تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 679 از 949 اولاول ... 179579629669675676677678679680681682683689729779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,781 به 6,790 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

والا حقیقتاً من خودم خیلی تحقیق کردم تا نهایتاً به فن آوا رسیدم و امروز هم سرویسم متصل شد و راضی هستم شکر خدا. به نظرم بمونید تو فن آوا. روزانه تا 4 مگابیت فکر می کنم براتون ببندن و شب ها هم تا 190 بهتون احتمالاً دانلود میده که می تونید حدود 3 گیگ بگیرید فکر کنم. از نظر پینگ هم فن آوا یکی از بهترین شرکت ها هست.
    البته این شرایط برای تهران هست، برای اهواز رو دقیق اطلاع ندارم ولی فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه، باز دوستان اهوازی بهتر می تونن راهنمایی کنن.
    آره دوستان توجه کنید من خودم چند ماهه دارم قبلا که پارس آفلاین رو داشتم واقعا پینک خوبی میده حتی با گوگل یک سری 80 میلی ثانیه داد با وجودی که تجهیزات فن آوا برای منطقه مخابراتی من به روز نیست ، روز ثابت بدون هیچ افت و محدودیت شب هم ثابت بهت میده یعنی عالیه عالیه ؛ حالا تعریف کردم یک وقت میبینم فردا خراب میشه !

2. این کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

fanoudi بزرگوار شما از چه سرویسی از این شرکت استفاده می کنید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان با قندشکن که وصل میشم پیچ با سرعت بسیار پایین باز میکنه , چندتا قندشکن متفاوت و خوب رو امتحان کردم باز سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه در حد 2-3 کیلوبایت.

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان با قندشکن که وصل میشم پیچ با سرعت بسیار پایین باز میکنه , چندتا قندشکن متفاوت و خوب رو امتحان کردم باز سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه در حد 2-3 کیلوبایت.
    اگه رو لپتاپ استفاده میکنید حتماً از کریوو استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اگه رو لپتاپ استفاده میکنید حتماً از کریوو استفاده کنید.
    هم با لپ تاپ هم با پی سی تست کردم. کریو, تونل , سایقون هم همینطور. ولی باز به شدت سرعت کم میشه.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

هیچ چاره ای نداره کلا نمیدونم چرا در تایم شبانه سرعت قندشکن به شدت میاد پایین و کلا سرعت پیج باز کردن میاد پایین این مشکل سراسریه فکر کنم از دستی این کار رو میکنن الان سرور داخلی سرعت دانلودم بین 20 تا 30 کیلوبایت کم شده قند شکن هم خیلی کند شده سرعتش تقریبا باز نمیکنه از هفت صبح به بعد همیشه درست میشه
    Last edited by sorooshfm; 10-03-2015 at 06:26.

8. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

هیچ چاره ای نداره کلا نمیدونم چرا در تایم شبانه سرعت قندشکن به شدت میاد پایین و کلا سرعت پیج باز کردن میاد پایین این مشکل سراسریه فکر کنم از دستی این کار رو میکنن الان سرور داخلی سرعت دانلودم بین 20 تا 30 کیلوبایت کم شده قند شکن هم خیلی کند شده سرعتش تقریبا باز نمیکنه از هفت صبح به بعد همیشه درست میشه
    واسه من همیشه همینجوری یا حداقل بیشتر ساعات. الان ساعت 8 صبحه بازم دیر باز میکنه(باز نمیکنه در واقع) . اول فکر کردم شاید از کریو باشه ولی با نت ایرانسل تست کردم باز میکنه سریع.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

واسه من همیشه همینجوری یا حداقل بیشتر ساعات. الان ساعت 8 صبحه بازم دیر باز میکنه(باز نمیکنه در واقع) . اول فکر کردم شاید از کریو باشه ولی با نت ایرانسل تست کردم باز میکنه سریع.
    منم مشکل شما را دارم اصلا به هیچ رقمه نمیتونم از فیل..تر شکن حتی استفاده بکنم
    من خودم سرور کریو داشتم ولی خودم از سرور خودم نمیتونستم استفاده کنم !
    صبا نت چنین مشکلی نبود ولی روی فن آوا من هنوز نتونستم یک برنامه درست حسابی پیدا کنم

11. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه سرویس 1 مگ با حجم 6 گیگ شبانه رایگان دارم 5 روز دیگه هم بیشتر باقی نمونده از این دوره . این هفته 2 شب گذاشتم برای دانلود صبح دیدم حجم بین 1400 الی 1500 مگ دانلود کرده بقیه رو خطا داده مشکل کجاست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بابا این چه وضع سرویس دادنه؟. الان 6-7 ساعته سرویسم قطعه توی قزوین.اگه نماینده های فن اوا این پیامو میبینن می گم انصافا این وضع قطعی های مکرر رو اصلاحش کنید.
    والا خسته کردید مارو.مگه می شه یه سرویس دهنده توی قرن 21 یه روز در میون و گاهی هر روز قطعی های طولانی داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •