خب به خودم تبریک میگم.بعد از 2ماه که دارم این بازیو انجام میدم تونستم یه دهکده رو نوبل بکنم.
اونم یه یه کده 7500 امتیازی رو.یه باره امتیازم 2برابر شدش.طرف اسرائیلی بودش
خب به خودم تبریک میگم.بعد از 2ماه که دارم این بازیو انجام میدم تونستم یه دهکده رو نوبل بکنم.
اونم یه یه کده 7500 امتیازی رو.یه باره امتیازم 2برابر شدش.طرف اسرائیلی بودش
خب حالا باید نیروهامو وقتی صفا میرسه ببرم بیرون.صفا شرمندتم که به دهکده خالی برمیخوری و هیچی نصیبت نمیشه.نسبتا دهکده کاملیه.
بسی مبارک است !
به عنوان شیرینی 2000 شمشیرزن به هر کدوم از روستاهای ما بفرست.(لول 3 باشه لطفا)
من هم دیشب روستای هشتم رو گرفتم .
به قول رفیقم :
هیچ مردی نمیتونه منو شکست بده !
Last edited by mstf666; 04-11-2007 at 14:36.
برادر من من الان کلا 1000تا شمشیر زن بیشتر ندارم.شرمنده اخلاق ورزشیتم.در ضمن من اصلا یونیت دفاعی نمیسازم ازین به بعد.فقط تو کار ساختن یونیت تهاجمی هستم.
خب برو بچ ترایب fight.این نامه ای بود که سباستین برای من فرستاد تا به شماها اعلام بکنم.متن نامه نیازی به ترجمه نداره چون کاملا واضحه.
Tell this matter to entegham,safa and Ali as well as they are ur good freinds.
Tell them that:
1)In an offensive vil never build any sort of defensive troops.
You must try to build:
3000 lc
5000 axe
250 rams
or
2300 lc
8500 axe
230 rams
ALL UNITS AT LEVEL3
2)Never try to build offensive troops in defensive vils..
But u can build troops like the following
10k spear and 10k sword(all units at level 3)
or
9k spear and 9k sword + 1k scouts(all units at level3)
0r
8k spear and 8k sword + 1k scouts(all units at level 3) + (axe and rams for sending fake attacks--->level 1)
Plz do choose the troops from mentioned above
I will double check on these things two weeks from now..If i see any player not being able to reach my criteria,they will be dismissed from this tribe n will need to go to FIGHT2
و الندیل این نامه برای شخص تو هستش.گوش کن:
U will need to check their accounts regularly..also keep a close watch on entegham..I dont want him to end up in too much trouble.Tell him not to think of nobling another village till he got troops like i mentioned below,cos last time i had to loose some good lc and axe to let him have a vil(but that doesnt matter anyway)
خب بچه ها امیدوارم همگی همه چیو فهمیده باشید.مشکلی داشتید به من بگید.البته خودتون اوستا هستید دیگه.یادتون نره یونیت تهاجمی فقط تو دهکده تهاجمی و بالعکس.
من تو هر 2تا دهکدم تهاجمی کار میکنم.
پی نوشت:انگار نمیدونه بولوت هم رفیق شفیق ماهستش.
برادر من به خودت غره مشو.
Lord salamander رو میشناسی؟یه زمانی گنده ی ترایب ATC بودش و 74 تا روستا داشت.ولی فقط ظرف چند روز ببین به چه وضعی افتاد.خودت برو چکش کن و عمق فاجعه رو درک کن.![]()
اصلا راهی نیست با سباستین صحبت کنی
بچه ی خوبیم ها !!![]()
جدی نگیر.
یاد حرف Witch-king افتاده بودم توی ارباب حلقه ها.
Last edited by mstf666; 04-11-2007 at 19:06. دليل: بی ربطی
گیم هکر تو که میگی دوباره رفتی توی فایت2.پس دیگه چه مشکلی هست که من باید باهاش صحبت کنم؟
یدونه از Hc هات کشته شد![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)