آقای ملک جعفریان همه ی دوستان منتظر پاسخ شما هستند به پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا پاسخ دهید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای ملک جعفریان همه ی دوستان منتظر پاسخ شما هستند به پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا پاسخ دهید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای جعفریان از کی میشه به بهبود سرعت شبانه امیدوار بود ؟
سلام جناب مهندس
-ازتون یه سوال داشتم اینکه مرکز مخابراتی خواجه ربیع بیشتر از4مگ رو ساپرت نمیکنه صحت داره؟و چرا؟
-آیا مخابرات در اینده ی نزدیک سرویس های بیشتر از4مگ میده؟(مثلا 8 مگ)
ممنون از کم فروشیتون (کم کردن سرعتها) و زیاده خواهیتون (فروش بیشمار طرح بدون پشتوانه).
حق دارم قانع نشم؟؟؟ وقی 8413535 مگه: آقا شما ک یکساله دارید یک ماه بدردتون نمیخوره. کاریش نمیشه کرد و........ و شما هم که 4 بار پرسیدم راجع به یک ماهی که بعلت ضعف نرافزاریتون بوده جوابی نمیدید. پول یک ما 12000 تومنه خیلی ارزش نداره ولی مردم اینجوری جذب نمیشند. تبلیغات نفس به نفس (فیس تو فیس) از تبلیغات روزنامه ای و ... تو ایران "مهمتره" که شما به نظر من جایگاه خوبی تا الان ندارید
آقا چرا هیشکی از قیمت ها حرفی نمیزنه؟
چرا باید قیمت هر ماه اعتبار یهو از 4240 بیاد به 7950 تومن؟
حالا قیمت رو میکشید بالا کیفیت سرویس دهی تون گند تر و گند تر میشه!
مهندس یک کلام قیمتها رو میکیشید بالا اما دریغ از کیفیت من که 2 مگ دارم تقسیم بر 8 میشه 250 که روزانم رو 200 تاست شبانه که 90 تا.
نمیدونم این عدد 250 کجاست اگه کم فروشی نیس پس اسمش چیه؟؟؟؟ یه ضرب المثل هست میگه هرچقدر پول بدی آش میخوری.ما که دهنمون
سوخت از بس بخاطر این شبانه رایگان حرص خوردیم با ترس و لرز نگاه کنیم سایت گلدنت رو که چیزی کم نکنه
سرعت سرورهای خارجی رو میارید پایین که کسی نمیتونه یه جی میل باز کنه
بعد در اخر در خبرگذاریها میگید 65% کاربران از اینترنت مخابرات رضایت دارن (این 65 % بیشترشون فیبر نوری هایی هستن که نمیتونن از مخابرات برن اگه میشد برن حتما این کارو میکردن)
Last edited by shoojats; 01-11-2013 at 15:05.
انشا ا.. . همین هفته تعییرات را در سایت اشاره میکنم
تمامی قیمتها قیمت سازمان تنظیم مقررات هست
در ثانی سرعت ها معمولا با KB هست که ضربدر ۸ میبایستی بشود شما که در روز ۲۰۰KB سرعت دارید یعنی حدود ۱۶۰۰kb در ثانیه سرعت دارید مبنای سرعت در شبکه بیت بر ثانیه میباشد نه بایت برثانیه (B)
چشم کیفیت را بهبود میبخشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)