اگر تونستی کش برو، 600 تا سنسور و گیت و ... داره فروشگاه - عمراً نمیتونی از در خارجش کنی مادامی که بارکدش باطل نشده .
گوشی رو ازم میگرفتن ، همین .
اگر تونستی کش برو، 600 تا سنسور و گیت و ... داره فروشگاه - عمراً نمیتونی از در خارجش کنی مادامی که بارکدش باطل نشده .
گوشی رو ازم میگرفتن ، همین .
محمد جان شما باید بعد از نصب مولتی من فایل BDEMU رو هم نصب کنی........
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره ، واقعا بهشته مخصوصا وقتی که تخفیف های کیلویی میدن
یک دفعه جنس 700 یورویی رو میدن 300 یورو - خود این آلمانی ها مثل وحشی ها حمله میکنند
تازه رو بعضی جنس ها هم گوت شاین میدن که حکم پول نقد رو داره ، مثلا اگر بری اونجا قرار داد یه موبایل ببندی بهت 250 یورو گوت شاین میدن و میتونی تا سقف 250 یورو بدون پرداخت حتی یک سنت هر چی میخوای بخری
بزرگترین گوت شاینش مال حراج دو روزه ی O2 بود که 1500 یورو گوت شاین میداد - دختر داییم قرار داد بست با گوت شاینش یه مک بوک خرید![]()
Last edited by sonixax; 27-04-2011 at 17:23.
سلام
من دیروز برای پسرعموم از همین تاپیک بقل بازی کرایسیس 2 دانلود کردم.اینم مشخصاتش:
PS3 Game Name: Crysis 2
Blu-ray Source Region: Europe
Working on: 3.55 Kmeaw
Language: CZ DE EN ES FR IT PL RU TK
Crysis 2 (Europe) (PAL) PS3 ISO Download Link
پلی 3 ـش هنگید!
بردم بیرون میگن ورزنش 3.56 بود و الان باید تا هـک شدن این فریمور صبر کنی.
مثل اینکه برای بازی کردن به پیغام آپدیت داده بود و اوکی کرد و هنگ کرد ولی اون که به نت وصل نبود.
لطفا اگه میدونین چی شده و باید چیکار کنم راهنماییم کنین.
سپاس.
خوب بچه ها اگر یادتون باشه گفته بودم که شاخص فروش این مدل محصولات در تمام اروپا فروشگاه های این شکلی هستند .
چند تای دیگه هم بجز زاتورن هستند به نامهای : MediMax , Media Markt , Conrad که به اندازه ی زاتورن بزرگ نیستند ولی چرخیدن توی همونها هم 3-4 ساعتی وقت میخواد .
حالا چرا شاخص فروش اینها هستند ؟
توی فروشگاهی مثل زاتورن - این زاتورن نیست که جنسها رو میفروشه بلکه خود کمپانی تولید کننده هستش که جنسش رو میفروشه و زاتورن یک % ای از فروش رو ازشون میگیره .
مثلا اگر عکس اسنیک رو دیده باشید ، حتما متوجه شدید که مجسمش توی غرفه ی کونامی بود و بد نیست بدونید کارمند هاش هم ژاپنی هستند
خالا فرقش چیه ؟ مهم ترین فرقش اینه که وقتی شما از زاتورن یا اون سه تای دیگه جنس میخرید مستقیم از خود کمپانی تولید کننده خرید کردید که دو تا مزیت داره :
1 - قیمت جنسی که خریدید ارزون تر براتون تمام میشه (چون دست دلال ها دیگه در کار نیست)
2 - گارنتیش بیشتره (چون از لحظه ی خرید گارانتی منظور میشه)
با این حساب کسی نمیره از جاهای دیگه خرید کنه ، حتی از فروشگاه هی خفنی مثل GameStop .
زمانی که من Wii Fit Plus ام رو از زاتورن خریدم 99 یورو با 2 سال گارانتی ، همزمان همین جنس توی GameStop قیمتش 119 یورو بود و گارانتیش هم تا آخر 2010 بود ، یعنی من اگر یه روز مونده بود که 2010 تموم بشه میخریدمش ، فقط یه روز گارانتی داشتم - البته خود GameStop هم گارانتیش میکرد ولی گارانتی GameStop کجا و گارانتی خود نینتندو کجا !
حال از اون طرف اگر بخوایم یک جنس دست دوم بخریم بهترین انتخاب فروشگاه هایی مثل همین GameStop یا فروشگاه های کوچیک هستش .
چرا ؟
الان میگم : اینجا یک قانونی هست که اگر شما جنسی رو بخرید که گارانتی کمپانی سازندش تموم شده باشه به شرطی که خریدتون از مغازه باشه - فروشنده وظیفه داره حد اقل اون جنس رو یک سال گارانتی کنه ، چه نو باشه چه دست دو
برای همین من اینجا از خرید جنس دست دوم هم ترسی ندارم و با خیال راحت خرید میکنم ، همون طوری که اول یه Psp3000 گرفتم ، بعد اون موقع کپی خور نمیشد - رفتم پس دادم * بعدش رفتم از GameStop یه دونه PSP 1000 دست دو خریدم
* = اینجا اگر جنسی رو بخرید تا یک هفته میتونید بدون هیچ پیش شرط یا چیزی پسش بدید ، فقط دلیلش رو ازتون میپرسند ، که دلیل من این بود : ازش خوشم نیومد
و همین جنسهای برگشتی میشند بخشی از اون Restposten هایی که قبلا در موردش صحبت کرده بودم .
Last edited by sonixax; 27-04-2011 at 17:58.
ممنون از اطلاعاتت میلاد جون!
راستی من یه زمانی مثل چی تو کف اون هلیکوپتره برای Ipod بودم!! دیدم گرونه از خیرش گذشتم!
آره خیلی گرونه ، میشه با پولش یه 360 باندل خرید حالا یا با کینکت یا با هارد خداد گیگ![]()
اینجا هم اگه جنس رو یه قدم از مغازه ای که ازش خریدید دور کنید،فروشنده دیگه اصلا اون جنس رو نمیشناسه!* = اینجا اگر جنسی رو بخرید تا یک هفته میتونید بدون هیچ پیش شرط یا چیزی پسش بدید ، فقط دلیلش رو ازتون میپرسند ، که دلیل من این بود : ازش خوشم نیومد![]()
![]()
Last edited by Leon-117; 27-04-2011 at 21:08.
خب
سلام
من قبلا چن تا سوال پرسیدم و دوستان جواب دادند ، حالا یه چن تا دیگه هم دارم
1. مثل اینکه چن صفحه قبل دعوا بوده بین ایکس باکس و پلس استیشن 3
و یکی از دوستان گفته بود که سونی در برابر مایکروسافت از نسبت بین هویج و خرگوش بر خوردارهو شخصی دیگه اون گفته رو تایید میکنند ،حالا واقعا ps3 این قدر نسبت xbox ضایع هستش؟
2.یکی از دوستان گفته بود اگه بخواد یه کنسول دیگه بگیره میره ایکس باکس میگیره ، دوست دارم دلیلشو بدونم؟
3.بی زحمت بدون تعصب نقاط ضعف و قوت ps3 رو نسبت به xbox بگین
4.این دسته ی move چه قدر جالبه؟جالبتر از دسته های wii؟و اینکه ایا اونقدر میارزه که ادم صد و خورده ای بده پاش؟
5.اگه من یه ps3 120 گیگ بگیرم (بازیم هام رو بریزم و وقتی تموم شد پاک کنم ،خب dvd شو رو دارم دیگه) حتما باید یه هارد جدا ... گیگی بگیرم؟
ممنون![]()
1 - منظور از نسبت هویج به خرگوش در فراوانی و تعداد و کیفیت و این حرفها بوده - یعنی مثل هم هستند .
2 - چون که برای کپی بازی کردن دردسرش کمتره و البته کنترلر 360 استاندارد جهانی هست ولی مال Ps3 استانداردی هست که خود سونی ارایه کرده .
3 - به نظر من هیچ نقطه ی ضعف و قوتی نسبت به هم ندارند ، اگر Ps3 بازی های انحصاری خوبی داره به جاش 360 یک چیزی داره به اسم Live .
4 - تقریبا مثل همون موشن ویی هستش ولی HD میتونید بازی کنید
5 - حتما ای نداره ، ولی هارد جدا داشته باشید سر نصب بازی هر بار معطل نمیشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)