کی اقدام به خرید کنیم خودروهارو مدل 91 میزنن؟؟؟نه ایران خودرو از این هنر ها نداره.
خیلی کار انجام بدن اینکه مدت اقساط شاید طولانی تر بشه
و خودروها رو با مدل 91 تحویل بدن. همین.
کی اقدام به خرید کنیم خودروهارو مدل 91 میزنن؟؟؟نه ایران خودرو از این هنر ها نداره.
خیلی کار انجام بدن اینکه مدت اقساط شاید طولانی تر بشه
و خودروها رو با مدل 91 تحویل بدن. همین.
سال گذشته که از دهه فجر شروع شد
امسال هم باید تا دهه فجر صبر کنید ببینید چی میشه
سلام بهترین موقع برای خرید ماشین چه ماهی هست ایا بهمن خوبه میخوام یه پراید 131 sl بگیرم بودجه کمه 6 تومنه مجبورم باقیشو چک بدم کار کرده این ماشین چند میارزه ؟این مدل بدرد میخوره یا صبا بگیرم 131 بهتره یا 132؟
قیمت صفرش چنده؟
پراید 131 SL مدل 90 قیمت 8831000 تومان
پراید 131 SX مدل 90 قیمت 9100000 تومان
با 6 میلیون تومان نمیتونید کارکرده پراید های X100 رو انتخاب کنید
باید مدل های 87 یا 88 رو انتخاب کنید.
من بیشتر کارم با ماشین داخل شهری هست سری SX میفرمایید مناسبتره بخاطر فرمان هیدروالیک
حال اگه کارکرده SX گیرم نیمود SL بگیرم چطوره چون یه کار کرده 7500 میلیون تو نمایشگاه آشنا ها هست؟ضمنه سری SX خیلی کمه یا من ندیدم
اتفاقا سری SX خیلی پرفروش تره نسبت به SL
اگر SL رو قیمت 7.5 میلیون تومان میگن خیلی مناسبه
لطفا بفرمائید در 131 sx از لحاظ امنیتی چه تغییراتی صورت گرفته است و چقدر در ارتقاء ایمنی نسبی این ماشین موثر است با تشکر
تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه جورايي فوري يكي كمك فكري بهم بده پرايد صفر بگيرم؟ ( اگه بگيرم چه مدليش تك سوز يا دوگانه سوز و چرا؟ ) يا اينكه مثلا پژو 206 يا 405 كار كرده بگيرم؟
هركي يه چيزي ميگه . ترو خدا هركي كارشناس تره جواب بده . ممنون![]()
دوست عزیز منم تاپیک رو دیده بودم اما نمی خواستم 18 صفحه رو بخونم تا تغییرات امنیتی رو بدست بیارم. ضمنا تو این نوع تاپیکها متاسفانه یک جمع بندی نهایی بعضا وجود ندارد و خودروسازی کشور هم که به هم ریخته است و هی تغییرات میاد لذا می خواستم تغییران نهایی تا امروز رو بدونم. اگر در چند سطر بنویسید کافیه و فکر نمی کنم با این تاپیک هم بی ارتباط باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)