تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 679 از 2014 اولاول ... 17957962966967567667767867968068168268368972977911791679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در آستانه دربي سرخابي
    راي استيناف باشگاه استقلال و پرسپوليس صادر شد
    خبرگزاري فارس: كميته استيناف راي نهايي را در مورد پرونده تخلف باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس تهران صادر كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، راي كميته استيناف فدراسيون فوتبال درباره جرائم باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس تهران اعلام شد.
    در خصوص درخواست استيناف باشگاه استقلال و پرسپوليس تهران نسبت به راي مورخ 19/1/87 كميته انضباطي مبني بر محكوميت باشگاه استقلال به پرداخت 121 ميليون ريال و باشگاه پرسپوليس به مبلغ 60 ميليون ريال، جريمه نقدي با عنايت به مجموع محتويات پرونده و استدلالات مندرج در راي صادره ايراد و اعتراض موثري كه خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نمايد بعمل نيامده مستندا به مواد 10 و 11 آئين نامه انضباطي فدراسيون دادنامه صادره عينا تاييد مي شود.
    راي صادره قطعي است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از تمرين امروز
    قطبي: بهتر است بازيكنان پرسپوليس مصاحبه نكنند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازيكنان پرسپوليس حق مصاحبه با خبرنگاران غير تلويزيوني را ندارند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت:‌بهتر است چند روزي مصاحبه نكنم، چون مي‌دانم دوباره حرفهاي مرا به حاشيه مي‌كشانند تا جنجال درست كنند.
    وي افزود: خوشحال مي‌شم كه خبرنگاران را در تمرينات ببينم؛ اما بازيكنان پرسپوليس بهتر است فعلا تلفن‌هاي همراه خود را جواب ندهند و فقط با خبرنگاران تلويزيون مصاحبه كنند.
    سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: حساسيت بازي دربي همانطور كه براي هواداران زياد است، براي من بازيكنان و مسئولان باشگاه نيز از اهميت بالايي برخوردار است. پرسپوليس با قدرت به ديدار استقلال مي‌رود.
    وي افزود: سيستم بازي استقلال و قلعه نويي را مي‌دانم و سعي مي‌كنم با تمرينات منظم طوري عمل كنيم كه مثل بازي‌هاي گذشته به شرايط ايده‌آل و تركيب اصلي برسم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در حضور "عنايت" داوري نمي‌توانست بد باشد!
    فرخزادي: بايد با گل‌هاي بيشتري پگاه را شكست مي‌داديم / اسپانسرشدن مبليران براي پرسپوليس منتفي است

عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: با وجود حضور رييس كميته داوران در استاديوم آزادي، داوري بازي پرسپوليس – پگاه نمي‌توانست بد باشد.
    مجيد فرخزادي پيرامون ديدار پرسپوليس مقابل پگاه گيلان، اظهار كرد: پرسپوليس خوب بازي كرد كه نشان مي‌دهد روز به روز بهتر مي‌شود. بازيكنان تلاش بسياري كردند كه مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتري پگاه را شكست دهيم اما متاسفانه موقعيت‌هاي زيادي براي ما تبديل به گل نشد و بچه‌ها تنها با اختلاف دو گل حريف را شكست دادند.
    وي كه پس از پايان دو بازي خانگي اخير پرسپوليس، واكنش و انتقادات شديدي عليه داوري‌ها داشت، درباره قضاوت اين بازي نيز تصريح كرد: الحمدلله به لطف دوستان رسانه‌اي ظاهرا داوري‌ها بهتر شده است؛ به هر حال از حضور رييس كميته داوران در استاديوم هم نبايد گذشت كه با اين وجود قضاوت اين بازي نمي‌توانست بد باشد.
    عضو هيات مديره پرسپوليس هم‌چنين درباره آخرين وضعيت دي‌كارمو مهاجم برزيلي پرسپوليس گفت: طي روزهاي اخير تلاش بسياري براي اخذ ITC پائولو دي‌كارمو انجام داديم كه و نامه‌نگاري‌هاي بسياري هم با فدراسيون فوتبال صورت گرفت اما در حال حاضر منتظر پاسخ فدراسيون فوتبال برزيل هستيم كه اميدوارم طي روزهاي آينده با صادر شدن ITC اين بازيكن برزيلي بتوانيم از حضورش در داربي بهره‌مند باشيم.
    فرخزادي در پايان پيرامون مشخص شدن حامي مالي تيم پرسپوليس در رقابت‌هاي امسال خاطرنشان كرد: پيشنهادات و موارد مختلف در دست بررسي بوده كه هنوز هيچ موردي نهايي نشده است اما بايد بگويم بحث حمايت مالي بازار مبل ايران (مبليران) براي تيم پرسپوليس تقريبا منتفي است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

استیلی: برخی ها قصد تخریب مرا دارند! // پیروانی و عابدزاده دو دربی باز بزرگ هستند

مربی اسبق تیم پرسپولیس تهران گفت :هیچ گاه علیه پرسپولیس و قطبی حرفی نزده ام و متاسفانه برخی با بیان حرف هایی از زبان من سعی در تخریبم دارند
    حمید استیلی در خصوص وضعیت تیم پرسپولیس افزود: بازیکنان پرسپولیس بعد از گذشت چند هفته ابتدایی لیگ رفته رفته بهتر و آماده تر شده اند و این نشان می دهد که قطبی کار را به خوبی در دست گرفته تا تیم را به سمت و سوی قهرمانی هدایت کند.
    وی تاکید کرد: با اضافه شدن علی کریمی و دی کارمو به پرسپولیس فکر می کنم که این تیم بسیار کامل تر شده تا در دربی بدون هیچ دغدغه ای بازی خود را ارائه و پیروز شود
    .
    وی با اشاره به دیدار پرسپولیس مقابل استقلال در شهر آورد بزرگ تهران گفت: بازی های دربی همیشه شرایط سخت و حساسی را داشته و حساسیت بالای ان و ترس تیم ها از باخت به مراتب کیفیت این دیدار را تحت الشعاع خود قرار داده است
    .
    استیلی اضافه کرد: البته بازی دربی بازیکن بزرگ می خواهد که تیم پرسپولیس با در اختیار داشتن این همه مهره نامی و با تجربه در ترکیب خود مشکلی از این لحاظ نخواهد داشت
    .
    وی در پاسخ به این سئوال که شاید نبود شما تنها خلاء دربی باشد گفت: اصلا و ابدا این حرف را نمی پذیرم ، تیم پرسپولیس در این فصل دو مربی مسلط به بازی های دربی را در کادر فنی خود می بیند و معتقدم که پیروانی و عابدزاده هر دو از دربی بازان بزرگ هستند
    .
    مربی اسبق تیم پرسپولیس تهران تصریح کرد: قطبی هم با تجربه ای که از دو دیدار قبل شهر آورد بدست آورده به خوبی از لحاظ فنی و روانی برای این بازی برنامه ریزی کرده تا بتواند در سومین دربی خود پیروزی را به ارمغان بیاورد
    .
    وی گفت: باید قبول داشت که تیم پرسپولیس در این فصل هیچ چیز کمتر از پرسپولیس سال گذشته ندارد و می تواند قهرمانی لیگ برتر را دوباره تکرار کند
    .
    وی در جواب به این سئوال که برخی ها شما را منتظر عدم نتیجه گیری قطبی در پرسپولیس می دانند بیان کرد: پرسپولیس تیم محبوب من است، پس چطور می توانم منتظر عدم نتیجه گیری این تیم باشم، مطمئن باشید که همیشه آرزوی موفقیت قطبی در پرسپولیس را دارم و هیچ گاه نمی خواهم که وی ناموفق باشد
    .
    استیلی قهرمانی پرسپولیس در لیگ هفتم را مرتبط به کادر فنی عنوان کرد و گفت: متاسفانه افراد خاصی می خواهند مرا مدعی اصلی این قهرمانی جلوه دهند و این در حالی است که این موفقیت بزرگ را حاصل تلاش و نتیجه کار گروهی کادر فنی و مدیریت باشگاه و بازیکنان تیم می دانم و من فقط گوشه ای ازاین مسئولیت را عهده دار بودم
    .
    وی در خصوص سکوت زیادش در این مدت اظهار داشت :به دنبال بالا بردن سطح فنی ام هستم و می خواهم از لحاظ علمی مدراک مربیگری خود را تکمیل کنم تا فصل آینده مسئولیت یک تیم را بپذیرم
    .
    وی با اشاره به مذاکرات خود با باشگاه ابومسلم و سپاهان گفت: ابومسلم به من پیشنهاد مربیگری داد اما با بررسی هایی که انجام دادم بنا به دلایلی منصرف شدم ولی در مورد تیم سپاهان صحبت هایی بود که نهایی نشد
    .
    استیلی با تاکید بر اینکه اصلا به دنبال بازار گرمی در لیگ ایران نیست افزود: به هیچ وجه نمی خواهم با پیش آوردن نام تیم های بزرگ لیگ در صحبت با من برای مربیگری آن ها بازار گرمی کنم زیرا معتقدم در کوران بازی های لیگ این اتفاق جالبی نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

محمود خوردبين پس از تمرين امروز: هر تيمي با پرسپوليس بازي كند مي‌بازد؛ حتي استقلال

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در شرايط فعلي هر تيمي مقابل ما فوتبال بازي كند، صد درصد بازنده خواهد بود حتي استقلال تهران
    .
    به گزارش مرجع خبري محمود خوردبين پس از تمرين صبح روز شنبه تيم پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: ما در حال حاضر مشغول آماده‌سازي تيم براي داربي هستيم. داربي هميشه دو بخش دارد كه يك بخش آن فوتبال است و بخش ديگر آن مباحث رواني تيم است و معتقدم هر تيمي كه اوضاع رواني بهتري داشته باشد، پيروز ميدان خواهد بود.
    وي درباره‌ي تفاوت بازي با استقلال و بازي‌هاي ديگر پرسپوليس گفت: در ديدار با پگاه شما ديديد كه حريف با 8، 9 بازيكن دفاع مي‌كرد اما، مطمئنا استقلال اين طور نخواهد بود. آنها تيم بزرگي هستند كه براي كسب پيروزي به ميدان مي‌آيند. بنابراين به بازي روان فوتبال روي خواهند آورد. بدون شك در شرايط فعلي اگر تيمي مقابل پرسپوليس فوتبال بازي كند، صد درصد بازنده خواهد بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عليرضا نيكبخت به كميته انضباطي احضار شد

بنا به دستور كميته انبضاطي فدراسيون فوتبال عليرضا نيكبخت، بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس براي تاريخ 16 مهرماه ساعت 15 و 30 به كميته انضباطي احضار شد.

عليرضا نيكبخت به دليل خطايي كه در مسابقه با پيام خراسان در هفته هفتم رقابت هاي ليگ برتر مرتكب شده است ازطرف كميته انضباطي در تاريخ 16 مهرماه احضار شد.
    عليرضا نيكبخت در مسابقه با پيام خراسان چندين بار به صورت مستمر به يكي از بازيكنان پيام طعنه زد و به همين دليل از سوي كميته انضباطي احضار شد.
    نيكبخت در همين مسابقه با گرفتن اخطار سه اخطاره شد تا در مقابل پگاه بازي نكند و به دربي برسد.
    حميد درخشان: همه چيز براي قهرماني پرسپوليس آماده است

پيشكسوت پرسپوليس گفت: "امسال همه چيز براي قهرماني پرسپوليس هم در ليگ دهم در جام باشگاه‌هاي آسيا آماده است."
    درخشان اظهار داشت: "پرسپوليس اكنون در شرايط بسيار خوبي قرار دارد و با جذب بازيكنان خوبي كه امسال انجام داده و مديريت جديدي كه بر پرسپوليس حاكم شده شرايط ايده آلي را دارد."
    وي در خصوص بازي با استقلال در هفته جاري عنوان كرد: "دربي يكي از بازي هاي ليگ است و تنها تفاوت آن در تعداد تماشاچي زيادتر آن نسبت به بازي هاي ديگر است كه اين موضوع باعث مي شود حساسيت بالاتري داشته باشد."
    حميد درخشان شرايط پرسپوليس را از نظر رواني و حتي فني بهتر از استقلال دانست و گفت: "اگر در بازي روز جمعه پرسپوليس شرايط عادي خود را داشته باشد، قطعا برنده دربي خواهد بود. همانطور كه در بازي آخر خود با پگاه بازي خوب و قابل قبولي را ارايه داد."

محمدپنجعلي : پرسپوليس حداقل 2 گل از استقلال جلوتر است

پيشكسوت پرسپوليس گفت:بهترين شرايط پرسپوليس در چند سال اخير شرايط فعلي اين تيم است به طوري كه حداقل 2 گل ازاستقلال جلوتر است
    محمدپنجعلي گفت: تيم پرسپوليس با بازيكنان خوبي كه جذب كرده است از نظر فني وضعيت ايده آلي را دارد. برد پگاه هم روحيه خوبي به اين تيم داده است.
    وي با تاكيد براينكه اتفاقات در فوتبال غيرقابل پيش بيني است اظهار داشت: پرسپوليس اگر حالت طبيعي را طي كند و اتفاقات غيرقابل پيش بيني رخ ندهد و از مسايل حاشيه اي به دور باشد قهرماني اش مسلم است.
    اين پيشكسوت فوتبال برداشتن روابط دوستانه و مردانه بازي كردن فوتبال دردربي تاكيد كرد وگفت: بازيكنان بي‌ظرفيت كه تحمل گل خوردن و يا استرس هاي بازي را ندارند مسايل حاشيه اي را از زمين به سكو منتقل مي كنند و اين انتقال به نفع هيچ كس نيست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

احتمال عدم حضور مربي دروازه بانهاي پرسپوليس در دربي / عابدزاده: خودم هم نمي دانم داستان چيست؟

مربي دروازه بانهاي تيم فوتبال پرسپوليس که پس از محروميت از همراهي تيمش در ديدار با پيام خراسان، گفته مي شد بخشيده شده، در ديدار برابر پگاه نيز روي نيمکت حضور نداشت.
    احمدرضا عابدزاده در پاسخ به اين سوال که آيا مي تواند در دربي پايتخت روي نيمکت پرسپوليس بنشيند؟ گفت:خودم هم نمي دانم داستان چيست! در بازي با پيام روي نيمکت نبودم؛ بعد از آن بازي آقاي شريفي گفت مشکلت حل مي شود و مي تواني تيمت را همراهي کني،اما روز بازي با پگاه اجازه ندادند روي نيمکت بنشينم و گفتند از کميته انضباطي نامه بياور.
    وي افزود: خودم هم گيج شده ام و نمي دانم چرا اجازه ندادند روي نيمکت بنشينم. البته اميدوارم براي بازي با استقلال مشکلي بوجود نيايد و کميته انضباطي هم نامه اي بدهد و رسماً اجازه حضورم روي نيمکت را صادر کند

باشگاه پرسپوليس از چند پيشکسوت خود تقدير مي کند

مسئولان باشگاه پرسپوليس که از ابتداي ليگ امسال در ديدارهاي خانگي از پيشکسوتان خود تقدير کرده اند، براي دربي برنامه ويژه اي دارند.
    مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند در حاشيه دربي پايتخت از چند پيشکسوت اين باشگاه تقدير کنند. اين در حالي است که در بازي روز جمعه استقلال ميزبان است و امکان دارد همين مساله در برنامه ريزي پرسپوليسي ها خلل ايجاد کند.
    يکي از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفت: معمولاً در هر يک از ديدارهاي داخلي از يک يا نهايتاً دو پيشکسوت تقدير مي کرديم،اما به دليل حساسيت دربي قصد داريم روز جمعه از چند پيشکسوت تقدير کنيم و در اين راستا شايد با باشگاه استقلال هم مذاکراتي را داشته باشيم تا آنها نيز از چند چهره قديمي خود دعوت به عمل آورند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شايد پنالتى زن پرسپوليس عوض شود

پنالتى هاى از دست رفته توسط كريم باقرى اين فكر را به ذهن كادر فنى پرسپوليس انداخت تا در بازى بعدى اين تيم مقابل استقلال از فرد ديگرى براى زدن پنالتى هاى احتمالى بهره بگيرد.البته قطبى اعلام كرده بود چون كريم كاپيتان و بزرگتر تيم است و خودش براى زدن ضربه پنالتى اقدام كرد هيچ كدام از بازيكنان حق زدن پنالتى را نداشته اما احتمال داده شايد در بازى هاى بعدى فرد ديگرى براى زدن پنالتى انتخاب و از كريم براى گلزنى هاى بيشتر در خط حمله پرسپوليس بهره گرفته شود
    .
    اسپانسر پرسپوليس امروز مشخص مى شود

باشگاه پرسپوليس امروز بعدازظهر پديراى اعضاى هيأت مديره باشگاه است. قرار است جلسه هيأت مديره امروز برگزار شده و به احتمال زياد اسپانسر جديد پرسپوليس براى بازى مقابل استقلال در همين جلسه مشخص شود. گفته مى شود قرار است اسپانسر جديد تيم از بازى با استقلال با پرسپوليس همكارى داشته باشد اما از گوشه و كنار شنيديم شايد اين اسپانسر فقط در بازى دربى در كنار سرخپوشان باشد و ادامه مذاكرات به بعد از اين بازى موكول شود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كريمي: هر جا لازم باشد دریبل می زنم / براي دربي كري نمي‌خوانم

علي كريمي پس از انجام نخستين بازي خود با پيراهن تيم پرسپوليس در ليگ هشتم در گفت‌وگويي اظهار كرد:« از عملكردم در ديدار برابر پگاه راضي نيستم. در هر صورت اين نخستين بازي من براي پرسپوليس بود و معتقدم در بازي‌هاي آينده با ساير نفرات بهتر هماهنگ مي‌شوم. »
    علي كريمي افزود:« در هر صورت سه امتياز اين بازي براي پرسپوليس بسيار مهم بود كه خوشبختانه توانستيم آن را بدست آوريم
    . »
    كريمي درباره‌ي تشويق‌هاي مكرر تماشاگران نيز گفت:« تماشاگران همواره به من لطف دارند و بسيار خوشحالم كه در يك مسابقه اين تعداد تماشاگر براي تماشاي بازي پرسپوليس آمده است. تمام تلاشم را انجام مي‌دهم تا در بازي بعدي بهترين عملكرد را داشته باشم. فضاي ورزشگاه آزادي همواره جالب بوده است و حضور اين تعداد تماشاگر براي يك بازي پرسپوليس جاي تعجب و البته شادي بسياري دارد و مهمتر از آن اين بود كه ما اين تماشاگران خوب را با خوشحالي به خانه فرستاديم
    . »
    كريمي درباره‌ي بازي پرسپوليس مقابل استقلال نيز گفت:« هيچ‌گاه براي اين بازي كري نمي‌خوانم، استقلال رقيب هميشگي پرسپوليس است و همواره داربي تهران اهميت داشته است. اميدوارم اين بازي جوانمردانه و تماشاگر پسند از كار دربيايد و هر كس بهتر بازي كند پيروز خواهد شد. خاصيت بازي‌هاي داربي اين است كه هر تيمي بهتر از موقعيت‌هاي خود استفاده كند، پيروز مي‌شود. اين داربي نيز مانند بازي‌هاي سال گذشته است اما، شايد اهميت نتيجه‌ي آن به خصوص براي هواداران بيشتر باشد. من نمي‌توانم نتيجه‌ را پيش‌بيني كنم اما، اميدوارم هر تيمي كه شايستگي پيروزي را دارد، سه امتياز اين بازي را بدست آورد
    . »
    علي‌ كريمي درباره‌ي انجام ندادن حركات تكنيكي در بازي مقابل پگاه نيز گفت:« در هر صورت تلاشم اين بود تا در خدمت تيم باشم. هر جا كه لازم بود دريبل زدم و هر جا هم كه لازم بود بازي يك ضرب، دو ضرب انجام دادم
    . »
    علي كريمي درباره‌ي قرار گرفتن در جو ورزشگاه آزادي پس از سال‌ها نيز گفت:« 8، 9 سال بود كه اين فضا را تجربه نكرده بودم و بازي مقابل پگاه برايم بسيار خاطره‌انگيز بود
    . »
    وي درباره‌ي تفاوت تيم پرسپوليس با تيمي كه او سال‌هاي قبل در آن بازي مي‌كرد، گفت:« در هر صورت اكنون بازيكنان تيم جوان‌تر از آن موقع هستند و ميانگين سني تيم پايين‌تر است، با اين حال همان طور كه در آن زمان بازيكنان مطرح و بسيار خوبي در پرسپوليس حضور داشتند، اكنون نيز در گذر زمان بازيكنان سطح بالايي در پرسپوليس بازي مي‌كنند

علي كريمي درباره‌ي احتمال بازگشتش به تيم ملي ايران نيز گفت:« به تيم ملي فكر نمي‌كنم و تمام تلاشم اين است بهترين بازي‌هاي ممكن را براي پرسپوليس انجام دهم
    . »

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از كريمى خيلى راضى ام / قطبى: قول قهرمانى بماند براى بعد از دربى

بهتر از اين نمى شد. شكست دادن پگاه در ورزشگاه لبريز از تماشاگر آزادى، آن هم قبل از دربى؛ همان چيزى بود كه قطبى مى خواست البته به قول خودش نه با اين بازى پر ايراد. براى آقاى سرمربى آن بازى هرگز راضى كننده نبود اما همين ۳ امتياز آنقدر اهميت داشت كه پرسپوليسى ها را اينگونه به وجد بياورد. حالا ديگر قطبى با خيالى آسوده به دربى فكر مى كند. به تيمش هم آنقدر ايمان دارد كه از اين ديدار خاص و دشوار هم فقط ۳ امتياز را بخواهد: «پرسپوليس نياز به ترميم دارد ولى تيم ما آنقدر خوب است كه بتوانيم از دربى هم ۳ امتياز را بگيريم

pnnc: قبل از دربى، برد خيلى خوبى به دست آورديد.
    خوشحالم كه توانستيم بازى قبل از دربى را با كمك ۹۵ هزار هوادارمان ببريم. حالا روحيه و انگيزه بيشترى براى بازى با استقلال داريم.

pnnc; جدا از نتيجه، نوع بازى پرسپوليس در اين ديدار برايتان راضى كننده بود
    غير از دو گلى كه زديم وچند صحنه خطرناكى كه در نيمه دوم داشتيم از بقيه بازى راضى نبودم. مى توانستيم خيلى بهتر از اين باشيم و نتيجه بهترى هم بگيريم. در نيمه دوم بازيكنانم خيلى بهتر شدند و نتيجه اين بهتر شدن هم بردمان بود كه بايد از آن راضى باشم.

pnnc; با وجود تأكيد زياد شما روى بازى سرعتى، پرسپوليس گاهى خيلى كند بازى مى كرد و حتى بارها از حريف جا ماند.
    تا حدودى ناهماهنگ بوديم. مخصوصاً در نيمه اول. كند شدن سرعت بازى هم فكر مى كنم به خاطر بلندى چمن ورزشگاه بود. قبول دارم كه پرسپوليس بايد ترميم شود ولى فكر مى كنم ۳ امتياز اين بازى خيلى مهم بود و هواداران از ما راضى شدند.

pnnc; مدافعان و هافبك هاى پرسپوليس در اين بازى خيلى پر اشتباه بودند.
    در نيمه اول بازيكنان خيلى پاس اشتباه مى دادند. به همين خاطر سپهر را به زمين فرستادم تا با مدافعان صحبت كند و تمركزشان بيشتر شود. آتسوى هم در نيمه دوم خيلى خوب بود.

pnnc: فكر نمى كنيد شايد بهتر باشد تغييراتى را در تيم انجام بدهيد
    همه تيم ها به مرور بهتر مى شوند. شايد ما هم در آينده تغييرات تاكتيكى در پرسپوليس داشته باشيم ولى نمى توانم به شما بگويم چه تغييراتى. در بازى با پگاه، ما ۷- 6 گل نزديم و ۳ گل هم نخورديم ولى فكر مى كنم پرسپوليس روز به روز بهتر مى شود.

pnnc: قبول داريد كه با شرايط امروز، پرسپوليس شانس زيادى براى قهرمانى ندارد
    من اين را قبول ندارم. تيم ما خيلى خوب شده و بهتر هم مى شود و مى توانيم قهرمان شويم.

pnnc: باز هم قول قهرمانى مى دهيد
    شايد بعد از دربى اين قول را بدهم چون در آن بازى خيلى از معيارهاى پرسپوليس مشخص مى شود.

pnnc; پرسپوليس مى تواند برنده دربى باشد
    - بايد برنده باشيم. مى دانم كه اين بازى هميشه حساسيت هاى خاصى داشته. در دو دربى پارسال هم بودم اما فكر مى كنم كيفيت خوبى نداشتيم ولى حالا بايد بهتر باشيم. 3 امتياز دربى را مى خواهيم و از اول براى برد بازى مى كنيم چون هواداران انتظار زيادى از ما دارند.

pnnc; با توجه به ضعف هاى خط دفاعى و هافبك پرسپوليس، مى توانيد با شيوه هاى خشن قلعه نويى در دربى مقابله كنيد
    هافبك هاى ما در بازى با پگاه در سرعت جا ماندند ولى كاش چمن ورزشگاه ۴ سانت كوتاه تر بود چون بازيكنان نمى توانستند به راحتى بدوند و فضاها را پر كنند ولى آنها در نيمه دوم بعضى اشتباهات را جبران كردند. ما براى بازى با استقلال هم برنامه هاى زيادى داريم اما نمى توانيم الان از آنها حرف بزنيم.

pnnc: از على كريمى راضى بوديد
    راضى بودم. او مدت ها بازى نكرده و قبول كنيد كه اولين بازى خيلى سخت است اما من از او راضى ام. هواداران هم چند سالى او را نديده بودند. وقتى با پيراهن پرسپوليس به زمين آمد جو ورزشگاه طورى شد كه هرگز فراموش نمى كنم. او كمك بزرگى به پرسپوليس خواهد كرد.

pnnc; با آمدن على كريمى، خيلى ها نيمكت نشينى نيكبخت در بازى هاى آينده را پيش بينى مى كنند.
    ما به هر دو بازيكن نياز داريم. كريمى بازيكن بزرگى است. نيكبخت هم از بهترين هاى ما است. اين حرف منطقى نيست. من هميشه دوست دارم در تيمم بازيكنان بزرگ و با انگيزه اى داشته باشم و خوشحالم كه در پرسپوليس اين طور است. رقابت سالم آنها به نفع تيم است و من هم مى توانم بهترين ها را داشته باشم.
    pnnc: توهين شما به خبرنگاران سر و صداى زيادى به پا كرد.
    منظور من يك نفر بود و همه ديدند كه با او صحبت مى كردم. البته قصد توهين نداشتم ولى هنوز فارسى را خيلى خوب حرف نمى زنم و فكر مى كردم در فارسى هم بعضى كلمات مثل كلمات انگليسى چند معنى دارند اما حاضرم دوباره از همه خبرنگاران عذرخواهى كنم.
    pnnc: دليلى نداشت آن طور برخورد كنيد كه حالا مجبور به عذرخواهى باشيد.
    يك روزنامه كه قبلاً مى خواسته عملكرد كماسى زير سؤال برود حالا مى خواهد ماركو را خراب كند. ما به خبرنگاران احترام مى گذاريم و مى خواهيم آنها موقع تمرين كنارمان باشند. پس آنها هم بايد به ما احترام بگذارند. آيا درست است كه تيتر بزنند ماركو دلال است اين كار فوتبال ايران را زير سؤال مى برد البته من خوشحالم كه مردم ايران باهوش هستند و مى دانند كه بعضى حرف هاى روزنامه ها درست نيست. فكر مى كنم بهتر است صداقت داشته باشيم.
    pnnc: با اتفاقاتى كه اخيراً افتاده، قبول كنيد كه افشين قطبى نسبت به پارسال خيلى تغيير كرده.
    قطبى همان قطبى پارسال است. من تغييرى نكردم ولى قبول كنيد كه من هم حق دارم گاهى عصبانى شوم البته مى دانم كه يك مربى بين المللى بايد با همه شرايط سخت كنار بيايد و تمركز بيشترى داشته باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •