ممنونم بابت جواب دادن
من الان نود 32 رو نصب کردم و از نظر اتصال به اینترنت هیچ مشگلی ندارم حتی وقتی اسکن هم میکنم ویروسی پیدا نمیکنه حتی با آنتی ویروس آنلاین prevx هم چیزی پیدا نمیشه کسپر 2007 که روی سیستمم نصب بود هیچ مشگلی نداشت ولی وقتی 2010 رو نصب کردم اینطوری شد وقتی که کانکت اینترنت رو میزنم کامپیوترم هنگ میکنه حتی ماوس هم حرکت نمیکنه که باید از پایین ریستارت کنم الان نود 32 نصبه آپدیت هم هست ولی زیاد راضی نیستم سرعت رو میاره پایین از کسپر خیلی راضی بودم و اگه بتونم کسپر رو نصب کنم حاضرم دوباره کسپر رو نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه بتونید بگید که کامپیوترم ویروسی هستش چطوری پیدا کنم؟
نخیر. حالا که میگید وقتی نود32 آپدیت کردین و مشکل کانکشن ندارید و هیچ ویروسی هم پیدا نمیکنه نود به نظر من یعنی سیستم شما ویورسی نیست. همونطور که گفتم شاید کسپر 2010 به سیستم شما نمی خوره. اما اینم بگم که نود32 یکی از آنتی ویروس هایی هست که سرعت سیستم رو خیلی کم می گیره. اگر هم معروف شده به خاطر در گیر نکردن سیستم هست.
از بابت سیستم هم مطئن باشید ویروس نیست اگر الان مشکل ندارید.
به هر حال اگر میخواهید کسپرسکی رو امتحان کنید بازم. میتونید اخرین ورژن رو از خود سایت کسپرسکی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کنید. بعد از ورود به سایت روی قسمت تریال ورژن کلیک کنید از اونجا خود برنامه رو دانلود کنید و با key هایی که دوستان میدن و یاسایت های دیگه اکتیو کنید و اپدیت.
موفق باشید
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
سلام
من صفحه اول را خواندم اما يك چيز را نفهميدم و اون اينكه فايل آپديت بصورت افلاين را از كجا بايد دانلود كنم
مثلا براي نورتون من از سايت زير فايل را دانلود ميكردم و بعد انرا اجرا و نورتون اپديت ميشد اما براي كسپر چجوريه
کد:
برای آپدیت افلاین کسپرسکی میتونید از یک سایت دانلود مثل سافتگذر استفاده کنید.
کد:
کد: