رابطه بین من و افشین قطبی همیشه دوستانه بوده است به طوریکه قطبی بعد از انتخاب بعنوان سرمربی تیم ملی در مورد همکاری در تیم ملی با من صحبت کرد که بدلایلی این همکاری شکل نگرفت.

سايت گل - میهمان ویژه این هفته برنامه 90، با انتقاد از دستیاران ایرانی خود در فصول گذشته، غیر حرفه ای بودن مربیان ایرانی را دلیل عدم انتخاب دستیار ایرانی برای تیم ملی بیان کرد.
افشین قطبی در برابر سئوال عادل فردوسی پور در مورد عدم حضور مربی ایرانی روی نیمکت تیم ملی به تجربیات تلخ خود در مورد همکاری با دستیاران ایرانی اشاره کرد و از غیر حرفه ای بودن آنها بعنوان مشکل اصلی نام برد. قطبی در ادامه انتقاد خود از دستیاران سابق اش به پر حاشیه بودن آنها استناد کرد. قطبی اعتقاد داشت که حاشیه هایی که در پرسپولیس گریبانگیر او شده بود، توسط دستیارانش طراحی شده بود.
افشین پیروانی دومین و آخرین دستیار ایرانی بود که با افشین قطبی در تیم پرسپولیس همکاری داشت. سرمربی گری او بعد از جدایی شبانه قطبی، موجب شد که بینندگان برنامه 90، افشین پیروانی را دستیار مورد اشاره قطبی بدانند ولی پیروانی با تکذیب این موضوع ، به رابطه دوستانه خود با قطبی اشاره می کند.
افشین پیروانی در این رابطه به سایت گل گفت: رابطه بین من و افشین قطبی همیشه دوستانه بوده است به طوریکه قطبی بعد از انتخاب بعنوان سرمربی تیم ملی در مورد همکاری در تیم ملی با من صحبت کرد که بدلایلی این همکاری شکل نگرفت.
من به افشین قطبی حق می دهم که نخواهد از دستیار ایرانی در تیم ملی استفاده کند زیرا حق هر مربی است که کادر خود را با استقلال کامل انتخاب کند . تجربیات گذشته قطبی در فوتبال ایران متاسفانه تصویر نا مناسبی از مربیان ایرانی در ذهن او ایجاد کرده که حتی سعی و تلاش من هم نتوانست موجب پاک شدن این تصویر نا مناسب شود.
افشین پیروانی با اشاره به روزهای بعد از جدایی قطبی در هفته های ابتدایی لیگ هشتم،گفت: رابطه من و قطبی رابطه فراتر از 2 همکار بود. حتی بعد از جدایی قطبی از پرسپولیس با یکدیگر در ارتباط بودیم و باید بگویم که قطبی در دوران مربیگری در پرسپولیس و تیم ملی همیشه از رفتار غیر حرفه ای و حاشیه سازی مربیان ایران گله می کرد که این حاصل تجربیات گذشته او بود.
افشین پیروانی در انتها برای تیم ملی ایران و افشین قطبی چه با حضور دستیار ایرانی و چه بدون حضور دستیار ایرانی آرزوی موفقیت کرد.
سعيد الهويي
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/11/17