تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 678 از 870 اولاول ... 178578628668674675676677678679680681682688728778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پيرواني: من با قطبي دوستم، منظوراو قبلي ها بودند

رابطه بین من و افشین قطبی همیشه دوستانه بوده است به طوریکه قطبی بعد از انتخاب بعنوان سرمربی تیم ملی در مورد همکاری در تیم ملی با من صحبت کرد که بدلایلی این همکاری شکل نگرفت.

سايت گل - میهمان ویژه این هفته برنامه 90، با انتقاد از دستیاران ایرانی خود در فصول گذشته، غیر حرفه ای بودن مربیان ایرانی را دلیل عدم انتخاب دستیار ایرانی برای تیم ملی بیان کرد.
    افشین قطبی در برابر سئوال عادل فردوسی پور در مورد عدم حضور مربی ایرانی روی نیمکت تیم ملی به تجربیات تلخ خود در مورد همکاری با دستیاران ایرانی اشاره کرد و از غیر حرفه ای بودن آنها بعنوان مشکل اصلی نام برد. قطبی در ادامه انتقاد خود از دستیاران سابق اش به پر حاشیه بودن آنها استناد کرد. قطبی اعتقاد داشت که حاشیه هایی که در پرسپولیس گریبانگیر او شده بود، توسط دستیارانش طراحی شده بود.
    افشین پیروانی دومین و آخرین دستیار ایرانی بود که با افشین قطبی در تیم پرسپولیس همکاری داشت. سرمربی گری او بعد از جدایی شبانه قطبی، موجب شد که بینندگان برنامه 90، افشین پیروانی را دستیار مورد اشاره قطبی بدانند ولی پیروانی با تکذیب این موضوع ، به رابطه دوستانه خود با قطبی اشاره می کند.
    افشین پیروانی در این رابطه به سایت گل گفت: رابطه بین من و افشین قطبی همیشه دوستانه بوده است به طوریکه قطبی بعد از انتخاب بعنوان سرمربی تیم ملی در مورد همکاری در تیم ملی با من صحبت کرد که بدلایلی این همکاری شکل نگرفت.
    من به افشین قطبی حق می دهم که نخواهد از دستیار ایرانی در تیم ملی استفاده کند زیرا حق هر مربی است که کادر خود را با استقلال کامل انتخاب کند . تجربیات گذشته قطبی در فوتبال ایران متاسفانه تصویر نا مناسبی از مربیان ایرانی در ذهن او ایجاد کرده که حتی سعی و تلاش من هم نتوانست موجب پاک شدن این تصویر نا مناسب شود.
    افشین پیروانی با اشاره به روزهای بعد از جدایی قطبی در هفته های ابتدایی لیگ هشتم،گفت: رابطه من و قطبی رابطه فراتر از 2 همکار بود. حتی بعد از جدایی قطبی از پرسپولیس با یکدیگر در ارتباط بودیم و باید بگویم که قطبی در دوران مربیگری در پرسپولیس و تیم ملی همیشه از رفتار غیر حرفه ای و حاشیه سازی مربیان ایران گله می کرد که این حاصل تجربیات گذشته او بود.
    افشین پیروانی در انتها برای تیم ملی ایران و افشین قطبی چه با حضور دستیار ایرانی و چه بدون حضور دستیار ایرانی آرزوی موفقیت کرد.

سعيد الهويي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/17

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مقايسه خداداد با مايلي كهن خيلي بي انصافيه!
    عزيزي هر چي كه هست حرفش با دلش يكيه ولي مايلي كهن حرف از اسلام و دين ميزنه ولي به عالم و آدم تهمت ميزنه!
    ضمنا تا اونجايي كه من يادمه عزيزي با مايلي كهن اصلا رابطش خوب نبوده!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فدراسيون فوتبال ايران کانديداي بهترين فدراسيون سال آسيا شد

سايت گل- کنفدراسيون فوتبال آسيا در فاصله کمتر از يک هفته به مراسم اهداي جوايز سال فوتبال آسيا در سال 2009، کانديداهاي بخش هاي مختلف جوايز اين قاره را اعلام کرد که در بخش بهترين فدراسيون سال آسيا، نام فدراسيون فوتبال ايران نيز به چشم مي خورد. عراق، ژاپن و امارات ديگر کانديداهاي اين بخش هستند. بر اساس اعلام اي. اف. سي اين چهار فدراسيون تلاش زيادي در جهت رشد و توسعه فوتبال داشته اند و اصلاحاتي در جهت اين هدف انجام داده اند. فدراسيون فوتبال ايران سال گذشته به عنوان بهترين فدراسيون سال آسيا برگزيده شد.

همچنين در بخش بهترين بازيکن نيز هادي عقيلي از ايران در بين 6 بازيکن منتخب قرار دارد. پس از برگزاري بازيهاي ملي در اين هفته، تعداد اين بازيکنان در ليست نهايي به 3 نفر کاهش خواهد يافت.

کد:
    2009/11/18

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض ◄افشاگري نود:مدیرعامل سایپا فامیل مشایی درامد!

فردوسی پور خیلی زیركانه در برنامه اش سوال كرد كه آیا مدیر جوان و جدید سایپا خواهرزاده اسفندیار رحیم مشایی است یا نه ؟
    فردوسی پور اول از آرش كوشا پرسید:سابقه شما چی بوده؟ قبلا كجا كار كردید؟
    مدیر جوان سایپا هم گفت :سازمان گردشگری و میراث فرهنگی

دوباره مجری برنامه نود پرسید:سابقه ورزشی هم دارید قبل از میراث كجا بودید؟
    و آرش كوشا همان جوابی را داد كه عادل می خواست :سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری تهران
    خب رییس این دو سازمان هم در آن زمان اسفندیار رحیم مشایی بوده

و عادل دوباره گفت: آقای كوشا شما با آقای رحیم مشایی نسبتی دارید ، شایعاتی شده كه دایی شما هستند؟

مدیرسایپا جواب داد: خب ممكن است هر كسی با هر كسی نسبت داشته باشه
    ولی عادل تكرار كرد: بله حرف شما درسته ممكنه هر كسی با هر كسی نسبت داشته باشه اما من از شما می پرسم كه اقای مشایی دایی شماست ؟
    كوشا هم گفت :یك نسبتی داریم و لی دایی من نیستند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پيروزي سپاهان مقابل تراکتور در کيش

سايت گل- تيم سپاهان در دومين بازي تدارکاتي خود در جزيره کيش مقابل تراکتورسازي تبريز به پيروزي رسيد. در اين بازي که عصر ديروز در ورزشگاه المپيک کيش برگزار شد، سپاهان با نتيجه 2-1 مقابل شاگردان فراز کمالوند به پيروزي رسيد. محرم نويدکيا و محسن بنگر در اين بازي براي سپاهان گلزني کردند. سپاهان در اولين بازي خود نيز مقابل سپاسي شيراز به پيروزي دست يافته بود. کاروان تيم سپاهان پس از برگزاري اردوي يک هفته اي در جزيره کيش، امشب راهي اصفهان مي شود تا اماده بازي با پرسپوليس شود.

کد:
    2009/11/19

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نتايج هفته هفتم ليگ دسته اول؛ شکست خانگي داماش و صدرنشيني برق

سايت گل- هفته هفتم ليگ دسته اول عصر امروز با انجام 7 بازي از گروه دوم در شهرهاي مختلف اغاز شد. در رشت تيم داماش با پذيرش دومين شکست پياپي خود صدر جدول را از دست داد و به رتبه چهارم سقوط کرد. برق شيراز با کسب تساوي در سرچشمه به صدر جدول رسيد و آلومينيوم هرمزگان نيز با نساجي به تساوي بدون گل رسيد.

نتايج هفته هفتم

آلومينيوم هرمزگان صفر- نساجي مازندران صفر

گل گهر سيرجان صفر- فولاد گستر تبريز صفر

پتروشيمي تبريز 1- شن سا اراک صفر
    گل: علي سليماني(90)

مس سرچشمه 1- برق شيراز 1
    گل: کاوه زنگيان(50)- محسن نيکخواه(13)

کوثر لرستان 2- شيرين فراز کرمانشاه 1
    گل: محمد علي بازگير(47) علي طهماسبي(56)- محمد ميرزا سيدي(23)

داماش گيلان 1- نفت تهران 2
    گل: مسعود ابطحي(60)- اسماعيل علي شيرازي(68) داريوش ميکائيلي(90)

مهرکام تهران 2- فولاد نوين 1

کد:
    2009/11/19

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کريم باوي: علي پروين تاکتيک بلد نبود!

سايت گل- کريم باوي مهاجم اسبق تيم ملي در دهه شصت که ضربات سرش زبانزد خاص و عام بود، اخيرا گفتگويي را با مجله همشهري ورزشي انجام داده است و در ان به نکات جالب اشاره کرده است. باوي در مورد دوران حضورش در پرسپوليس گفته است" پرسپوليس دهه 60 با امروز زمين تا اسمان تفاوت داشت. شما فکر مي کنيد علي پروين تاکتيک بلد بود؟ نه، او در رختکن تيم را ارنج مي کرد و مي گفت فلانی، فلانی و فلانی داخل زمين مي رويد. بعد مي گفت اين مردم به خاطر شما آمده اند ورزشگاه و اگر همه باهم فوت کنند، توپ مي رود توي دروازه! شما به عشق انها برويد و براي برد خودتان را بکشيد".

کد:
    2009/11/19

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض علي کريمي; پرسپولیسی شدن، آشتی کنان با دایی و فحاشی تماشاگران

سايت گل- علي کريمي ستاره تيم استيل اذين بازيکني است که اهل مصاحبه نيست و در طول دوران بازي خود شايد مصاحبه هاي بلند او با روزنامه ها و مجلات به تعداد انگشتان دو دست هم نباشد. اما معدود مصاحبه هاي اين بازيکن با صراحت همراه است و هميشه سر و صدا به پا مي کند. اين بازيکن که تا چند روز پيش بحث انتقالش به پرسپوليس خبر اول رسانه ها بود، در مصاحبه مفصلي با نشريه همشهري ورزشي نکات جديدي را مطرح کرده است. کريمي در اين مصاحبه گفته است" بعضي ها با اسم من خودشان را گنده مي کنند و روي اسم من مانور تبليغاتي مي دهند تا به واسطه جايگاهي که نزد هوداران دارم، خودشان را مطرح کنند". کريمي از کساني که فقط نام او را مطرح مي کنند و قدمي در راه پرسپوليسي نشدن او بر نمي دارند،حسابي دلخور است و گفته است حتي اگر حبيب کاشاني هم قصد مانور دادن با اسم او را داشته باشد، از او هم دلخور و شاکي خواهد شد.

کريمي در بخش ديگري از مصاحبه اش از مراسم اشتي کنان پارسال بين او و علي دايي حسابي انتقا کرده است و گفته " نمي دانم چرا عده اي اين قدر تلاش مي کنند در اين مراسم ها شيريني بخورند!"

ستاره فوتبال ايران درباره حاشيه هاي بازي با تراکتورسازي نيز گفته است"من به هواداران تراکتور احترام مي گذارم و به انها حق مي دهم تيمشان را تشويق کنند، اما چه کسي به عده اي از انها حق ميدهد به خانوداه ام اهانت کنند؟ اگر انها مشکلي با من دارند به خودم فحش بدهند، با خانواده ام چکار دارند. مشکل من با همه هواداران تبريزي نيست، فقط انهايي را مي گويم که به من فحاشي کردند".

کد:
    2009/11/19

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

مگه کسی تا حالا شک داشت؟
    بزرگ مرد فوتبال علی اصغری

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ارنج از این بهتره............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •