سیلور شدو رو تست کن در بین جنتلمن ها خیلی پرطرفدارهبوی شرقی هم داره مطمئنا نامزدتم خوشش میاد
سیلور شدو رو تست کن در بین جنتلمن ها خیلی پرطرفدارهبوی شرقی هم داره مطمئنا نامزدتم خوشش میاد
سلام به محبان عطرو ادکلن
من که خودم تو چالش انتخاب ادکلن بودم،حالا میخوام یدونه ام واسه خواهرم() بگیرم،هفته دیگه تولدشه ولی نمیدونم چی بگیرم
بودجه ام 50 60 تومن دارم
حالا نمیدونم برم از مشابه های عطرای معروف بگیرم مثه ریو یا عطرایی تو همین رنج منتها اصل،بیشتر نظرم رو ادکلنای مشابس،چون اونجور که خانوم آرامیس گفتن(راستو دروغش پای خودش)اکثرآ به نمومنه های اصلی عطرا شبیهن
میخوام یه چیز خوب واسش بگیرم دیگه(میگن جیب خالی،پز عالی ،همینه)
راستی تو رنج سنی 21 اینا باشه
پیشاپیش ممنون
اگر بگردی و آمیتیس با قیمت مناسب پیدا کنی عطر بسیار خوب و دخترانه ایی هست و مناسب. چون قیمتش از 65 دیدم تا 100
میتونی روی گزینه هایی نظیر بیژن استیل - بیژن دی ان ای - رد جینز ورساچه - ویزاری و یا محصولات ایورشه فکر کنی. هیچ کدومشون هم قیمت بالای 60 ندارن و هموشون هم ارزش خرید برای خانوم 21 ساله رو دارند.
از من میشنوی فکر ریو رو از سرت بکن بیرون. یک فاکتور بدی دارند که اونم اینه که همشون به دیلی اینکه نت ثابتی دارند و تغییر رایحه ندارند آدم زود ازشون خسته میشه و بعد از مدتی تو ذوقش میخوره. همچنین مواد تشکیل دهنده شون نا مرغوب هست و همون یک تیزی خاصی تو رایحه شون دارند که آزار دهنده هستند. اینا عطر خالص رو از اروپا خریداری میکنند(درجه پایین) و بهد با آب و الکل خودشون که معلوم نیست چطوره مخلوط میکنن که میشه ریو.
تا حالا ندیدم دختری از اکوا بولگاری بدش بیاد همه خوششون میاد اما خب زیاد شده
ممنون عزیز
خودمم فک کردم دیدم ریو واسه خواهرم نگیرم بهتره
پیشنهاد شما چیه بین این گزینه ها؟من شناختی ندارم،شما اگه میخواستی بخری کدومو میگرفتی؟حالا یکمم بالاتر بود قیمت مشکلی نداره
جدا از اون پیشنهادتون اصلا صرف نظر از قیمت یه عطر زنونه توپ معرفی میکنید با قیمتش؟
ممنون
سلام
مجتمع پارک
فروشگاه مهتاب
سیلک وی از تد لاپیدوس و آمتیست رو 65 قیمت دارم . آنجل شلر هم دومدل زنونش(که دقیقا یادم نیست اسمشونو) 125 میلشون 65 بود . هالووین بنفش هم میتونی بگیری با اینکه خیلی استفاده میکنن کار خوبیه .
د سه او و استیل از جنیفر لوپز هم کارهای خوبین بین 60 تا 70 قیمت دارن و ماندگاری و پخش خوبیم دارن اولی کمی تلخه و خنک . دومی بوی شیرینی داره و پرفروشترین کار جنیفر لوپز در قسمت عطر و ادکلنه.
آی لاو لاو از موسکینو هم باید حدود 60 -70 باشه چون ست 3 تکه اش رو بازار 95 تومن قیمت دارم.بوی گلی میوه ای داره و خیلی دخترونه.
بیورکا از سیندی سی رو هم تست کن برای هدیه دادن گزینه خوبیه
کارهای جورجیو مونتی / بنتون و پلیس هم به بودجت میخوره. زنونه های امانوئل اونگارو هم اگه گیر بیاری خوبه قیمتش 50 تا 70 تومنه.
1. من تا به حال از اونجا خرید نکردم ولی آیا فکر میکنید عطر های اونجا از جایی غیر از دوبی وارد میشن؟؟؟؟؟؟
فکر اینکه فروشگاهیی تو ایران که محصولات سفارش اروپا رو وارد کنه از سرتون کنید بیرون. فقط یک سایت بود که محصولاتش سفارش اروپا بود که اونم سربه نیست شد (البته قیمتهاش دو برار هم بیشتر بود)
ولی واقعا کیفیتشون با هم قابل مقایسه هست
من خودم به شخصه لمس کردم.
قبلا هم گفتم که اگر میخوایید از اصل بودن ادکلن خیالتون راحت بشه برید نمنوه تولیدات محدود برندهارو انتخاب کنید
2. متوجه سوالتون نشدم
3. بله هست (چطور فروشگاه به اون بزرگی اسمش رو نشنیده بود؟!!!)
سلام و تشکر از پاسختون
1 - من نمیدونم والا ، این طوری که شنیدم میگن که هایلند عطراش اصله ، حالا اگه عطرای این فروشگاه هم
بخواد از دبی باشه که چه فرقی داره با بقییه ی فروشگاه ها ؟ چون میگن علت گرونی عطراش هم همین هست ( که اصله عطراش مثلا ) .
منظورتون رو متوجه نشدم . میشه یه کم توضیح بدین ؟قبلا هم گفتم که اگر میخوایید از اصل بودن ادکلن خیالتون راحت بشه برید نمنوه تولیدات محدود برندهارو انتخاب کنید
ممنون
به نظر من همن آمیتس از لالیک مناسب هست. موندگاری و پخش بوش هم خوبه. بویی میوه ایی (تمشک و توت فرنگی) و کمی خنک و شیرین داره. کلا ادکلن دخترونه ایی هست و مناسب سن پایین.
جدای از قیمت هم به نظرم تو سنین پایین دلیشژ از کارتیر (اگر پرفیومش هم باشه که خوشبو تره) و آنیورساری روبرتو کاوالی خیلی خوب هستند و پخش بوی خوبی هم دارند
اگر هم با ادکلنهای سنگین و مجلسی مشکلی ندارند اوپیوم(تمامی نمونه ها) - شالیمار - هیپنوز لانکوم - سفری - سامسارا و ... عال هستند و کسی جرات نمیکنه در موردشون بد حرف بزنه![]()
Last edited by f.t.g; 08-07-2012 at 00:47.
فرید جان تو اپیوم های مردونه کدومش به نظر شما از همه خوشبو تره. یادمه قدیمedtش رو داشتم بوش خیلی تو صورت بود پرفیومش نرمتره? اینجا بهترین نمونه ای که الان موجوده چیه و اینکه بوی خیلی قدیمی هم نداشته باشه مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)