تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 679 از 1174 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

: باشگاه رئال مادريد به دنبال خريد "لاس سانا دياررا" است

مادريد - باشگاه رئال مادريد اسپانيا قصد بکارگيري "لاس سانا دياررا" بازيکن خط مياني تيم

انگليسي "پورتسموت" در 48 ساعت آينده را دارد.

از مادريد به نقل منابع خبري، مقامات باشگاه رئال مادريد اعلام کرده اند که دياررا جانشين "مامادو دياررا" بازيکن خط مياني تيم رئال مادريد که آسيب ديده است، خواهد شد.
    "خوآنده راموس" سرمربي تيم رئال مادريد که پيش از اين سرمربيگري تيم تاتنهام انگليس را برعهده داشت، شناخت کاملي از "لاس سانا دياررا" بازيکن 23 ساله فرانسوي دارد که در پست هافبک دفاعي بازي مي کند.
    دياررا که تاکنون در تيمهاي چلسي، آرسنال و پورتسموت بازي کرده، اکنون بر اين عقيده است که حضورش در تيم رئال مادريد، موقعيتش در تيم ملي فوتبال فرانسه را تقويت کرده و به آن استحکام خواهد بخشيد.
    علاوه بر رئال مادريد، باشگاههاي منچسترسيتي و تاتنهام نيز خواستار به خدمت گرفتن اين بازيکن هستند اما مقامات پورتسموت ترجيح مي دهند که وي را به رئال انتقال دهند تا به اين صورت در تيم رقباي خود فعاليت نداشته باشد.
    تيم انگليسي پيش از اين، تصميم به فروش دياررا به مبلغ 20 ميليون يورو را داشت اما به نظر مي رسد اکنون اين مبلغ را به صورت قابل توجهي کاهش داده است.
    گفته مي شود که مقامات باشگاه رئال مادريد قصد دارند با پرداخت 10 ميليون يورو، وي را جذب کنند.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این آرشاوین توگفتن فعلهای are و is باید یک کم دقت کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چرا پستای من تایید نمی شن ؟؟؟

خدا کنه دور بعد به تیم پاناتینایکوس بخوریم ! ( نمی دونم درست نوشتم یانه ! :دي)

این آرشاوین توگفتن فعلهای are و is باید یک کم دقت کنه
    :دي منم دیدم ولی گفتم لابد توی روسی اینجاری می گن ! :دي

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چرا پستای من تایید نمی شن ؟؟؟
    به وحید گفتیم پستای تو رو تایید نکنه دکتر!: دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان دیدم جو تاپیک یه کمی خاکستری شده خواستم رنگی بشه .
    لطفا از حاشیه ها کمی دوری کنید تا اتفاقات ناگواری برامون نیفته
    با تشکر

به گزارشRmadridFC:
    مهمترین اتفاقات امروز بازگشت گوتی به جمع بازیکنان و تمرین کردن اشنایدر و کاناوارو به تنهایی بود .

در تمرینات امروز 14 بازیکن تیم اصلی که در کنار انها پالانکا نیز حضور داشت حضور داشتند , امروز گوتی توانست به تمرینات گروهی بپیوندد ولی سرجیو راموس در سالن بدنسازی ماند و اشنایدر و کاناوارو نیز به تنهایی ارام دویدند .

اشنایدر و کاناوارو در حال ریکاوری از مصدومیتهای خود هستند , کاپیتان تیم ملی ایتالیا در زانوی راست خود دچار ضرب دیدگی شده است و مرد هلندی نیز دچار کشیدگی زرد پی پای راستش شده است .

یوردی گارسیا مربی بدنسازی تیم , بازیکنان را در ابتدا گرم کرد و سپس برای قوی تر کردن بدنها , بازیکنان وزنه زدند و قبل از شروع تمرینات تاکتیکی خوانده راموس با بازیکنان به خصوص فان در فارت و متذلدر صحبت کرد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارشRmadridFC: کاپیتان رئال مادرید , رائول گونزالز امروز میهمان رادیو اندا مادرید بود . او در این برنامه عنوان کرد که به تیم فعلی امید زیادی دارد و عنوان کرد که دوست دارد تا در لیگ قهرمانان با یک تیم بزرگ رو به رو شوند تا رئال مادرید ارزشهای خود را نشان دهد .

اهداف اتی

هنوز تسلیم نشده ایم چون زمان زیادی از لیگ باقی مانده است و می خواهیم که بار دیگر وارد کورس قهرمانی شویم . ما می توانیم در ژانویه خود را برای رقابتهای مهمی که داریم اماده کنیم و در حال حاضر مهمترین موضوع برای ما کسب هر 3 امتیاز در تمام بازیهاست .

این ترکیب برای کمک کردن به هر مربی همیشه اماده است , فکر می کنم که در برابر سویا نشان دادیم قدرت زیادی در بازگشت به بازی داریم و الان تیم ما در دو بعد روحی و فیزیکی بسیار کار می کند .

یکی از فاکتورهای مهم برای رسیدن به قهرمانی اینست که در 5 بازی اخر نیم فصل برنده شوید و با توجه به عملکرد تیم امید زیادی به ان دارم .

در رئال مادرید همه چیز امکان پذیر است , ما به فرصتهای خود باور داریم ولی با این وجود باید سخت کار کنیم و در هر زمان فقط روی یک بازی تمرکز کنیم و مطمئنم که با تفکرات راموس می توانیم دوباره اوج بگیریم .

ال کلاسیکو

مردم همیشه قبل و بعد از ال کلاسیکو در مورد ان حرف می زنند ولی واقعیت ان چیزی است که در زمین اتفاق می افتد . فکر می کنم که ما در بازی سختی که داشتیم مطابق هدفمان جلو رفتیم و با اینکه می دانیم می توانستیم بهتر کار کنیم ولی در کل تصویر خوبی از این بازی به جا ماند .

سعی کردم تا انجا که می توانم بهترین بازی ام را ارائه دهم . عقیده من این بود که می توانستیم برنده شویم ولی متاسفانه این طور نشد و به نظر من صحنه ها و دقایقی بودند که نشان می دادند ما می توانیم بارسلونا را شکست دهیم .

مصدومیت بازیکنان

رئال مادرید باشگاهی است که توقعات زیادی از ان می رود و با اینکه تعداد مصدومان ما زیاد است ولی هنوز هواداران انتظار قهرمانی از ما دارند و ما هم دوست داریم تا از این وضعیت خلاص شده و هواداران را شاد کنیم .

در حال کمک کردن به دلارد هستیم , او بسیار ارام است و حمایت ما را نیز در کنار خود می بیند چون می دانیم که روبن می تواند سریع به جمع ما اضافه شود و امیدوارم که هر چه زودتر او را در زمین ببینم .

حریف بعدی در لیگ قهرمانان

قاعدتا بعضی از تیمها قویتر از دیگران هستند ولی من فقط دوست دارم که به مرحله بعدی صعود کنیم و ترجیح می دهم که با یک تیم قدرتمند بازی کنیم تا ارزشهای خود را نشان دهیم چون مطمئنا در دو ماه اینده تیم ما اماده خواهد بود .

بهترین گلزن تاریخ رئال مادرید

یکی از اهداف مهم من در این فصل بوده است , بسیار زیباست وقتی که حمایت و کمک های هواداران و هم تیمی هایم را برای رسیدن به این هدف در طی این همه سال به یاد می اوریم واقعا لذت می برم .

ممکن است زدن 4 گل دیگر خیلی مشکل به نظر نرسد ولی شما برای رسیدن به ان باید تلاش زیادی کنید و با این وجود باز هم معتقدم که پیروزی تیم در اولین اولویت قرار دارد .

تیم ملی

من همیشه اسپانیا را حمایت کرده ام و سرمربی فعلی تیم ملی باید از حمایت همه افراد بهره مند شود چون تیم در حال حاضر بسیار خوب کار می کند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارشRmadridFC: خوانده راموس اذعان کرد که در اینده نیز در صورت لزوم از تاکتیک هایی که در ال کلاسیکو به نمایش گذاشتند استفاده خواهد کرد و ادامه داد که هنوز از قهرمانی در اسپانیا ناامید نشده اند .

اگر چه رئال مادرید در ال کلاسیکو شکست خورد ولی سنگینی ان در حدی نبود که قبل از بازی در بین رسانه ها و اهالی فوتبال پیش بینی می شد .

شکست 2 - 0 برای تیمی که کوهی از مصدوم و محروم داشت و در اکثر نقاط زمین از بازیکنان ذخیره خود استفاده کرده بود شاید زیاد سنگین نباشد و این نشان از برتری ایده های رئال مادرید در برابر تیم اماده میزبان یعنی بارسلونا می دهد که تا اخرین لحظات بازی نتیجه مساوی روی اسکوربورد حک شده بود .

خوانده راموس طی مصاحبه ای عنوان کرد که در اینده نیز از تاکتیک های بازی ال کلاسیکو استفاده خواهد کرد :

در ال کلاسیکو تیم ما امار نسبتا خوبی را از خود به جای گذاشت و بازیکنان هر انچه را که ازشان خواسته بودم انجام دادند و اگر دوباره با همین بازیکنان بازی کنیم احتمال دارد که تاکتیک هایم را عوض نکنم .

در این بازی ما 3 موقعیت صد در صد گلزنی داشتیم که اگر تبدیل به گل می شدند می توانستیم بازی را ببریم , این موقعیت ها را به سختی بدست اوردیم .

درنت در ان صحنه ای که با دیکتور والدز تک به تک شده بود می توانست با گلزنی خود باعث پیروزی تیمش در این بازی شود ولی به هر حال این گونه نشد . راموس در ادامه سبک بازی بارسلونا را ستود :

تا این بخش از فصل که هستیم بارسلونا خیلی خوب بازی کرده است ولی در ادامه که پیش برویم و در یک سوم نهایی فصل بازیها سختتر شده و لیگ قهرمانان نیز اوضاع را مشکل تر می کند .

سرمربی رئالی ها در مورد خریدهای باشگاه و همین طور استفاده از بازیکنان جوان گفت :

اگر خریدی که ما انجام داده ایم نتواند کیفیت لازم را از خود نشان دهد و در تیم جوانان بازیکنی را پیدا کردیم که می تواند در ان پست خواسته های ما را براورده کند مطمئنا از او سود خواهیم برد .

امیدوارم که بتوانیم بازیکنان مورد نظر خود را پیدا کنیم ولی همه باید بدانند وقتی که در رئال مادرید بازی می کنند باید بهترین باشند .

در پایان راموس اظهار کرد که با خریدهای جدید با بدون انها , باز هم رئال مادرید دست از لالیگا نخواهد کشید و بار دیگر بزرگی خود را نشان می دهد و ثابت می کند که چرا رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیاست .

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

رافائل ون درفارت در لیست فروش رئال مادرید

احتمالاً " رافائل ون درفارت " هافبک هلندی رئال مادرید تابستان آینده در لیست فروش این تیم قرار خواهد گرفت.

" رافائل ون درفارت " تابستان گذشته با مبلغ 13 میلیون یورو از هامبورگ به رئال مادرید پیوست.
    بعد از شروع خوب با پیراهن سفید مادرید و و بثمر رساندن 4 گل در سه بازی لالیگا، این هافبک 24 ساله از فرم ایده آل خود فاصله گرفت و با وجود مصدومان زیاد رئال مادرید در ترکیب اصلی این تیم قرار نمی گرفت.
    بنابر گزارش " as "، " پدراگ میاتوویچ " تمام اعتماد خودش را نسبت به این بازیکن از دست داده و معتقد است بازی تاثیرگذاری به نمایش نمی گذارد. مدیر ورزشی رئال در نظر دارد برای فصل آینده این بازیکن هلندی در لیست فروش قرار دهد.
    سرمربی جدید رئال مادرید هم اعتقاد زیادی به " ون درفارت " ندارد. " خوانده راموس " این بازیکن هلندی را در برتری 3-0 رئال مقابل زنیت در جام قهرمانان اروپا در بین دو نیمه تعویض کرد و در یک اقدام تعجب برانگیز در ال کلاسیکو در حالی که " وزلی اشنایدر " در دقیقه 30 مصدوم شد، باز هم " ون درفارت " به میدان نیامد و " میگوئل پالانکا " هافبک 20 ساله رئال که برای نخستین در لالیگا به میدان می رفت، جای " اشنایدر " مصدوم را گرفت.
    خبر خوب برای " ون درفارت " این است که، طبق این گزارش، او در تابستان آینده در لیست فروش رئال مادرید قرار خواهد گرفت و " میاتوویچ " به این بازیکن تا پایان فرصت خواهد داد تا خودش را به کادر فنی رئال مادرید نشان دهد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

این هم خبرهای امروز :
    امیدوارم که خوشتون اومده باشه باز بگید تاپیک بار فنیش پایین هستش.
    اما یه مسئله که دوست دارم دوستان هم درش شرکت کنند و نظرشون رو کارشناسانه بدن.
    فرق سیستم بازی راموس با شوستر در چیه؟
    و اینکه در نیم فصل چه بازیکنهای بگیریم و چرا با چه خصوصیاتی؟
    و اینکه در مقابل والنسیا در سانتیاگو از چه بازیکنهای فیض ببریم؟
    منتظر جوابهای شما هستم
    خواهشن پاسخ دهید همه.
    Last edited by ahmad08; 17-12-2008 at 14:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •