی نیست. همونطور که گفتم شاید کسپر 2010 به سیستم شما نمی خوره. اما اینم بگم که نود32 یکی از آنتی ویروس هایی هست که سرعت سیستم رو خیلی کم می گیره. اگر هم معروف شده به خاطر در گیر نکردن سیستم هست.

از بابت سیستم هم مطئن باشید ویروس نیست اگر الان مشکل ندارید.

به هر حال اگر میخواهید کسپرسکی رو امتحان کنید بازم. میتونید اخرین ورژن رو از خود سایت کسپرسکی

کد:
    دانلود کنید. بعد از ورود به سایت روی قسمت تریال ورژن کلیک کنید از اونجا خود برنامه رو دانلود کنید و با key هایی که دوستان میدن و یاسایت های دیگه اکتیو کنید و اپدیت.

موفق باشید

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

سلام
    من صفحه اول را خواندم اما يك چيز را نفهميدم و اون اينكه فايل آپديت بصورت افلاين را از كجا بايد دانلود كنم

مثلا براي نورتون من از سايت زير فايل را دانلود ميكردم و بعد انرا اجرا و نورتون اپديت ميشد اما براي كسپر چجوريه

کد:

برای آپدیت افلاین کسپرسکی میتونید از یک سایت دانلود مثل سافتگذر استفاده کنید.

کد:
    کد:

7. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

Safe Run Shared Folderکه توی My Computer هست برای چیه؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

Safe Run Shared Folderکه توی My Computer هست برای چیه؟!

برای جابه جایی مطئن فایل بین یوزر ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض آپديت جديد آنتي ويروسKaspersky Internet Security 2010 Offline Update 2010-03-06

آپديت جديد آنتي ويروس Kaspersky Internet Security 2010 Offline Update 2010-03-06
    Kaspersky Internet Security 2010 Offline Update 2010-03-06

می دانید که نسخه های 2010 محصولات Kaspersky را نمی توان از طریق فایل به روز کرد. در واقع شرکت Kaspersky این امکان را در نسخه های 8 به بالا غیر فعال کرده است. فایلهای Updateی هم که از طریق سایت این شرکت قابل دانلود است نسخه های 7 را به روز می کند.

روش به روز رسانی:
    1- ابتدا فایل دانلود شده را اجرا و آن را از حالت فشرده خارج می کنید. به داخل فولدر باز شده می روید و به فولدر KIS9Update می رسید.
    2- این فولدر را در مسیری مانند ریشه درایو C کپی می کنید.
    3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings ‌و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.
    4- بر روی Add‌کلیک کرده و فولدر KIS9Update که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
    5- گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
    6- دوباره OK را بزنید.
    7- به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
    نکات:
    1- این فایل بر روی نسخه Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0459 تست شده است و ممکن است بر روی نسخه های بالاتر و البته 2010 نیز کار کند.
    2- این روش Update‌ از بلک لیست (Blacklist) شدن کلید (Key) ها جلوگیری نمی کند و نیاز شما را به Key‌ جدید برطرف نمی کند.
    3- تنظیمات را می توانید در تصویر بزرگ برنامه ببینید.
    4- فایل تا حداکثر ممکن فشرده شده است.
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید اگه تکراریه این پیغام Network Attack Blocker دقیقا چیه ، چرا جدیدا اینقد زیاد شده ، خیلی زیاد ؟!!

خطرناکه؟!

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •