تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 678 از 720 اولاول ... 178578628668674675676677678679680681682688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

32 منطقه در سایز 85 ؟ اشتباه نمی کنی ؟ احتمالا 132 منطقه باید باشه !

در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

32 منطقه در سایز 85 ؟ اشتباه نمی کنی ؟ احتمالا 132 منطقه باید باشه !

در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .
    نه دادش 32 منطقه هست. احتمال میره سایز 85 به دلیل قیمت تموم شده بالاش ا مناطق تحت پوشش کاهش پیدا کرده).
    halo عمومیت نداره بین lcd هر چند اکثر از این مشکل رنج میبرن ولی به هر حال نمونه هایی هم وجود دارن مثل hx929 و f8000 و x900
    ولی نشت نور بسیار شایع هست تقریبا 99 دردصد پنل ها رنج میبرن مخصوا ips ها.
    اگر از یک پنل va در کنار local dimming استفاده میکرد به نظرم پانا نتیجه بهتری میگرفت ولی احتمالا به دلیل اینکه در سایز های بزرگ زاویه دید یک مشکل هست ips رو ترجیح داده
    فرض کن یک شخص در مقابل یک پنل 4k با سایز 65 بشینه طبیعتا از کناره ها زاویه دید خیلی زیاد میشه و افت کنتراست به وجود میاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اصلا 32 منطقه واسه 84 اینچ خودت حساب کن ببین میشه تقریبا هر 3 اینچی یه منطقه ! با عقل جور در نمیاد آخه ... local dimm نمی زاشت که سنگین تر بود !

راستی f8000 اصلا edgelit هست و halo واسش مطرح نیست . full array ها همگی halo دارن من خودم 2 تا full led از lg خونه دارم تو شب صحنه های تاریک اقتضاحه اصلا نمیشه نگاش کرد . banding هم تو مسابقه های فوتبال با زمینه ی سبز یا زمینه ی سفید خیلی اذیت می کنه .

کاش یه چی می ساختن کیفیت CRT رو داشت
    Last edited by mehrdad_ati; 15-04-2014 at 20:37.

4. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اصلا 32 منطقه واسه 84 اینچ خودت حساب کن ببین میشه تقریبا هر 3 اینچی یه منطقه ! با عقل جور در نمیاد آخه ... local dimm نمی زاشت که سنگین تر بود !

راستی f8000 اصلا edgelit هست و halo واسش مطرح نیست . full array ها همگی halo دارن من خودم 2 تا full led از lg خونه دارم تو شب صحنه های تاریک اقتضاحه اصلا نمیشه نگاش کرد . banding هم تو مسابقه های فوتبال با زمینه ی سبز یا زمینه ی سفید خیلی اذیت می کنه .

کاش یه چی می ساختن کیفیت CRT رو داشت

سمت چپی های zt60 هست و راست ax900

در ax900 گفته شده color temp بالاتر هست تو تصاویر هم مشخصه اصلا
    تو اولین عکس رنگ پوست نارنجی هست در ax900 ( که چندان دور از انتظار نیست)

مگه f7000
    edgelit نیست ولی haloing فاحش داره اکثر محصولات 2013 -2014
    edgedit هستن شما 5 تا full led ای که اخیرا عرضه شدن نام ببر؟
    در f8000 'گفته شده led های کمتری استفاده شده واسه همین halo نداره البته فقط در حد گمانه زنی هست.
    در lm 9600 به عنوان یک full led هم local dimming استفاده نشده. همین پنل صفحه یکدست تر و نشت نور کمتری حتی نسبت به la8600 داره
    Last edited by magiteq1; 15-04-2014 at 22:14.

6. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پانا قراره كلا توليد پلاسما رو كنار بذاره يا فقط تحقيق و توسعه تو پلاسما رو تموم ميكنه و ديگه مدل جديد نميده؟

8. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پانا قراره كلا توليد پلاسما رو كنار بذاره يا فقط تحقيق و توسعه تو پلاسما رو تموم ميكنه و ديگه مدل جديد نميده؟
    این دو تا چه فرقی میکنه
    اخرین پلاسما همین zt60 خواهد بود وقعا هم بی نقص هست
    Last edited by magiteq1; 16-04-2014 at 00:56.

10. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    حالا که قرار پاناسونیک پلاسما رو کنار بذاره شما هم بیاید این بحث پلاسماها رو کم کنید و یه مقدار هم راجع به LED های جدید پانا صحبت کنید بنظرم در مورد پلاسماها به اندازه کافی دوستان اطلاعات پیدا کردن. البته میدونم اینجا تاپیک پلاسماهاست اما هیچ جایی در مورد سری های LED مثل WT60 , DT60, FT60, ET60, E6 صحبتی نشده. حالا اگر دوستان در مورد این سری ها بخصوص FT60 و ET60 و E6 که تو بازار هم موجوده اطلاعاتی دارند یا همین جا و یا اینکه تو یه تاپیک جدید در موردش صحبت کنند. مثل کیفیتشون، کاراییشون و ارزش خریدشون نسبت به برندهای دیگه مثل w804 سونی و ... . و اینکه این مدلهایی که پسوندها و پیشوندهای مختلفی دارند (TX-L42FT60B یا TX-L42FT60E یا TC-L42FT60B ) در کدام کشورها مونتاژ میشن و قطعات مال کجاست. من شنیدم پسوند E در کشور چک مونتاژ میشه که قطعاتش رو نمیدونم مال کجاست و R احتمالا در ایران مونتاژ میشه و اونم قطعاتش ملوم نیست مال کجاست و در مورد B و M هم هیچ اطلاعاتی ندارم . خلاصه هر چیزی که میدونید مفیده بگید. فکر کنم این سوال خیلی هاست.
    با تشکر از همه دوستان
    Last edited by 1580; 16-04-2014 at 17:57.

12. 2 کاربر از 1580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والله دیگه اینکه چطور تولیزیون edgelit میتونه halo داشته باشه فکر کنم تنها از هنر های سامسونگ هست !!

سال دیگه امیدی به oled مقرون به صرفه هست به نظرتون ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

والله دیگه اینکه چطور تولیزیون edgelit میتونه halo داشته باشه فکر کنم تنها از هنر های سامسونگ هست !!

سال دیگه امیدی به oled مقرون به صرفه هست به نظرتون ؟
    در همه برند ها مشاهده میشه تنها مختص سامسونگ نیست .

قیمت oled ها یک طرف عمر کم ساب پیکسل های ابی که تنها 20 هزار ساعت هست هم طرف دیگه
    فعلا 4k ها خیلی زودتر از oled بازار اش رونق خواهد گرفت هم به دلیل عدم مشکلی خاص در طراحی( اگر محتوای 4k رو نادیده بگیریم) و هم تنوع بسیار اش
    تقریبا همه برندهای مطرح محصولات 4k دارن بر خلاف oled که تنوع بسیار کم داره و یه چند برند خاص مثل سامسونگ و lg تنها در اش فعالیت دارن
    در کل فکر نمیکنم دو یا 3مدل oled بیشتر وجود داشته باشه
    oled 4k هم که فعلا برای مصرف کنندگان خرید اش در حد یک رویا هست تا چندین سال اینده.

15. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این دو تا چه فرقی میکنه
    اخرین پلاسما همین zt60 خواهد بود وقعا هم بی نقص هست
    شما چند سالتونه؟
    واقعا شما تو اين دو تا هيچ فرقي نميبيني؟
    تو يكي قراره كلا خط توليد پلاسما جمع بشه و پانا ديگه هيچ پنل پلاسمايي توليد نميكنه
    ولي تو اون يكي فقط بخش تحقيق و توسعه جمع ميشه و پانا ديگه پنل پلاسماي جديدي توليد نميكنه اما هنوز به توليد پنل هايي كه سالهاي پيش معرفي كرده ادامه ميده
    حالا متوجه شدي عزيزم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •