تا جایی که من میدونم buffmeplz رفته و یه نفر به اسمGod-Tony میخواد بیاد جاش
تا جایی که من میدونم buffmeplz رفته و یه نفر به اسمGod-Tony میخواد بیاد جاش
این یارو گفته DOTA رو دیگه کسی بازی نمیکنه و رو به فراموشیه.... خودش از این کار سر باز زده..
یکی به من جواب بده![]()
میشه چند تا بعد از چشمه ی جاودانگی؟![]()
6 تا.(بعد از امواج تاریکی)
در جواب سوال شما هم به سر بزنید به تاپیک آموزش Garena.
رفتم هی چی نفهمیدم چون با flash palyer بود منم نداشتم![]()
۱-برنامه گارنا را از یکی از لینک های زیر دانلود کنید.
۲-بعد از دانلود برنامه آن را نصب کنید و بعد آن را اجرا نمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۳-در زیر برنامه گزینه Register را انتخاب کنید.
۴-یک صفحه باز میشود که باید فرم آن صفحه را به درستی پر کرده و بعد از پر کردن کامل آن صفحه گزینه
Register را بزنید و یک صفحه باز میشود و شما گزینه OK را بزنید و اگر آن صفحه بسته نشد آن را ببندید.
۵-به صفحه اصلی برنامه بیایید و User Name و Password خود را وارد نمایید و روی Login کلیک کنید.
۶-یک صفحه باز میشود در کنار آن صفحه گزینه War3 RPG را انتخاب کنید.
۷-در بالای صفحه گزینه Settings را انتخاب کنید.
۸-یک صفحه باز میشود در آن صفحه گزینه Browse را انتخاب نمایید و به جایی که بازی وارکرافت را نصب
کرده اید بروید و بازی وارکرافت را انتخاب کرده و روی گزینه Open کلیک کنید و صفحه را ببندید.
۹-در گوشه صفحه سمت چپ روی International کلیک کنید و بعد یک صفحه می آید که شما میتوانید
وارد هر رومی که میخواهید شوید و در آن روم بازی کنید مانند:Iran Dota Room 1 یا Iran Dota Room 2
و یا Iran Dota Room 3
۱۰- بعد از وارد شدن به روم روی گزینه Start Game کلیک کنید و به Local Area Network رفته و منتظر
لیست بازیها باشید اگر بازی وجود نداشت به صفحه گارنا آمده و روی Game List کلیک کنید و اگر بازی
وجود نداشت خودتان یک بازی بسازید و منتظر بازیکنان باشید تا به بازی بیایند.
خوب بالاخره شخصی بنام HARREKE مسولیت ساخت مپ های AI را به دوش گرفت...![]()
man hamin karo mikonam vali kasi ro nemibinam rasti baiad war3 ro beanam ya warcraft frozen
خوبه پس بازم مپ AI خواهیم داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)