تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 1045 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها ممنون میشم کمکم کنید
    من یه متن دارم می خوام یکی 2 تا از صفحه ها از حالت عمودی بصورت افقی دربیاد ولی بقیه صفحه ها همونطوری حالت عمودی داشته باشن می تونم بپرسم به چه شکلی می تونم اینکارو انجام بدم؟فرقی واسم نداره توی ورد 2003 یا 2007 چون هردوش رو سیستمم نصبه

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من می خواستم با استفاده از ورد 2010 پاورقی ایجاد کنم ولی پاورقی که می زارم سمت راست هستش چجوری می تونم ببیرشم سمت چپ؟
    سلام.

متنی رو که نوشتی به عنوان پاورقی رو انتخاب سپس Ctrl+Shift سمت چپ و Ctrl+L رو بزن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . من چند تا مشکل دارم توی ورد 2010 . ممنون میشم راهنماییم کنید

1 - چه طور می شه تو یه جدول بعضی از خونه هاش رو توش به صورت عمودی بنویسیم ؟(جدول و نوشته های توی اون افقی هستند تنها چند تا از ستون هاش رو می خوام توش عمودی بنویسم )
    2 - قاعدتا دیدید که توی مقاله ها زیر شکل ها و جلوی فرمول ها شماره ی شکل و شماره ی فرمول رو می نویسند و هر جا که لازم هست به اون شکل یا فرمول اشاره کنند از اون شماره ها استفاده می کنند مثلا می گند شکل 1 یا ....
    چه طور می شه کاری کردی که وقتی مثلا توی متن 200 صفحه ای جایی گفته شکل شماره ی 5 من بخوام سریع برم و این شکل رو ببینم روی همون متن شکل شماره ی 5 کلیک کنم و خود ورد اون صفحه از متن رو که توش همون شکل هست رو نشون بده ؟( در واقع یه جور لینک دادن باشه )
    3 - مثل بالا که گفتم برای شکل ها و فرمول ها و امثال اونا مثل جداول شماره گذاری میشه می خوام کاری کنم . مثلا من متنی تایپ کردم و توی اون متن تعداد فرمول توش نوشتم و شماره گذاری کردم و از این شماره ها توی متن برای ارجاع به فرمول ها استفاده کردم فرض کنید تعداد فرمول ها شده 50 تا . حالا می خوام مثلا 3 تا از این فرمول ها رو حذف کنم . به صورت معمول باید تمام شماره گذاری ها رو تغییر بدم ( اگر فرمول های اول باشه که پدر آدم در می یاد ) . چه طور می شه کاری کرد که خود به خود شماره ها اصلاح بشند . مثلا فرمول 30 رو حذف کردم بنابراین فرمول شماره ی 31 خود به خود بشه 30 و به همین ترتیب تا آخر . مخصوصا می خام که تمامی شماره هایی که از فرمول ها توی متن استفاده شده نیز اونها هم اصلاح شوند .

با تشکر . می دونم زیاد شد اما ممنون میشم راهنماییم کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . من چند تا مشکل دارم توی ورد 2010 . ممنون میشم راهنماییم کنید

1 - چه طور می شه تو یه جدول بعضی از خونه هاش رو توش به صورت عمودی بنویسیم ؟(جدول و نوشته های توی اون افقی هستند تنها چند تا از ستون هاش رو می خوام توش عمودی بنویسم )
    2 - قاعدتا دیدید که توی مقاله ها زیر شکل ها و جلوی فرمول ها شماره ی شکل و شماره ی فرمول رو می نویسند و هر جا که لازم هست به اون شکل یا فرمول اشاره کنند از اون شماره ها استفاده می کنند مثلا می گند شکل 1 یا ....
    چه طور می شه کاری کردی که وقتی مثلا توی متن 200 صفحه ای جایی گفته شکل شماره ی 5 من بخوام سریع برم و این شکل رو ببینم روی همون متن شکل شماره ی 5 کلیک کنم و خود ورد اون صفحه از متن رو که توش همون شکل هست رو نشون بده ؟( در واقع یه جور لینک دادن باشه )
    3 - مثل بالا که گفتم برای شکل ها و فرمول ها و امثال اونا مثل جداول شماره گذاری میشه می خوام کاری کنم . مثلا من متنی تایپ کردم و توی اون متن تعداد فرمول توش نوشتم و شماره گذاری کردم و از این شماره ها توی متن برای ارجاع به فرمول ها استفاده کردم فرض کنید تعداد فرمول ها شده 50 تا . حالا می خوام مثلا 3 تا از این فرمول ها رو حذف کنم . به صورت معمول باید تمام شماره گذاری ها رو تغییر بدم ( اگر فرمول های اول باشه که پدر آدم در می یاد ) . چه طور می شه کاری کرد که خود به خود شماره ها اصلاح بشند . مثلا فرمول 30 رو حذف کردم بنابراین فرمول شماره ی 31 خود به خود بشه 30 و به همین ترتیب تا آخر . مخصوصا می خام که تمامی شماره هایی که از فرمول ها توی متن استفاده شده نیز اونها هم اصلاح شوند .

با تشکر . می دونم زیاد شد اما ممنون میشم راهنماییم کنید .
    اولیش رو فهمیدم برای بقیش کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ma-bah; 15-10-2011 at 18:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض اعمال نشدن فونت و سایز در ماکرو

یک مشکل با ماکرو نویسی در ورود 2010 دارم و اون اینکهم یخواهم برای عبارت های یکسان و نامها یکسان که در متن استفاده می کنم یک ماکرو درست کنم و یک شورت کارت براش ایجاد کنم من اینکارو انجام می دم و شورت کات هم بهش اضافه می کنم ولی در سند جدید که می خواهم استفاده کنم وقتی از وامرو استفاده می کتم متن مورد نظر رو ایجاد می کنه ولی فونتی رو که من موقع درست کردم ماکرو داده بودم اعمال نمی کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by magid; 16-10-2011 at 09:24. دليل: اضافه کردن عکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم،با جستجو چیزی دستگیرم نشد
    وقتی متنی رو کپی میکنم (مثلا ازاینترنت ) توی word ،چند کلمه اخر جمله رو اول جمله مینویسه
    لطفا بهم بگین چی کار کنم که درست شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم،با جستجو چیزی دستگیرم نشد
    وقتی متنی رو کپی میکنم (مثلا ازاینترنت ) توی word ،چند کلمه اخر جمله رو اول جمله مینویسه
    لطفا بهم بگین چی کار کنم که درست شه
    شما می تونی متن رو ابتدا توی notepad کپی کنی و بعد اون رو از notpad بیاری توی word
    یا می تونی از از تنظیمات Past option خود word استفاده کنید وقتی متنی رو توی ورد کپی می کنی کی گزینه کوچک انتهای متن past شده نمایش داده می شه شما وقتی گزینه keep test only رو انتخاب کنید متن بدون هیچ استایلی نشون داده می شه و مشکل شما هم بر طرف می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه IranApadana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

درود به همه دوستان
    موقع پرینت همیشه یک صفحه اضافه پرینت میگیره که شامل یک سری توضیحات در مورد ایجاد کننده فایل و... هست.
    مثل فکس که یک گزارش میده...
    آدرس یک فایل رو هم میده که داخل User ، Application Data ، Microsoft.... و یک فایل تمپلیت بنام Normal ایجاد کرده...
    من پاکشم کردم اما بازم....
    حتی آفیس رو دوباره هم نصب کردم اما..
    فقط برای ورد این اتفاق می افته
    ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه IranApadana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

درود به همه دوستان
    موقع پرینت همیشه یک صفحه اضافه پرینت میگیره که شامل یک سری توضیحات در مورد ایجاد کننده فایل و... هست.
    آدرس یک فایل رو هم میده که داخل User ، Application Data ، Microsoft.... و یک فایل تمپلیت بنام Normal ایجاد کرده...
    ممنون میشم راهنمایی کنید

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

درود به همه دوستان
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    شاید مشکل این باشه:
    بر روی Office button در بالا سمت چپ کلیک و word options رو انتخاب کن.
    بر روی Display کلیک کن.
    انتخاب Show all formatting marks
    و دقت کن print document properties انتخاب نشده باشه.

اگه نشد یه نگاه به properties خود پرینتر بنداز.
    شاید مشکل اونجا باشه.

11. این کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •