شما روی گزینه compelet recovery بیاین زیرش مینویسه برای پارتیشن هایی که raw شده از همون complete recovery استفاده کنید و برای اینکار همونطور که گفتم حجم اضافه میخواین و روی همون پارتیشن نمیشه اطلاعات رو ریخت
شما روی گزینه compelet recovery بیاین زیرش مینویسه برای پارتیشن هایی که raw شده از همون complete recovery استفاده کنید و برای اینکار همونطور که گفتم حجم اضافه میخواین و روی همون پارتیشن نمیشه اطلاعات رو ریخت
دوستان این ارور برای چی هست؟چطور برطرفش کنم؟
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
کی و کجا این ارور میاد ؟
چند پست قبل تر گذاشتم تصویرشو،ببخشید با گوشی موبایل هستم نمیتونم دوباره بذارمش
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
درود بر اساتید گرامی
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی Buffalo HD-PZ1.0U3B دارم که چند روز پیش از ارتفاع 1.5 متری افتاد روی سطح سخت (سنگ)!
چند دقیقه بعد افتادن وصل کردم به سیستمم بدون هیچ مشکلی و مثل همیشه اومد بالا!بعد که خواستم Eject کنم میگفت که از هاردتون داره استفاده میشه و Eject نمیشه! منم چون عجله داشتم بدون Eject کردن از سیستم جداش کردم!
بعد چند ساعت وقتی به سیستم زدم دیدم بالا نمیاد. وقتی کلیک میکنم میگه باید فرمت بشه و وقتی کنسل میکنم این پیغامو میده
Location is not available
I:\ is not accessible.
Data error (cyclic redundancy check).
البته یکبارم اینطوری شده بود که با فرمت کردن درست شد ولی ایندفعه نمیخوام فرمت بشه!
به نظر شما این مشکل مربوط به ضربه میشه یا اون شوکی که بهش دادم؟
با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم و این آمارو نشون داد
و مشکل اینجاست که میخواد بد سکتور هارو فیکس کنه میگه این نسخه دِمو و باید فول ورژن نصب کنید در صورتی که نرم افزارو کرک کردم و ظاهرا مشکلی نداره!
و بعد اینکه آپدیت 2013 این برنامه اومده و به گفته خود سایت سازنده خیلی از باگ هارو فیکس کرده ولی متاسفانه کرک این برنامه هنوز نیومده!
بعد اینکه با یک نرم افزار دیگه آشنا شدم Repair Harddisk Bad Sector Pro 2009 که اینو با سی دی رایت کردم و وقتی بوت میکنم بعد انتخاب یک گزینه یه محیط داس میاد و نمیدونم چی باید وارد کنم!
و وقتی از تو ویندوز میخوام اجراش کنم این پیغامو میده
The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده یکم طولانی شد
در کل اینکه آیا میشه به نتیجه رسید؟ یا اینکه فرمت کنم و 500 گیگ اطلاعاتم خیلی شیک و مجلسی بپره؟
بعد اینکه هاردم گارانتی داره.بدم خودشون تعمیر کنن؟
اون مشکل فرمت شدن به دلیل ضربه نیست و به احتمال زیاد فایل سیستم پارتیشن raw شده
که اگه اطلاعات مهمی دارین ریکاوری کنید بعد پارتیشن رو دیلیت کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت کنید درست میشه
برای hdd regenerator هم من ورژن قدیمی شو دارم هنوزم کار میکنه برام در مود scan and repair باز هم نسخه های دیگرو تست کنید تا بدسکتور ها برطرف بشه
احتمالا اون ضربه باعث ایجاد بدسکتور شده و سکتور delay بوجود اومده در محیط ویندوز یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
اتفاقا" مادر بورد من هم P5QDeluxَ ASUS هست من دو تا هارد همین مدل گرفتم همون روز اول مشکل داشت ( وقتی فایلهای حجیم مثلا" 100 گیگا بایت رو روی آن کپی میکردی وسط کار هارددیسک از سیستم غیب میشد) بردم گرانتی بعد چند روز تست کردن با دیدن مشکل , تعویض کردن بار سوم همین جور باز نکرده با ضررفروختم و مدل western Digital سری Sata3 6Gb/s -Green گرفتم.
.به نظر من یا این مدل کلا" فقط با مادر بوردهای ساتا 3 سازگاره یا این سری مشکل داره , گارانتیش هم از دو سال شده یک سال.
در ضمن من تا الان با این مدل هاردیسک وسترن دیجیتال که گرفتم هیچ مشکلی نداشتم و کاملا" با سیستم سازگاره .
Last edited by MXRX; 13-06-2013 at 12:44.
بفرما
![]()
Last edited by r.lvl4n; 12-06-2013 at 02:38. دليل: جایگزینی عکس جدید
سلام دوستان خسته نباشید .
من یه مشکلی برای هاردم بیش اومده نه نمی دونم چه کار کنم اگه امکان داره کمکم کنید چند روزی بیش من میخواستم ویندوز نصب کنم وقتی cd windows را گذاشتم تو cd rom همه چیز خوب بیش میرفت که رسیدم به اون مرحله که بارتیشین بندی انجام میشه که دیدم اصلان هیچ drive نیست نمیشه بارتیشین بندی کرد و نمیشه ویندوز نصب کرد تو همون صفه گزنه next هم غیر فاعله .
من تازه این سایت خوب را بیدا کردم تازه کارم اگه مطلب را جای درستی ننوشتم به بزرگی خودیتون بیبخشید این طوری که روش نوشته
هاردم هم wd scorpio blue
mdl wd5000bevt_60zat1
500gb
تب health دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)