الان اگر یه پارتیشن با حجم کمتر بسازم و به تلویزیون وصل کنم برای اونکه حجم بیشتری داره دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ چون تلویزیون هارد را initialize میکنه من فکر میکنم همون موقع برای فایل مشکل پیش میاد( یعنی برای کل هارد نه یه پارتیشن خاص) اینطور نیست؟
الان اگر یه پارتیشن با حجم کمتر بسازم و به تلویزیون وصل کنم برای اونکه حجم بیشتری داره دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ چون تلویزیون هارد را initialize میکنه من فکر میکنم همون موقع برای فایل مشکل پیش میاد( یعنی برای کل هارد نه یه پارتیشن خاص) اینطور نیست؟
خير ، بدين معني نيست كه هارد ديسكهاي اكسترنال WD زودتر خراب بشوند . كلاً به اين معني هست كه اگر خراب بشوند (كه هر هارد ديسكي ممكن هست خراب بشود) تعمير آن مشكلتر خواهد بود.
عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال WD my passport هست كه برای دسترسی به Firmware و یا ارسال یکسری دستورات به آن به قسمتهایي از pcb لحیمکاری شده است .
![]()
چون من TV شما را ندارم نميتونم دقيق اظهار نظر كنم . پيشنهاد ميكنم خودتان تست كنيد و ببينيد روشي كه من گفتم شدني هست يا خير ؟
سلام
برای فرمت اولیه هارد به ntfs فقط کافیه که روی هارد راست کلیک کرده و فرمت بزنیم یا باید از نرم افزار خاصی استفاده بشه؟ Quick format کفایت میکنه ؟ فرمت کردن هارد حدودأ چقدر زمان میبره؟
ممنون
سلام .
اکثر هارد دیسکهای اکسترنال پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست و نیازی نیست که مجدداً فرمت کنید مگر اینکه فایل سیستم آن NTFS (و یا هر فایل سیستمی که مد نظرتان هست) نباشد . برای فرمت کردن بصورت NTFS در همان Windows میتونید اینکار را انجام بدید و Quick format هم کفایت میکند.
با اجازه استادان عزیز بعضی از تلویزونها مانند الجی وقتی که هارد را بهشون با یواس بی و صل میکنید سیستم هارد را تغییر میدهند و فقط میتونی با الجی فیلم ضبط و پخش کنی و دیگر نمیتونی به لپتاپ بزی و فیلم و فایلهاتو درونش ببینی .متاسفانه این یه بدی الجی هست شاید مشکل شما هم همین باشه و من زیاد مطمعن نیستم این حقیقت داره یا نه .فقط گفتم تا بدونید. خودتون میتونید تحقیق کنید.
من میخوام یه هارد اکسترنال 1T کوچیک تک کابل و USB3 در حدود قیمت 260 هزارتومان برای ذخیره کردن فیلم و اطلاعات از گیرنده های دیجیتالی(خودتون میدونید منظورم چیه) و لپتاپ بگیرم .استادان چی پیشنهاد میکنند؟
Last edited by hot_boys2005; 06-06-2014 at 21:37.
اگر بتونید بفهمید با چه فایل سیستمی فرمت شده شاید بتوان درایور مناسبی برای ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) پیدا و نصب کرد تا بتوان به اطلاعات موجود در آن پارتیشن دسترسی داشت .
مثلاً درایور مناسب ویندوزی برای دسترسی به پارتیشنهایی که با یکی از فایل سیستم لینوکسی Ext2 / Ext3 / Ext4 فرمت شده را میتوان از سایت زیر دانلود کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم Seagate Backup plus Slim گزینه مناسبی برای اینکار باشه .
Last edited by ata.royalfalcon; 06-06-2014 at 21:46.
اگر Seagate Backup plus Slim نبود چه مدلی دیگه بگیرم ؟لطفا نام کاملشو ذکر کنید.
فکر نمیکنم این مدل کمیاب باشه . سعی کنید همین مدل را پیدا کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)