سلام
فایل FLV Player .......حداقل در حدAdware هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از فایل اول یعنی 163Album:
سلام
فایل FLV Player .......حداقل در حدAdware هست.
اینم از فایل اول یعنی 163Album:
سلام.
اینجا همه نوع ویندوزی تست میشه. در آینده ی نزدیک هم ویندوز 8 ...
ویروسی که نوشتین دقیقا در کدوم بخش اختلال وارد میکنه ؟ در موارد کمی 7 با XP تفاوت داره...اگه ممکنه ویروسی که نوشتین رو برای ما آپلود کنید تا بررسی بشه.
ممنون.
تشکر.ویروسی که نوشتین دقیقا در کدوم بخش اختلال وارد میکنه ؟ در موارد کمی 7 با XP تفاوت داره...اگه ممکنه ویروسی که نوشتین رو برای ما آپلود کنید تا بررسی بشه.
--------
این ویروس دقیقا روی لایه UAC که در ویندوز 7 هم با همین نام هست کار میکنه. و اینکه این لایه در هر نسخه با هم تفاوت دارند البته کارشون یکی هست(یعنی مدیریت دسترسی به منابع سیستم)
وقتی شما به عنوان یک user به سیستم login میکنید محدودیت های زیادی شامل حال شما و کلا برنامه های شما میشه مثلا یک برنامه در محیط user نمیتونه رجیستری رو تغییر بده و سیستم عامل از این کار جلوگیری میکنه.ولی همون برنامه در محیط admin براحتی میتونه هر تغییری رو ایجاد کنه. این جلوگیری و مدیریت منابع کار اصلی UAC هست.
ویروسی که من نوشتم البته هنوز کامل نیست میتونه این لایه رو bypass کنه البته فقط در XP و به هسته سیستم عامل دسترسی پیدا کنه و بعد از اون دیگه هیچ محدودیتی سر راه برنامه نیست.
این ویژگی هست که این ویروس در اولین قدم لازم داره تا انجامش بده و اگر نتونه این کارو انجام بده (که بغیر از XP این اتفاق میفته) ویروس هیچ کاری نمیتونه انجام بده.(مگر اینکه با دسترسی یا در محیط admin اجرا بشه که اونم باید از طرف کاربر صورت بگیره)
این ویروس به تنهایی هیچ عمل مخربی انجام نمیده فقط یک دسترسی (Shell) برای سازنده به سیستم هدف ایجاد میکنه. (از طریق چنل های IRC - برای اهدافی مثل بات نت)
طریقه bypass کردن UAC رو هم از دوستان برنامه نویس اگر کسی مشتاق شد بدونه میتونم توضیح بدم البته مختصر.
البته هر موقع که آماده بشه مطمئنن اینجا نمیزارم چون یکسری کارها دارم باهاش و بعد از اون احتمالا اینجا هم میزارم.
تشکر از همگی.
uac در ویندوز xp که مثل 7 وجود نداره، در حقیقت به شکل مخفی هستش
control.exe useraccounts2
فکر میکنم تنها مشکلی که شما هم دارین نیاز به دسترسی سطح ادمین دارین که همونطوری که گفتین در ویندوز 7 توسط UAC محافظت میشه، ولی در ویندوز xp و یک یوزر از پیش تعریف شده ی ادمین ، هیچ نیازی به ادمین نیست و برنامه ها به صورت پیشفرض با دسترسی ادمین اجرا میشن.
بنا براین اگه ویروس شما بخواد روی 7 اجرا بشه نیاز داره تا اول uac خاموش بشه.
به عنوان مثال در 7 گاها مجبور میشیم تا برنامه هارو Run as admin کنیم ، ولی xp نیازی نیست.
موفق باشی.
Last edited by A M ! N; 29-08-2012 at 21:17.
بله به دسترسی ادمین نیاز هست در XP هم شما در محیط user محدود هستید یعنی برنامه شما نمیتونه مثلا به رجیستری دسترسی (البته دسترسی نوشتنی و نه خواندنی) داشته باشه یا مثلا اقدام به بستن یک پروسه بکنه.فکر میکنم تنها مشکلی که شما هم دارین نیاز به دسترسی سطح ادمین دارین که همونطوری که گفتین در ویندوز 7 توسط UAC محافظت میشه، ولی در ویندوز xp و یک یوزر از پیش تعریف شده ی ادمین ، هیچ نیازی به دسترسی ادمین نیست و برنامه ها به صورت پیشفرض با دسترسی ادمین اجرا میشن.
UAC قابل خاموش شدن توسط برنامه نیست. تنها راه عبور Injection هست. به زبون ساده یعنی اول برنامه شما باید به یکی از برنامه های درحال اجرا با دسترسی admin (مثل explorer) طزریق بشه بعد اقدام به فعالیت کنه البته این کار در حرف خیلی ساده بنظر میاد ولی در پیاده سازی زیاد هم راحت نیست.بنا براین اگه ویروس شما بخواد روی 7 اجرا بشه نیاز داره تا اول uac خاموش بشه.
سلام به همه
با اجازه سلسله مراتب بخش آنتی ویروس خصوصا آقا مسعود بتمن بعد از مدتها ما هم اومدیم تا یه پستی بذاریم.
آخرین باری که تو این انجمن پست دادم وقتی دکمه ارسال مطلب رو زدم ÷یام اومد که شما برای همیشه از سایت اخراج شدید :-) یادش بخیر حدود 6 ماه پپش بود امیدورام اینبار باعث بن شدنم نشه!
من چیزیکه نه الان متوجهش میشم نه اوقت ها اینه که هدف از دانلود ویروس برای امتحان آنتی ویروس چیه؟!
من اینو درک مکینم که نوشتن یه ویروس کار لذت بخشیه.
اینم درک میکنم که داشتن یه آنتی ویروس قدرتمند لذت بخش و اطمینان آوره
اما دانلود ویورس برای تست آنتی ویورس یعنی چی؟
هر کدوم از شما براساس یه صری ملاک های درست و یه سری سلایق شخصی یه آنتی ویورس برای خودتون انتخاب کردید که البته بعد از گذشت زمانی ممکنه اونو عوض کنید. قطع مسلم هم اینه که هیچکسی بواسطه یه تست ساده خودش نظرش در مورد آنتی ویروسی که توسط تست های استاندارد جهانی رتبه بندی شده عوض نمیشه.
بفرض که من نوعی یه ویروسی نوشتم که کومودو نتونست پیداش کنه ولی nod پیداش کرد!!!! خدائی کدوم آدم عاقلی بواسطه این تست میگه نود بهتر از کومودوس؟
این درحالیه که شما کل این فروم را بگردید مطالب بسیار کمی در مورد توضیح آپشن های آنتی ویروس ها ، بهترین تنظیماتشون ، مقایسه میزان مصرف رم و ... مشاهده میکنید
البته این به معنی این نیست که این تاپیک تعطیل بشه ولی بهرحال بنظر من خیلی حرفای مفید تری وجود داره که باید زده شه. امروز سر کارم به همسر رئیس شرکت که داشت آنتی ویروس مک کافی کامپیوترش را آپدیت میکردم گفتم مکافی آنتی ویورس قوی ای نیست و بهتره از کومودو استفاده کنید. همچین بهش برخورد که انگار حالا خودش مکافی رو نوشته!! وقتی تو همچین جامعه ای زندگی میکنی بنظر من بهتره اول الفبای مسائل رو آموزش بدی. البته اگر واقعا هدف آموزش باشه.
Last edited by jolan57; 29-08-2012 at 23:56.
دوست عزیز لینک شما متعلق به یه سایت بوکس و از این جور مسائل بود!!!!!!!!!!!!!
هدف تاپیک در آدرس زیره که من خوندمش و بهتر از شما ندونم اندازه شما میدونم. شمام اگر 10 بار بن شده بودی تعداد پست هات مثه من کم بود
بوکس چیه عزیز من ؟ این سایت imdb هست : )))
و اما خب قوانین رو رعایت کنید تا 10 بار بن نشین خیلی سخته؟ : دی
شما قدیمی شما حرفه ای ولی همه ما هدف با این تاپیک رو میدونیم دیگه سوال کردن نداره هدف ما آشنایی با آنتی ویروسمون و تکنولوژی های آن هست
البته با توجه به سابقه بن شدن شما من احتمال میدم این بحث به بی راهه کشیده بشه پس ادامه نمیدم
براستی این اتفاق یکی از شکست های بزرگ زندگی من حساب میشه :-(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)