وای حرف دلمو زدی. اون شکلکتو دیدم از خنده ترکیدم
میدونم چه حالی داری
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وای حرف دلمو زدی. اون شکلکتو دیدم از خنده ترکیدم
میدونم چه حالی داری
![]()
اینم از تست الانم ولی امان از دست نوسان.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه که ...اینترنت 1 مگو جلو زدی
![]()
![]()
آره داداش قبلا همش 147 کیلو بود ولی الان نوسان داره شبا هم که زیر 20 میشه.
مثلا همین الان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by excessive; 16-09-2010 at 21:04.
Last edited by reza3600; 16-09-2010 at 20:57.
سلام داداش
اگه بخوای سرویستو عوض کنی خود سیستم مابه التفاوتشو حساب می کنه، یعنی
نگاه می کنه چی داشتی چند روز استفاده کردی چی می خوای بگیری چند روز می مونه تا آخر ماهت
بعد هزینه رو مشخص می کنه. که کمتر از هزینه اصلی می شه مثلا کسی می خواد از 128 بره 512
دو روزم تا پایان ماهش مونده فکر کنم 1000 یا 2000 تومن می شه.
راستی خبر 32 مگ واسه لنگرودو از کجا میگی؟ موثقه؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز رفتم اندیشه دفتر لنگرود هر سرویسی خواستم بگیرم گفتن از شنبه فعال میشه گفتم از شنبه مگه چه خبره؟
مدیر دفتر گفتش اون 32 مگی که قبلا درخواست داده بودیم(من در جریان بودم) موافقت شده و قراره از شنبه اعمال بشه ولی فقط روی حجمیها اعمال میشه و نامحدودها همون استاندارد میمونه
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
دوست عزیز پینگت بالاست با این پینگ هر سرعتی که داشته باشی بازم وبکمت کنده. در طول شبانه روز مدام پینگتو حساب کن هر موقع کمتر از 200 بود سرعت وبکمتم خوب میشه
سلام
امروز به شاتل زنگ زدم سر صبح و گفتم که دو سه روزه مشکل پینگ پیدا کرده سرویسشون که همون طور دوستان گفته بودن ، گفت مشکل از مخابرات هست...پرسیدم کی درست میشه که در جواب گفتش: تا فردا، اما امروز از سر ظهر همه چیز fix شد و مشکل پینگ که توو این دو روز داشتیم از بین رفت.
برای بقیه ی شاتلی ها هم مشکل حل شده؟
ساعت 3:37 صبح
صبح همگی بخیر
![]()
سرعت دانلودم الان 120 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه 128 خط 6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)