یکی از مزایاش زدن سرور گیمه یا گیم نت
یکی از مزایاش زدن سرور گیمه یا گیم نت
کندی اینترنت مخابرات برطرف شد
مرجع : خبرگزاری ايسنا
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۳۱
ایتنا - پوررنجبر: در چند هفته گذشته یکی از مسیرهای شرکت روس تلکوم که از سوی شرکت زیرساخت به شرکت مخابرات ظرفیتش فروخته شده بود، قطع شد.
مدیر عامل مخابرات ایران علت اختلالات اخیر اینترنت را قطعی در یکی از مسیرهای شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده و از حل شدن مشکلات اینترنتی خبر داده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا مظفر پوررنجبر گفت: شرکت مخابرات ایران برنامههای زیادی در راستای توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نیست بلکه کارهایی که در حوزه ADSL، سرویسهای خدمات ارزش افزوده و ارائه خدمات از طریق فروشگاههای زنجیرهای و غیره صورت گرفته همه توسعه به حساب میآید.
وی افزود: حدود یک سال و نیم گذشته طرح تجاری شرکت مخابرات ایران داده شد، اما هنوز سرمایهگذاری روی توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهایی شدن آن زمان و برنامههایی که برای توسعه شبکه مخابرات را داریم، اطلاعرسانی خواهیم کرد.
پوررنجبر در ادامه در خصوص کندی سرعت اینترنت اظهار کرد: متاسفانه در چند هفته گذشته یکی از مسیرهای شرکت روس تلکوم که از سوی شرکت زیرساخت به شرکت مخابرات ظرفیتش فروخته شده بود، قطع شد.
وی گفت: این موضوع باعث شد که سرعت اینترنت در چند شهر کند شود که البته این مشکل در حال حاضر برطرف شده است.
سـلام.
دوسـتان چـرا اوضـاع مخـابرات اینـقدر خـرابه ؟؟! سـرعت دانلـودم کـه تـوی سـاعات عـادی و رایگـان از 30-40 بـالاتر نمـیره!!!.
امـروز صبـح هـم کـه تـا سـاعت 12 نـت قـطع بـود ! ... وضعـیت پیـنگ هـم کـه دیـگه هیـچی نـگم بهـتره! ... .
مـثلا ایـنترنتم رو واسـه Counter و بـازیهای آنـلاین و مـهمتر ازهـمه بـرای دانـلود فایـل تـمدید کـرده بـودم ... امـا ... .
+
دوسـتان حـالا 2تا سـوال داشتـم :- حـدودا چـند وقـته مخـابرات بـه ایـن روز افـتاده ؟؟!.
- الان اوضـاع کـدوم سـرویس دهـنده (از نظر پینگ بـرای بازی آنلاین, و سـرعت دانـلود) منـاسبه ؟؟!.
پ.ن: الان پـست بـالا رو دیـدم! ... حـالا اگـه مـشکل بـرطرف نـشده بـود ,میـخواست چطـوری بـاشه: دی؟؟!.
مـوفق باشــید.
Last edited by sajad-tnt; 12-02-2013 at 21:18.
سلام.اگه اهل دانلود نیستی از شاتل 128 بگیر
من راجع به بقیه سرویس دهنده ها نمی دونم اما من الان سرویس طلایی محدود حسابگر دارم
خیلی عالیه
من زیاد دانلود نمیکنم ولی این رو هم نمیدونم که هرساعت آنلاین بازی کردن چقدر از حجم رو مصرف میکنه؟؟؟
تقریبا بستگی زیادی به گرافیک بازیت داره
اما حدودا سند و رسیو تا 80 مگ میرسه یا شاید کمتر
بزودی از این شهره داغون داریم میریمعجب حالی میده
اگه بازی خفنی مثل battlefield بازی کنی سه سوته حجمت تموم میشه ولی اگه بازی های قدیمی مثل وارکرفت رو بازی کنی هفته ها طول میکشه تا حجم مصرفی ات به یک گیگ برسه.
ببـخشید محـسن جـان, چـندتا سـوال داشتـم ازتـون :
چـه نـوع سـرعت و حـجمی گـرفتی عـزیز ؟؟!.
سـرعت دانلـودت تـوی ساعـات رایگـان و عـادی چنـده ؟؟!.
پینـگت Timed Out نـداره ؟؟!.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)