این عکس اکانت 128 نامحدود هستاول که کانکت میشم 32 کیلو بیشتر سرعت نمیده اما بعد اون "حرکت " سرعت میره رو 2 مگ (حددا 15 دقیقه زمان میبره)
چقدر سرور های پارس افتضاح کانفیگ شدن خدا شاهده
ادم خندش میگیره
![]()
این عکس اکانت 128 نامحدود هستاول که کانکت میشم 32 کیلو بیشتر سرعت نمیده اما بعد اون "حرکت " سرعت میره رو 2 مگ (حددا 15 دقیقه زمان میبره)
چقدر سرور های پارس افتضاح کانفیگ شدن خدا شاهده
ادم خندش میگیره
![]()
Last edited by profMan; 11-05-2011 at 21:30.
من شارژ آنلاین نکردم و حضوری رفتم چون میخواستم سرویسم رو از 6 ماهه به 3 ماهه تغییر بدم
نخیر از دوره کم نکرد چون اگر قرار بود کم کنه مدت دوره من باید میشد 80 روز که همون روز که تمدید کردم تو پروفایلم خورد مدت دوره 90 روز باقی مانده
من خودم شاتل دارم تو شهرستان هستم.میخواستم بدونم شرکتای دیگه به همین روال هستش.دوستمون درست کفته که شاتل اگه سه روز بگذره سه روز کسر میکنه میشه 27 روز و برای ماه بعد اون مقداررو واست تخفیف میزنه که تخفیفش حدودا روزی 250 ایناست.اما واقعا خیلی نامردیه اینجوری[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
درمورد شارژ آنلاین هم همون موقع وصل میشه ولی بعضی موقع ها گیر میده
Last edited by P!nk; 11-05-2011 at 21:04.
شما هر مدلی که دوست دارید بگیرید مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد .
خودشون غلط زیادی میکنند کلاهبردارا
نه d-link نه هیچ کدوم دیگه با پارس مشکلی ندارن
آقا امشب چیکار میکنید 12:31 تا 6:55 میذارید واسه دان یا ترجیح میدین ریسک نکنید؟![]()
من که دیشب از 1 تا 6:55 دان کرده 70 مگ کم کرد!شانسم گفت بیشتر کم نکرد!!
کلا حسابی روش نیست!!
+
دوستان شما ترافیک کم نمیارید؟؟ من یه هفته نشده 1 گیگ از ترافیکم کم کرده!!حس میکنم یکم زیادی حجم کم میکنه!!
شما تو هر دوره تون چقدر ترافیک اضافه میخرید؟؟
گیگی 5 تومنه یا 6 تومن ؟؟
والا منم دیشب ساعت 2 وصل شدم تا 6:55 حدود 70-80 مگ ازم کم کرد واسه همین امشب مردد بودم که از کی بذارم واسه دانلود
بچه ها حواستونو جمع کنید.
دوستانی که میفرمایید از ساعت 1 یا 2 تا 6:55 گذاشتید و حجم کم کرده، لطفاً یک شات از ریزمصرفتون بذارید، با تشکر.
شما رو نمی دونم .ولی از من هیچی کم نمیشه قبل از 12:25 دقیقه هم کانکت شدم.می خوام یه ریسک هم بکنم و بزارم روی 7:30
البته سه بار دیس شدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)