تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 678 از 827 اولاول ... 178578628668674675676677678679680681682688728778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,771 به 6,780 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حتي ميتونيد يك پارتيشن يكترابايتي با فايل سيستم FAT32 بسازيد (با برنامه هايي مثل Acronis Disk Director Home) و اكثر سيستمها از اين فايل سيستم پشتيباني ميكنند . مهمترين ايراد اين سيستم عامل اين هست كه نميتوان فايلهايي با حجم 4GB ذخيره كرد. من پيشنهاد ميكنم يك پارتيشن كم حجمتر (اولين پارتيشن) با فايل سيستم FAT32 براي ضبط و پخش از روي TV بسازيد و الباقي بصورت NTFS باشد .
    الان اگر یه پارتیشن با حجم کمتر بسازم و به تلویزیون وصل کنم برای اونکه حجم بیشتری داره دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ چون تلویزیون هارد را initialize میکنه من فکر میکنم همون موقع برای فایل مشکل پیش میاد( یعنی برای کل هارد نه یه پارتیشن خاص) اینطور نیست؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خير ، بدين معني نيست كه هارد ديسكهاي اكسترنال WD زودتر خراب بشوند . كلاً به اين معني هست كه اگر خراب بشوند (كه هر هارد ديسكي ممكن هست خراب بشود) تعمير آن مشكلتر خواهد بود.
    عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال WD my passport هست كه برای دسترسی به Firmware و یا ارسال یکسری دستورات به آن به قسمتهایي از pcb لحیمکاری شده است .

3. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان اگر یه پارتیشن با حجم کمتر بسازم و به تلویزیون وصل کنم برای اونکه حجم بیشتری داره دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ چون تلویزیون هارد را initialize میکنه من فکر میکنم همون موقع برای فایل مشکل پیش میاد( یعنی برای کل هارد نه یه پارتیشن خاص) اینطور نیست؟
    چون من TV شما را ندارم نميتونم دقيق اظهار نظر كنم . پيشنهاد ميكنم خودتان تست كنيد و ببينيد روشي كه من گفتم شدني هست يا خير ؟

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    برای فرمت اولیه هارد به ntfs فقط کافیه که روی هارد راست کلیک کرده و فرمت بزنیم یا باید از نرم افزار خاصی استفاده بشه؟ Quick format کفایت میکنه ؟ فرمت کردن هارد حدودأ چقدر زمان میبره؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای فرمت اولیه هارد به ntfs فقط کافیه که روی هارد راست کلیک کرده و فرمت بزنیم یا باید از نرم افزار خاصی استفاده بشه؟ Quick format کفایت میکنه ؟ فرمت کردن هارد حدودأ چقدر زمان میبره؟

ممنون
    سلام .

اکثر هارد دیسکهای اکسترنال پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست و نیازی نیست که مجدداً فرمت کنید مگر اینکه فایل سیستم آن NTFS (و یا هر فایل سیستمی که مد نظرتان هست) نباشد . برای فرمت کردن بصورت NTFS در همان Windows میتونید اینکار را انجام بدید و Quick format هم کفایت میکند.

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض بعضی ار تلویزونها مانند الجی سیستم هارد را تغییر میدهند

با اجازه استادان عزیز بعضی از تلویزونها مانند الجی وقتی که هارد را بهشون با یواس بی و صل میکنید سیستم هارد را تغییر میدهند و فقط میتونی با الجی فیلم ضبط و پخش کنی و دیگر نمیتونی به لپتاپ بزی و فیلم و فایلهاتو درونش ببینی .متاسفانه این یه بدی الجی هست شاید مشکل شما هم همین باشه و من زیاد مطمعن نیستم این حقیقت داره یا نه .فقط گفتم تا بدونید. خودتون میتونید تحقیق کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من میخوام یه هارد اکسترنال 1T کوچیک تک کابل و USB3 در حدود قیمت 260 هزارتومان برای ذخیره کردن فیلم و اطلاعات از گیرنده های دیجیتالی(خودتون میدونید منظورم چیه) و لپتاپ بگیرم .استادان چی پیشنهاد میکنند؟
    Last edited by hot_boys2005; 06-06-2014 at 21:37.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه استادان عزیز بعضی از تلویزونها مانند الجی وقتی که هارد را بهشون با یواس بی و صل میکنید سیستم هارد را تغییر میدهند و فقط میتونی با الجی فیلم ضبط و پخش کنی و دیگر نمیتونی به لپتاپ بزی و فیلم و فایلهاتو درونش ببینی .متاسفانه این یه بدی الجی هست شاید مشکل شما هم همین باشه و من زیاد مطمعن نیستم این حقیقت داره یا نه .فقط گفتم تا بدونید. خودتون میتونید تحقیق کنید.
    اگر بتونید بفهمید با چه فایل سیستمی فرمت شده شاید بتوان درایور مناسبی برای ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) پیدا و نصب کرد تا بتوان به اطلاعات موجود در آن پارتیشن دسترسی داشت .

مثلاً درایور مناسب ویندوزی برای دسترسی به پارتیشنهایی که با یکی از فایل سیستم لینوکسی Ext2 / Ext3 / Ext4 فرمت شده را میتوان از سایت زیر دانلود کرد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من میخوام یه هارد اکسترنال 1T کوچیک تک کابل و USB3 در حدود قیمت 260 هزارتومان برای ذخیره کردن فیلم و اطلاعات از گیرنده های دیجیتالی(خودتون میدونید منظورم چیه) و لپتاپ بگیرم .استادان چی پیشنهاد میکنند؟
    فکر میکنم Seagate Backup plus Slim گزینه مناسبی برای اینکار باشه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 06-06-2014 at 21:46.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگر Seagate Backup plus Slim نبود چه مدلی دیگه بگیرم ؟لطفا نام کاملشو ذکر کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر Seagate Backup plus Slim نبود چه مدلی دیگه بگیرم ؟لطفا نام کاملشو ذکر کنید.
    فکر نمیکنم این مدل کمیاب باشه . سعی کنید همین مدل را پیدا کنید .

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •